NRK Meny
Normal

– Frp har godt av denne boka

Fylkeslederen i Frp i Sør-Trøndelag mener det er positivt for partiet at Per Sandberg har valgt å skrive bok.

Per Sandberg

Reaksjonene fra partifeller i Sør-Trøndelag er positiv, etter at Per Sandberg i dag gir ut bok.

Foto: Junge, Heiko / NTB scanpix

Fylkesleder Roy Angelvik fulgte med på den direktesendte pressekonferansen onsdag formiddag der Per Sandberg fortalte om den nye boka «Mot min vilje».

Positive reaksjoner

Roy Angelvik

Fylkesleder i FrP i Sør-Trøndelag, Roy Angelvik, mener Sandberg er svært viktig for FrP.

Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix

– Dette er jo ei bok som forteller hvordan Per Sandberg oppfatter livet i og utenfor Frp og de prosessene han har vært gjennom som politisk aktiv i 16 år. Jeg er glad for at denne boka kommer nå, sier Angelvik.

Han har i likhet med mange andre bare sett utdrag fra boka gjennom media.

I dag har fylkeslederen i Frp i Sør-Trøndelag, Roy Angelvik, bare hørt positive reaksjoner fra partifeller i fylket etter lanseringa av boka til Per Sandberg.

– Boka virker som et ærlig og godt produkt. Jeg hadde ikke forventet noe annet, sier Angelvik.

– Trenger ei slik bok

– Ei slik bok er noe alle partiene har godt av. Jeg tror det kommer bare positivt ut av dette, og at partiet kommer styrket ut. Vi må tørre å være uenig for å finne de beste løsningene, og ta de diskusjonene vi kanskje ikke har tatt, mener fylkeslederen i Frp i Sør-Trøndelag.

På pressekonferansen sa Per Sandberg at han ikke har noen ambisjoner om å ta over som leder for Frp dersom Siv Jensen trekker seg i fremtiden.

– Vi er jo veldig fornøyd med den partilederen vi har. Per Sandberg er en person som kunne greid å være partileder. Jeg er i utgangspunktet ikke negativ til det. Men dette er ikke noe tema nå, sier Angelvik.

Sandberg viktig for Frp

Han mener Per Sandberg er viktig for Fremskrittspartiet.

– Han betyr mye. Han er røsten som har snakket når folk ikke tørr å ta de store kampene. Per Sandberg har gjort en fenomenalt god og tøff jobb i forbindelse med arbeidet i programkomiteen til Frp.

Han representerer jo Frp i Sør-Trøndelag. Hva betyr det at han takket nei til å bli statsråd?

– For meg var dette ingen overraskelse. Han takket nei for å få bedre tid til seg og sin familie. Han er jo fortsatt på Stortinget og i politikken. Vi vil få høre mye til han fortsatt, sier Angelvik. Han er fornøyd med at Trøndelag har fått to statsråder og en statssekretær fra Frp.

Vurderer å bytte fylke

Per Sandberg representerer Sør-Trøndelag på Stortinget. På dagens pressekonferanse sa Sandberg at han ville takket nei til å bli renominert fra Sør-Trøndelag hvis han hadde fått spørsmålet i dag. Med glimt i øyet åpnet han for å bli nominert fra et annet fylke.

– Det er jo beklagelig hvis han trekker seg ut av Fremskrittspartiet i Sør-Trøndelag. Vi setter stor pris på den jobben han har gjort og gjør, sier Angelvik.

Video fra Trøndelag

På samenes festdag må den fineste stasen på. Ella (6) og lillebror Jovna gjør seg klar for feiring.
Et rådyr forvillet seg inn på flyplassen på Røros og måtte reddes ut av ansatte på lufthavna.
Marius Helmersen jobber som automatør ved Sykehuset Levanger. På fritiden bruker han all ferie og en halv million av egen lomme for å kjøre motorsykkel i ørkenen.