Fire innlagt på sykehus etter frontkollisjon i Levanger

Ved Gråmyra i Levanger har det vært en front mot front-kollisjon mellom to personbiler. Fire personer var involvert, og alle er innlagt på sykehuset i Levanger. En liten jente slapp unna med lettere skader.

Kollisjon Levanger

To personbiler har kollidert like nord for Gråmyra i Levanger. Det er såpeglatt føre i hele landsdelen.

Foto: Terje Næss

Sykehuset i Levanger melder klokka 20.30 om at en av de to tenåringene fra Troms har fått moderate skader, mens den andre er lettere skadd. En liten jente var en av de to personene i den andre bilen, men hun har sluppet unna med lettere skader. Mannen i 30-årene er moderat skadd.

Innsatsleder Terje Bolås sier at de foreløpig vet lite om hendelsesforløpet.

– Det har vært en front mot front-kollisjon, men vi vet ikke så mye mer enn det til nå. Vi holder på med å etterforske.

Like før klokka 20 har politiet fått et bilde av hva som skjedde.

En SUV som kjørte nordover traff en mindre personbil som var på vei sørover. Det satt to personer i hver av bilene, og alle er nå innlagt på sykehuset i Levanger. Politiet vet ikke mer om skadeomfanget. Vitner har forklart politiet at personbilen fikk sleng og havnet over i motgående kjørefelt.

I personbilen satt det to personer i slutten av tenårene fra Troms, mens en mann i 30-årene og en mindreårig fra Inherred var i den andre bilen. Vi har beslaglagt førerkortet til en 19-åring fra Troms, sier operasjonsleder i Nord-Trøndelag politidistrikt, Rune Reinsborg.

Vegen er åpen

Like etter klokken 17.30 i ettermiddag fikk politiet melding om en kollisjon mellom to personbiler ved Gråmyra i Levanger. Reinsborg forteller at trafikken nå blir satt i gang igjen ved ulykkesstedet.

Vegen ved Gråmyra er nå klokka 1915 ryddet etter ulykken tidligere i dag.

Fire personer skal være kjørt til sykehus etter ei trafikkulykke på E6 ved Gråmyra. Tilstanden deres er foreløpig uviss.

Fire personer er bragt til sykehuset i Levanger.

Vanskelige kjøreforhold

Det er tett tåke og dårlig sikt i store deler av Trøndelag. Ifølge flere tips skaper dette skumle situasjoner i trafikken. Det er fare for at tåka fryser på bakken og gir glatte partier. Stadig tikker det inn meldinger om glatte veger.

Fra E6 mellom Trondheim og Værnes har det kommet flere meldinger om glatt vei. En bil kjørte av veien i avkjøringen fra E6 mot Midtsand, tidligere i ettermiddag, ifølge politiet.

E6 Drivdalen er svært glatt pga regn som fryser på bakken. På sørsiden av Dovrefjell står det flere biler som ikke tør kjøre ned bakkene mot Dombås pga svært isete veg. E6 over Dovrefjell er nå stengt.

Laster Twitter-innhold