Publikum om Springsteen: – Han leverer alltid

Publikum var strålende fornøyd med det Bruce Springsteen leverte i Granåsen.

Springsteen

Bruce Springsteen leverte varene foran 37 000 tilskuere i Granåsen i kveld.

Foto: Stein Lorentzen

Det var stor spenning til Bruce Springsteens opptreden i Granåsen i kveld. Ville han virkelig være så god som han har vært tidligere eller som man har sett han på TV? Om man skal tro publikum leverte "The Boss" virkelig varene.

En av de som lot seg begeistre var tilskuer Mona Holm Ross. Hun var på sin aller første Springsteen-konsert, og var strålende fornøyd med det sjefen leverte.

– Han leverer som alltid med å skape glede og engasjement for publikum. Det her gav mersmak, sier hun.

Med seg hadde hun Gunnar Ås. Han var like begreistret som sitt medfølge.

– Det her er helt magisk! For en utrolig kveld! Alt var bare rett og slett fantastisk. Han er jo kongen, "The Boss", sier Ås.

Leverte igjen

Bente Ranmæl var en av de som var der, men som har opplevd Springsteen flere ganger. Hun var på sin tredje konsert og mener 66-åringen alltid leverer.

– Det har vært en kjempekonsert, akkurat som forventet, sier hun.

Bruce og folkehavet

'The Boss' koser seg foran fornøyde tilskuere i Trondheim.

Foto: Stein Lorentzen

For i kveld var ingen skuffet. Jorid Skamfer peker på at sjefen er dyktig til å få med seg alle når han opptrer.

– Det har vært en flott konsert, og det han gjør så godt er å fenge folket. Det her var min første konsert, og den har virkelig gitt mersmak, sier Skamfer.

Video fra Trøndelag

På dagen i dag er det 25 år siden det lokale bandet After Dark gikk over til å bli D.D.E. under en konsert på et utested i Namsos.
Det er akkurat 25 år siden de stod på scenen som D.D.E. for første gang. Siden lanseringa i hjembyen Namsos har de erobra landet og gitt oss ei rekke hits. Nå kan det være nye låter på gang.
Neste uke starter NM i hopp og kombinert i Trondheim. Vi har tatt turen til Granåsen og møtt noen av de som kanskje er framtidas NM- og OL-mestre.