NRK Meny

Håndball

Oppsummert

18.00: Norge - Kroatia. Direkte fra Nadderud (kampstart 18:15)

 • Norge tapte VM-finalen

  Hellas slo Norge på den litt spesielle kontringskonkurransen i kvinnenes finale i sandhandball i Kazan. Hellas vann første periode 18-14, men Norge var klart best i den andre og vann 24-15. I kontringskonkurransen vann Hellas 5-2.

 • Norge til sandhandball-finale

  Norge er klar for finale i VM i sandhandball for kvinner etter 2-0 (19-18, 22-20) over Brasil i semifinalen i russiske Kazan. Motstandar i finalen søndag blir enten Spania eller Hellas, som møtest i den andre semifinalen klokka 19.00.

 • Landslagsspiller havnet i bilulykke

  Håndballspiller Gøran Søgard Johannessen (24) hadde maks uflaks på vei hjem fra en ankeloperasjon torsdag. Bilen han satt i krasjet i 80–90 km/t. Landslagsspilleren er nå innlagt på sykehus med en brukket nese, noen kutt og en liten hjernerystelse.

  gøran johannessen
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Opna med siger etter visum-problem

  Dei norske jentene opna med walk-over og blei tilkjende 10-0-siger over Elfenbeinskysten i junior-VM i handball måndag.

  Grunnen er at Elfenbeinskysten fekk trøbbel med visum, og rakk ikkje kampen. Dermed blir Norges første kamp mot Brasil onsdag.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
 • Nordstad Moen ute i åtte uker

  Sondre Nordstad Moen har fått en stressreaksjon i høyre lårbein, og er vil ikke kunne løpe på åtte uker, skriver Norges Friidrettsforbund i ei pressemelding. Nordstad Moen måtte bryte maratonløpet under EM i Berlin på grunn av skaden.

  Friidrett, Diamond League, Bislett Games 2018, Bislett Stadion
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Sveitsisk seier i Toppidrettsveka

  Roman Furger fra Sveits vant herrenes fellesstart med skibytte under Toppidrettsveka. Furger vant foran Alex Harvey og Simen Hegstad Krüger. Dette var det første av i alt fire renn under Toppidrettsveka i Orkdal, Aure og Trondheim.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppidrettsveka: Fellesstart
Toppidrettsveka
Toppidrettsveka: Fellesstart
NM-veka: NM-kveld
NM-veka: Kveldsmagasin
Europaligaen: Rosenborg - Cork
NM-veka: NM-kveld