NRK Meny

Håndball

Oppsummert

18.00: Norge - Kroatia. Direkte fra Nadderud (kampstart 18:15)

 • Myrhol og Tangen til finale

  Bjarte Myrhol og Eivind Tangen er klar for finale i det danske håndballsluttspillet sammen med Skjern. Finaleplassen ble sikret etter 38–30 mot GOG.

  I finalen venter Bjerringbro-Silkeborg for Myrhol & co.

  Myrhol
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Frafjord legger opp

  Marit Malm Frafjord gir seg med topphåndballen etter denne sesongen. – Dette har vært livet mitt i 15 år, og jeg har vært heldig og opplevd veldig mye, men nå føler jeg at det er nok for min del, sier Frafjord til NTB.

  Marit Malm Frafjord
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Oppsal-keeper til Esbjerg

  Oppsals Rikke Marie Granlund skal de kommende to sesongene vokte målet til danske Esbjerg. Den norske keeperen blir lagvenninne med Sandra Toft.

  Det bekrefter håndballklubben Esbjerg i en pressemelding onsdag.

 • VG: Larvik reddet fra konkurs

  Larvik HK er reddet fra konkurs, skriver VG. En redningsaksjon har gitt tre millioner inn i klubbkassa, og klubben er reddet.

  – Vi fikk inn over tre millioner kroner på en uke, sier styreleder Cathrine Svendsen til VG.

  Vipers-Larvik
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • – Emery blir ny Arsenal-trener

  Tidligere PSG-trener Unai Emery kommer til å bli presentert som ny Arsenal-trener, skriver blant andre BBC. Mikel Arteta har vært favoritt til å erstatte Arsène Wenger, men nå skal Arsenal ha ombestemt seg i siste liten. Emery kan bli vist frem som klubbens nye trener innen uken er omme, skriver BBC.

  FBL-FRA-LIGUE1-CAEN-PSG
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP
 • Børufsen ordnet kjærkommen seier

  Start gikk aggressivt ut og fikk raskt uttelling mot Bodø/Glimt. Espen Børufsens tidlige scoring holdt til 1-0-seier i lagets første kamp uten Mark Dempsey, som fikk sparken som Start-trener tidligere i uken.

 • Tromsø snudde VIF-trenden

  Tromsø har slitt mot Vålerenga siden 2012, men søndag klaffet det endelig for «gutan». Simo Valakaris mannskap banket VIF med 3-0 på Alfheim. Antonsen, Wangberg og Berntsen skåret målele for Tromsø.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag