Nora Mørk
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Håndball

Oppsummert

 • Kl. 15.15: Vipers - Györ
 • Semifinale, mesterligaen håndball
 • Her oppdaterer vi med den viktigste utviklingen i kampen (ikke alle mål).
 • Løke seier ho ikkje hadde anna val

  Heidi Løke stadfestar no at ho forlèt Larvik, og som NRK har fortalt tidlegare, kjem ho truleg til å spele for Vipers Kristiansand kommande sesong. – Når det syner seg at spel i førstedivisjon ikkje er i tråd med landslagsspel, er det riktig for meg å spele for ein annan klubb, seier Løke i ei pressemelding.

  Heidi Løke
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Fire nordmenn er tyske mestere

  Magnus Abelvik Rød, Gøran Johannesen, Magnus Jøndal og Torbjørn Bergerud er tyske mestere i håndball. Det ble klart da Flensburg-Handewitt vant siste seriekamp. Abelvik Rød satte ballen i nettet fem ganger. Flensburg har vunnet 32 av 34 seriekamper.

  VM Håndball 2019 menn. Norge - Tyskland. 31-25.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Larvik godtar å bli degradert

  For to uker siden ble Larvik Håndballklubb degradert fra Eliteserien til 1. divisjon fordi klubben ikke oppfylte kravene for å få lisens. I følge en pressemeldig har klubben ikke bedt om en ny behandling av søknaden men godtatt beslutningen.

  Semifinale Norgescupen håndball Vipers Kristiansand - Larvik (39-9)
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Johannessen og Rød nærmere gull

  Gøran Johannessen scoret seks mål da Flensburg-Handewitt slo Stuttgart 30-20 og tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball.

  Laget tok sin 30. seier på 32 seriekamper. Det gjenstår to seriekamper av sesongen.

  Magnus Rød scoret fem mål.

  f
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
Larvik

Siste nytt

 • Gode Graham Hansen-nyheter

  Caroline Graham Hansen er på plass på Norges trening i Nice onsdag kveld. Hun fikk en leddbåndskade mot Sør-Korea, men deltar på oppvarmingen og leker seg med ball. – Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag, sa hun i møtet med pressen tidligere onsdag.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: Tommy Barstein / NRK
 • Enrique slutter som Spanias trener

  Luis Enrique trekker seg som trener for Spania, melder det spanske fotballforbundet. Enrique forlot troppen rett i forkant av Malta-kampen i mars. Han hastet hjem, og pressen har omtalt saken både som en «prekær familiesituasjon» og «personlige utfordringer». Assistent Roberto Moreno overtar jobben.

  Spanias landslagstrener Luis Enrique
  Foto: Cristina Quicler / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal