Springsteen visste ikke han var første store stjerne i Granåsen

Bruce Springsteen spiller aldri for uprøvde konsertanlegg, men ble likevel første artist til å spille i Granåsen.

Bruce

Bruce Springsteen hyller Granåsen etter konserten tirsdag. Selv visste han ikke at han var først ute til å teste anlegget.

Foto: Stein Lorentzen

Det var fullstendig Springsteen-feber i Trondheim både før, under og etter konserten tirsdag kveld. Publikum var i ekstase over det sjefen presterte i det nye konsertanlegget i Granåsen.

Arrangør i Trondheim Concerts, Stein Vanebo sier at Springsteen er kjent for å opptre i veletablerte konsertanlegg, og visste ikke før etter konserten at han var første artist til å opptre på konsertarenaen i Granåsen.

– Bruce visste faktisk ikke han var først ute i Granåsen. Han fikk vite det på flyet, og tenkte bare «helt utrolig, det her satt jo som ei kule!», sier Vanebo.

– Hit vil jeg tilbake

«The Boss» holdt koken i tre timer og ti minutter, men før han sa farvel med Granåsen og trønderpublikummet lovet han å ta turen tilbake.

Hør Bruce Springsteens hilsen til Trondheim.

– Første han gjorde var å sette seg inn i bilen etter konserten, men før han gikk inn i den sa han« for en fantastisk plass, hit vil jeg tilbake», sier Vanebo.

Hyller Granåsen på sosiale medier

For Springsteen var snar med å hive ut bilder på Facebook, Twitter og Instagram etter konserten. Arrangøren mener det skyldes den gode jobben som er gjort og de unike omgivelsene i Granåsen.

– Det er omgivelser som gir inntrykk på managementet som har vært her fire ganger for sommeren, og artisten som virkelig har uttrykt det i ettertid at det var en fantastisk opplevelse å spille for slike omgivelser, sier Vanebo.

Kommunaldirektør i Trondheim, Ola By Rise er enig med Vanebo, og sier dette er noe byen kan være stolte av.

– For Trondheim som by var det helt elektrisk det som skjedde, for en ting er at vi blir begeistret selv, men når riksavisene tar turen som kanskje er litt skeptisk, og gir terningkast seks over hele fjøla, da sier det litt om den opplevelsen vi hadde, sier By Rise.

Thanks for braving the rain for a great night of #TheRiverTour, Trondheim! ☔️ See more photos from the show at brucespringsteen.net

Publisert av Bruce Springsteen  Onsdag 27. juli 2016

Døråpner

For det er liten tvil om at konserten ble en suksess. Nå tror By Rise veien vil åpne seg for flere artister til Trondheim.

– Jeg tror dette er en døråpner for Trondheim by. Vi kan være veldig stolte av det som skjedde og vi må begynne å tro at alt er mulig å få til i den byen her, sier han.