NRK Meny
Normal

Ikke mistanke om noe kriminelt

21 år gamle Rakavan Jeevahran som ble funnet død i Nidelva mandag kveld, ble ikke utsatt for noe kriminelt.

Savnet student i Trondheim

Rakavan Jeevahran ble funnet død i Nidelva mandag kveld.

Foto: Privat

Det skriver politiet i en pressemelding.

– Politiet mottok like før klokken 19.00 i går kveld melding om funn av en livløs person i Nidelven. Kjennetegn, bekledning og ID bekrefter at vedkommende er den savnede mannen. Det er ingen tegn til at avdøde skal ha blitt utsatt for vold eller traumer i forkant av at han døde og vi har ingen mistanke om at det har skjedd noe kriminelt, heter det i pressemeldingen.

Konklusjonen er basert på opplysninger i den foreløpige obduksjonsrapporten.

Politiet i Trondheim bekreftet tirsdag morgen at det var den 21 år gamle studenten Rakavan Jeevaharan som ble funnet død i Nidelva mandag kveld.

– Dette på bakgrunn av beskrivelser av funnet, klesdrakt, identifikasjons­papirer og mobiltelefon, sa etterforskningsleder Arve Vagnild ved Trøndelag politidistrikt til NRK.

21-åringen fra Stavanger hadde vært savnet siden natt til 15. august.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.