Tilbake i byen

Da var mine tre uker på tur i Trøndelag over, og jeg er tilbake i Trondheim, og trafikken i Innherredsveien..

Innherredsveien Trondheim
Foto: Ellinor Hansen / NRK

Det er en litt trist reisereporter som må si at morroa nå er over. Etter tre uker ute på tur, må jeg nå komme meg tilbake til Trondheim og redaksjonen på Tyholt.

 

Jeg har opplevd utrulig mye! Jeg vil bare si tusen takk til alle som har latt meg få sitte på, som har latt meg få sove over, og ikke minst som har tatt meg med på mange forskjellige sommeraktiviteter. Jeg kan ikke velge ut en opplevelse som har vært bedre enn de andre, men samlet sett så vil jeg si at jeg har fått en ganske bra bredde i det jeg har holdt på med. Fra jordbærplukking i Lensvika, til asfaltlegging i Ulsberg og hjortemating i Brekken. ++++++++ Det er mye man rekker på tre uker gitt!

 

Tusen takk for all den utrulig gode maten jeg har fått smake! Det har ikke vært mangel på hjemmelagede delikatesser. Moltesyltetøy, jordbærsyltetøy, nepesyltetøy... dere har mye bær i Trøndelag?! ;) hjortestek, kjøttkaker, rømmegrøt, pizza, grillmat, og masse vaffler!

 

Jeg vil også sende en hilsen til alle de varme og snille dyra jeg har fått den glede å hilse på! Kyr og kalver, sauer og lam, kaninunger, katter og kattunger, geiter, hjort, minigriser, hester, og ikke minst flere søte hunder. For ei som leier en liten hybel i Trondheim, er det veldig koselig å få en skikkelig kos av en liten bissevov :)

 

Tusen takk til alle som har tatt meg imot i sommer :) Jeg ønsker dere alle en super sommer de ukene vi har igjen!

 

På bildet under her er jeg tilbake i byen, og jeg står rett foran Innherredsveien. Akkurat da jeg tok bildet kom det faktisk ingen biler, jøss!

 

Ellinor tilbake i byen
Foto: Ellinor Hansen / NRK