NRK Meny
Normal

RBK må by på Bolaños i dag

RBK må by over FCKs bud på sju millioner kroner innen midnatt i morgen.

Christian Bolaños

Cristian Bolaños (26) vil gjerne spille i Europa.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Usikkerheten rundt Start-spiller Christian Bolaños (26) fortsetter. Rosenborg og Vålerenga er to av klubbene som har meldt sin interesse for costaricaneren, som nektet å juble da han scoret mot Rosenborg i går.

Søndag meldte TV2 at Starts direktør Sveinung Hovstad bekrefter at København-klubben har budt sju millioner norske kroner for Bolaños.

Overgangsvinduet stenger ved midnatt natt til tirsdag 1. september. RBK må derfor komme med et bud i dag, dersom de skal være med i kampen om Bolaños.

LES OGSÅ: FCK ønkser seg Bolaños.

Budet har fått Nils Arne Eggen til å føle seg forfulgt av Ståle Solbakken og FCK.

– Jeg hadde håpet på Bolaños. Har de hatt kronerulling nede i København? Det er litt merkelig det der med Ståle og København. Når vi begynner å røre oss på noe, så dukker de opp.

– Jeg trodde vi var ferdig med den konkurransen om hvem som skal være best i Norden. De to kampene endte 2-2 og FCK gikk rettferdig videre, sa Eggen til TV2 Sporten.

Ble pepet ut

Christian Bolaños har et drøyt år igjen av kontrakten med Start, men vil bort før overgansgsvinduet stenger tirsdag kveld.

– Jeg vil spille i en annen klubb nå, sier Christian Bolaños til NRK.no.

Start-publikummet pep på Bolaños da navnet hans ble lest opp før kampstart, og da han lagde 1-0 målet mot RBK etter 22 minutters spill.

Bolaños sa til TV2 søndag at han ikke har noe i mot klubben eller Start-fansen.

– Dette handler om framtida mi. Jeg ønsker å vinne noe. Slik er fotballen, og det håper jeg alle forstår.

Vurderer tilbudet

I følge Kristiansandsavisa Fædrelandsvennen skal Start ha satt en prislapp på åtte millioner kroner på costaricaneren.

Start-direktør Audun Hovstad bekrefter til fvn.no at budet fra FCK er høyere enn de fem millionene RBK ville gi for costaricaneren tidligere i sommer, men under det Start forlanger. Klubben skal ha satt en prislapp på åtte millioner på 26-åringen.

Sportslig direktør i Start Rune Jacobsen likte dårlig å svare på spørsmål om Bolaños etter tapet mot Rosenborg.

– Bolaños er Startspiller. Det er fakta. Så er det ikke så mye mer å si om det. Jeg vet ikke om dere synes det er kjedelig, men det er i alle fall gøy for oss å ha en så god spiller på laget vårt.

Christian Bolaños spilte i danske Odense før han gikk til Start.