NRK Meny
Normal

Blir sittende varetektsfengslet

Lagmannsretten forkastet anken fra den 29 år gamle mannen som er siktet for drapsforsøk i Trondheim.

Påkjørsel Trondheim

- Lagmannsretten finner at siktede med skjellig grunn kan mistenkes for forsøk på drap, heter det i kjennelsen fra Frostating lagmannsrett. De viser til vitnebeskrivelser av hendelsesforløpet og at siktede er mistenkt for tidligere drapstrusler mot den fornærmede kvinnen

Fire ukers varetekt

Mannen ble varetektsfengslet i fire uker tirsdag. Kjennelsen ble anket, mannens forsvarer mener at tingretten har gjort feil i sin vurdering av faren for gjentakelse. Men anken førte altså ikke fram.

Gjentakelsesfare

Lagmannsretten mener det er nødvendig å holde mannen fengslet for å hindre at han begår nye, alvorlige forbrytelser mot fornærmede.

- På grunnlag av de alvorlige forhold og gjentakelsesfaren finner lagmannsretten det nødvendig med varetektsfengsling, heter det i kjennelsen.

Les også: - Mente ikke å kjøre på kvinnen

Les også: Mann siktet for drapsforsøk

Video nsps_upload_2009_5_26_10_55_38_1511.jpg

Ble påkjørt på fortauet.

Video fra Trøndelag

Han har seksten verdensrekorder i skøyteløp og er regjerende verdensmester i tre distanser. For å holde seg i form, trener Arne Kjell Foldvik (83) med unge Falken-skøyteløpere i Trondheim.
Fotballfesten på Ranheim ble avlyst i tolvte time. Frustrerte Brann-supportere raser mot avgjørelsen.
Tellefsen antyder at Liv Ullmann duppet av under den nye Trondheims-filmen. - Det beste i meg kommer herfra, sier Liv Ullmann etter å ha sett filmen på Kosmorama.