Kolstad/elverum
Foto: Roger Myren

Kolstad håndball

Oppsummert

Kolstad håndball er en håndballklubb som har sitt opphav på Kolstad i Trondheim. Herrelaget har i lengre tid vært Trondheims fremste klubb, og rykket opp i eliteserien i 2015.

 • Kolstad slo ØIF Arendal

  Kolstad tok en overraskende seier borte mot ØIF Arendal. I Sør Arena i Arendal gikk hjemmelaget ØIF Arendal på en overraskende smell mot Kolstad og tapte 23-29 i det første semifinaleoppgjøret. I semifinalene spilles det best av fem kamper.

 • Kolstad slo Drammen

  Kolstad slo Drammen 27-23 i den første kampen i elitesluttspillet i håndball for menn. Returkampen spilles 3. april, og hvis Kolstad vinner den er de videre til semifinalen.

 • Kolstad tapte

  Kolstad fikk det tøft hjemme mot ØIF Arendal i kveld i eliteserien i håndball for herrer. Hjemmelaget tapte 26-36. Dette er Kolstads åttende tap på rad.

  Kolstad møtte ØIF Arendal onsdag kveld i Kolstadhallen
  Foto: Erik Forfod / NRK
 • Kolstad vant mot Bodø

  29–22 ble stillingen på Kolstad Arena i eliteseriekampen i håndball mellom Kolstad og Bodø. Rasmus Hedegaard Carlsen fra hjemmelaget ble kampens toppscorer med sju mål.

  Kolstad vant over Bodø i Eliteserien i håndball
  Foto: Erik Forfod
 • Kolstad - Bækkelaget 35-23

  Kolstad håndball inviterte til åpningsfest på Kolstad Arena fredag kveld, hvor de møtte Bækkelaget til eliteseriekamp. Det ble en skikkelig målfest, og hjemmelaget stakk av med seieren 35-23.