Åsen forlenger med Rosenborg

Gjermund Åsen forlenget fredag kontrakten med Rosenborg. Erik Hoftun håper at Mushenga Bakenga gjør det samme.

Gjermund Åsen

Gjermund Åsen blir på Lerkendal ut 2012.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

– Det var ikke noe vanskelig valg for meg. Drømmen har alltid vært å spille for RBK, og jeg er glad for at klubben vil satse videre på meg, sier Gjermund Åsen til RBK.no.

Vil etablere seg

19-åringen blir nå i klubben ut 2012. Selv sier han at han nå vil utvikle seg fra å være innbytter til å spille fast på laget.

– Jeg vil utvikle meg og ta det siste steget.

Gjermund Åsen kom til Rosenborg fra Strindheim før sesongen i fjor.

Fornøyd Hoftun

Sportslig leder Erik Hoftun sier til NRK at de er strålende fornøyde med å ha forlenget med unggutten.

– Gjermund har allerede bevist at han går inn og spiller tippeliga for oss, han har startet flere kamper, sier Hoftun til NRK.

– Han er en midtbanespiller med gode ferdigheter og god motor. For Gjermund handler det om å utvikle seg videre, forhåpentligvis ved å ta steget fra innbytter til å prøve og spille seg inn på laget.

Håper på Bakenga

Hoftun sier at han har et håp om at også Mushenga Bakenga nå forlenger kontrakten med klubben.

– Mush har tatt store steg i vinter, han er enda bare i startgropa av sin karriere og er i stadig utvikling. Og vi mener at han har det helt topp i Rosenborg, både ved at han starter kamper og kommer inn på dette nivået.

– Det er uhyre viktig at vi får forlenget med unge spillere som har utviklet seg i egen klubb, sier Erik Hoftun.

Han sier at Rosenborg ikke har mottatt bud på Bakenga.

Video fra Trøndelag

Nå åpner over fire mil med nye skuterløyper i Tydal. Kommunen er den første som åpner løyper for rekreasjonskjøring i Sør-Trøndelag.
Arnt Helge Volden gjorde et oppsiktsvekkende funn da han gikk seg på et hvalbein i Agdenes. som trolig er mellom 8000-12000 år gammel i Agdenes
Trøndere har alltid satt pris på en god kopp kaffe, men for 20 år siden ble vi introdusert for en ny smaksopplevelse - siden da har det dromedar kaffebar blitt en stor og sentral del av Trondhjems kaffekultur .