Leter etter savnet student i Trondheim

En BI-student har vært savnet i over 24 timer, etter han deltok på en fadderukefest natt til tirsdag. Politiet ønsker tips i saken.

Laster kart, vennligst vent...

Mannen forsvant etter han forlot utestedet The Mint i Trondheim sentrum.

Det er Adresseavisen som først omtaler saken om den 20 år gamle studenten. Det er familien som har meldt 20-åringen savnet. Politiet ber nå om opplysninger fra folk som kan ha sett den savnede.

– Vedkommende dro fra utestedet The Mint rundt klokka ett natt til i går, og da sendte han melding til søsteren om at han var på vei hjem, sier Ole Devle ved Kriminalvakta i Trondheim.

20-åringen er fra Stavanger og har bodd i Trondheim i ett år.

Sjekker overvåkingskamera og mobilbruk

Klokken 00.48 natt til tirsdag fikk søsteren til mannen ei melding hvor han fortalte at han var på tur hjem. Politiet har innhentet trafikkdata for å prøve å spore studentens mobil, men den er nå avslått.

Mannen var kledd i en mørkegrønn bomberjakke, rød sid T-skjorte, svart Adidas-cap og blå dongeribukser.

– Vi henter inn opplysninger fra overvåkingskamera i området vi tror han har gått på vei hjem, i tillegg til at vi har snakket med flere vitner som har vært ute på byen med vedkommende, sier Devle.

Den savnede 20-åringen har ikke gitt noe livstegn fra seg etter et par meldinger til søsteren, natt til tirsdag. Ut i fra meldingene tolker politiet at studenten var på vei hjem, og ønsker tips fra vitner som kan ha sett vedkommende.

– Etter som tiden går er det flere muligheter som forsvinner. Han har ikkje gitt fra seg noe livstegn på ganske lang tid, så derfor må vi forsette med en bred etterforskning.

Har bodd i Trondheim et år

Politiet går ut ifra at mannen er kjent i Trondheim, da han har bodd i byen et år. Han studerer ved BI, og deltok på en fadderukefest i sentrum.

– Vi har ikke mistanke om noe kriminelt, men må holde alle muligheter åpne, forteller Devle.

Det var søsteren til 20-åringen som meldte broren savnet, og familien skal ha reist fra Stavanger til Trondheim for å delta i letingen.

Siste fra Trøndelag