- Molde er en solid motstander

Dagen før cupfinalen beskriver rosenborgtreneren motstanderen Molde som solid.

Trener for Rosenborg Per Joar Hansen

Rosenborgtrener Per Joar Hansen er forundret om det ikke blir et bra show på Ullevål søndag.

Foto: Arne Kristian Gansmo, NRK

– Molde er et solid lag. Består av solide enkeltspillere, det er godt tempo i laget og de er veldig gode på contringer slik jeg ser det, sier trener for Rosenborg, Per Joar Hansen.

I dag har rosenborgspillerne trent på Sandvika ikke langt fra hotellet hvor de er innlosjert før cupfinalen.

Etter trening har Rosenborg holdt pressekonferanse. Per Joar Hansen har respekt for laget Rosenborg møter på Ullevål i morgen.

–Det er to lag som ønsker å angripe, det er to lag som ønsker å vinne. Det skal overraske meg hvis ikke dette blr en severdig forestilling, sier Hansen.

Dårlig start for Molde

Rosenborgspillerne vil lørdag være synlige for publikum. Spillerne virket lørdag formiddag blide og motiverte under treninga.

– Molde fikk en dårlig start på sesongen. De vant vel ikke på 6-7 kamper og kom bak i tabellen veldig tidlig. De viste gjennom sommeren og høsten at hadde de hatt en normal start så ville de vært med og kjempet om gullet helt inn. Det er et solid lag vi skal møte i morgen sier Hansen.

– Er Molde drømmemotstanderen?

– Nå har vi fått Molde, og de har kvalifisert seg, så å begynne å reversere det blir vanskelig. Nå har vi visst lenge at vi skal møte Molde og det tror jeg blir en veldig god finale, sier Hansen.

Molde-supportere

Forhåpningsfulle Molde-supportere.

Foto: Terje Reite / NRK