Jeg hjalp til med asfaltlegging

Eller tja, det var vel begrenset hvor mye hjelp jeg var.

Ellinor jevner ut asfalten
Foto: Ellinor Hansen / NRK

Jeg hadde fått på meg en kledelig beskyttelsesjakke i størrelse L, og var klar for å legge asfalt. Men uten sko i rett størrelse, måtte jeg holde meg unna asfalten. Det ble derfor til at jeg assisterte (bittelitt) fra høyre flanke.

Men med to jakker (jeg hadde allværsjakke under den organsje), så ble det någet hett rundt den 150 grader varme asfalten. Men jeg jevna ut nok asfallt til at jeg fikk posert på bildet, og gitt sjefen sjøl, Ola Eidsmo, noen tips. Ingen dum sommeraktivitet der her!

En limerick i anledningen

Og til slutt har jeg en liten limerick, som kjære Bjarne Tilseth skrev i anledning mitt besøk:

"En utskremt dame fra NRK, reiste litt rundt for å høre og sjå. I dag fikk hu testa vår jobb her i Mesta. Til lykke hun ønskes hvor ferden vil gå!"

Ellinor og Ola legger asfalt
Foto: Ellinor Hansen / NRK

Video fra Trøndelag

Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .
En kulokk av Grieg stod på programmet da musikere fra Luftforsvarets musikkorps opptrådte for et helt nytt publikum på Skatval i dag.