Skadet
Foto: Jonathan Nackstrand / AFP

Håndball

 • Halden videre i Challenge Cup

  Tore Bjelke Schrøders mål på kampens siste skudd gjorde at Halden slo russiske Neva 23–21 og tok seg videre i Challenge Cup med 46–45 totalt søndag. Haldens håndballherrer kunne med det juble for avansement til kvartfinale i Challenge Cup.

  6yedLwVjCBY
  Foto: Vidar Ruud
 • Leier charterfly for kvinnelandslag

  Håndballforbundet leier inn et charterfly for å gi kvinnelandslaget maksimal hjelp i jakten på en OL-plass og medaljer i Tokyo til sommeren.

  – Vi får en tropp til OL-kvalifiseringen som kommer fram med et direkte fly som tar tre timer i stedet for en reise som har både en og to stopp og som i verste fall krever 12-15-20 timer i hver retning, sier NHFs generalsekretær Erik Langerud til NTB.

  MØBELRINGEN CUP I TELENOR ARENA: De norske håndballjentene under Møbelringen Cup.
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Elverum vant toppkampen

  Elverum var sterkest i i onsdagens toppoppgjør mot Drammen og vant 33-30. Hjemme i Terningen Arena var Lukas Sandell nådeløs og satte 12 baller i nettet. Etter kveldens seier er Elverum 6 poeng foran ØIF Arendal og Drammen som er de nærmeste utfordrerne om seriegullet.

  EHF Champions League, Elverum - FC Barcelona (26-30)
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
 • Thailand blir norsk motstandar

  Thailand tek Kinas plass i OL-kvalifiseringa i handball for kvinner, og blir dermed eitt av laga Norge skal møte. Dei erstattar Kina, som har trekt seg på grunn av covid-19-viruset.

  Thailand blei sist i si gruppe i den asiatiske delen av OL-kvalifiseringa, etter å ha tapt alle sine kampar.

  Kvalifiseringsturneringa skal gå i Montenegro i neste månad, der heimelaget er eitt av laga. Også Romania er med i gruppa, og dei to beste går til OL.

 • Elverum yppet seg mot Barcelona

  Barcelona måtte ta timeout tidlig i 1. omgang da Elverum gikk opp i en tremålsledelse, men gjestene vant til slutt 30-26 i søndagens mesterligaoppgjør.

  Barcelona har vunnet mesterligaen i håndball hele ni ganger, og det var ingen overraskelse at laget til slutt ble for sterke for Elverum.

  En fullsatt arena fikk likevel se et hjemmelag som yppet seg med verdensstjernene fra Barcelona.

  Barcelonas trener Fernando Barbeito Delgado
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Larvik

Siste nytt

 • Johaug-rival bryt Ski Tour

  Russiske Natalja Neprjajeva, Therese Johaugs tøffeste konkurrent i verdenscupsammendraget, bryter Ski Tour 2020. Det bekrefter trener Jurij Borodavko overfor NRK. Neprjajeva ble syk etter at hun måtte reise til Moskva for å søke om visum til USA. Hun lå på 12.-plass i Ski Tour 2020.

  Natalia Nepryaeva
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
 • Klæbo stiller til start

  Legeundersøkelse ga Johannes Høsflot Klæbo grønt lys til å gå Ski Tour-sprinten i Åre tirsdag. Klæbo fikk søndag undersøkt sin trøblete finger i Trondheim. Mandag opplyser Norges Skiforbund at bruddet er uendret, hvilket betyr at Klæbo fortsetter Ski Tour. – Jeg ønsker ikke å fokusere på bruddet ved fingeren. Nå har jeg fokus på de løp som gjenstår i Ski Tour, sier langrennsstjernen i en uttalelse. Klæbo har ikke hatt noen heldig åpning av skitouren. Etter to etapper er han hele 2.15 minutter bak ledende Pål Golberg.

  Johannes Høsflot Klæbo Ski Tour
  Foto: Bjørn Steinar Gundersen / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal