Skadet
Foto: Jonathan Nackstrand / AFP

Håndball

 • Lønnskutt for Sagosen

  Sander Sagosen, Harald Reinkind og de andre Kiel-spillerne kan måtte halvere lønnen sin i ett år for å hjelpe den tyske håndballklubben gjennom koronakrisen.

  Det avslører målvaktsstjernen Niklas Landin, som er en del av spillerutvalget i klubben, overfor Jyllands-Posten.

  Koronakrisen har fått betydelige konsekvenser for Kiels økonomi, og spillerutvalget har i samtaler med klubben gått med på en lønnsreduksjon på hele 50 prosent de neste 12 månedene. (NTB)

  COjlRahvcL0
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Krever EM-garanti

  Det danske håndballforbundet åpner for å si nei til å arrangere EM sammen med Norge dersom de ikke får garantier mot økonomiske tap.

  Norge og Danmark arrangerer i fellesskap EM i håndball for kvinner i desember. Men nå sier det danske håndballforbundet at de kan komme til å be det europeiske forbundet (EHF) om å bli tatt av som arrangør, dersom det ikke henger sammen økonomisk.

  – Vi kommer til å finne løsninger i en eller annen form, sier Lio, og peker på at det er samtaler både med lokale, regionale og nasjonale myndigheter, samt EHF, for å få på plass et forsvarlig budsjett, sier president i Håndballforbundet, Kåre Geir Lio. (NTB)

  Frankrike og Norge.
  Foto: Vidar Ruud
 • Årets unge playmaker

  Vipers-spiller Henny Reistad har fått tildelt rollen som playmaker i det anerkjente nettstedet Handball Planets kåring av årets unge lag.

  Reistad (21) har hatt en solid sesong i Kristiansand i år.

  Hun er rangert som den tredje beste unge spilleren i verden bak de to ungarske spillerne Katrin Klujber og Noémi Háfra, og i fjor ble hun kåret til årets spiller i Eliteserien.

  Henny Reistad
  Foto: Terje Bendiksby
 • Tertnes møter rumensk motstand

  Tirsdagen var trekningen til EHFs europaliga i håndball. Da ble det klart at Tertnes møter rumenske Dunarea Braila. Molde trakk det gamle østerrikske storlaget Hypo Niederösterreich.

  I mennenes europaliga skal ØIF Arendal først ut mot svenske Kristianstad, mens Haslum trakk polske Azoty-Pulawy.

Larvik

Alvorlig kneskade for Mørk - ute i rundt seks måneder

Siste nytt

 • Zucca er ett tap unna sesongslutt

  Mats Zuccarello og hans Minnesota Wild tapte 0-3 for Vancouver Canucks i NHL-sluttspillet etter svakt overtallsspill. Ett tap til, så er sesongen over.

  Wild vant den første kampen i førsterundeoppgjøret i best av fem, men har nå tapt de to siste. Torsdag scoret Brock Boeser Canucks' ledermål i overtallsspill i midtperioden. Antoine Roussel doblet ledelsen tidlig i 3. periode, mens Elias Pettersson satte punktum med et nytt overtallsmål i sluttminuttene.

  NHL: Western Conference Qualifications-Vancouver Canucks at Minnesota Wild
  Foto: Perry Nelson / Reuters
 • Wolves møter Sevilla i kvartfinalen

  Wolverhampton er klare for kvartfinale i europaligaen. Der møter de Sevilla, som vant sin kamp mot Roma tidligere torsdag kveld. Kvartfinalebilletten fikk de etter at de vant 2–1 sammenlagt over Omar Elabdellaouis Olympiakos.

  Laget scoret tidlig mot den greske seriemesteren og sto senere imot et til dels voldsomt press fra Elabdellaoui og hans lagkamerater. Laget fikk også hjelp fra VAR-dommerne da Olympiakos fikk ballen i mål.

  Åttedelsfinalen mellom Basel og Eintracht Frankfurt ble spilt samtidig, og den endte 4–0 sammenlagt. Dermed er Basel også videre. De møter Sjakhtar Donetsk i kvartfinalen.

  Britain Soccer Europa League
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Søderlund ble tomålsscorer

  Alexander Søderlund ble tomålsscorer og matchvinner da Häcken vant 2-1 over Norrköping.

  Det første målet kom etter 16 minutter og det andre scoret han 63 minutter ut i kampen.

  Alexander Söderlund innehar 5. plass med 21. poeng etter 13. spilte kamper. Norrköping ligger på 2. plass med 25. poeng.

  C6is
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / Svein Ove Ekornesvåg

Sendeplan

Kl. Program Kanal