Hopp til innhold

Vintersport 2023/2024: Program for langrenn, skiskyting, hopp, alpint, kombinert og skøyter

I vinter er idrettene spredt over mange kanaler. Her får du full oversikt over alt som sendes på NRK og andre steder.

Flere av Norges største vinterstjerner jubler. Ragnhild Mowinckel (fra venstre), Halvor Egner Granerud, Jarl Magnus Riiber, Ingrid Landmark Tandrevold og Johannes Høsflot Klæbo

VINTERSTJERNER: Alle disse fjesene blir å finne på NRKs skjermer denne vinteren.

Foto: NTB / Grafikk: Mark Tonikin/Anders Boine Verstad

NRK vil følge alt av spenning på nrk.no, men foran fjernsynet må du belage deg på en hel del kanalslalåm. I NRK radio sender NRK alt av langrenn og skiskyting.

TV-rettighetene er spredt mellom Viaplay, TV 2, VGTV og NRK.

  • NRK, TV 2 og Viaplay sender langrenn. NRK Sport sender alle renn på radio.
  • Skiskyting sendes på TV 2 og NRK. NRK Sport sender alle renn på radio.
  • Hopp og kombinert deles mellom Viaplay, TV 2 og NRK.
  • Alpint sendes på NRK, TV 2 og Viaplay.
  • VGTV sender verdenscupen på skøyter. NRK sender VM enkeltdistanser

Lørdag 13. april: Ski Classics-finale

  • 08.00: Ski Classics, 100 kilometer Janteloppet (NRK)
Janteloppet 2019

SESONGFINALE: Janteloppet er inne i Ski Classics-programmet og avslutter vintersesongen. Her er en rekke skipar lagt ut før rennet i 2019.

Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Siste nytt

  • Norsk VM-bronse i curling

    Curlingekteparet Kristin Skaslien og Magnus Nedregotten slo Sveits 6-5 i en spennende bronsekamp i VM blandet lag i Östersund.

    Dermed ble det igjen medaljejubel for paret som fra før har tatt sølv og bronse i både VM og OL.

    Skaslien og Nedregotten løftet seg etter fredagens semifinaletap mot Estland og vant den tette kampen mot sveitserne.

    Den norske duoen avgjorde mye da de tok tre poeng i femte omgang og dermed tok ledelsen 5-3. Sveitserne tok ett poeng i hver av de to neste omgangene, og dermed kunne Skaslien og Nedregotten kontrollere inn seieren med sistestein i den avgjørende omgangen.

    (©NTB)

    597pS7pqseA
    Foto: AP
  • Roing: Juel og Solbakken til A-finale i EM

    Jonas Juel og Erik Solbakken skal kjempe om EM-medaljer i dobbeltsculler i ro-EM i Ungarn.

    De to nordmennene er klare for A-finale i sin klasse etter å ha blitt nummer tre i semifinalen lørdag. 3.-plassen holdt akkurat til å gå videre til A-finalen, men til gjengjeld var avstanden ned til 4.-plasserte Frankrike nesten tre sekunder.

    Tysklands Jonas Gelsen og Marc Weber vant semifinalen foran en italiensk båt. Juel og Solbakken ble slått med snaut ni sekunder av vinnerbåten.

    Juel og Solbakken er tatt ut til EM på bekostning av Oscar Helvig og Kristoffer Brun. De to sistnevnte har sørget for at én norsk dobbeltsculler er kvalifisert for OL i Paris, og det er ennå ikke avklart hvilken duo som får konkurrere der.

    I verdenscupregattaen i italienske Varese nylig var Juel/Solbakken sju tidels sekund raskere enn Helvig/Brun da de norske båtene var i samme oppsamlingsheat.

    Ro-EM kan du se på NRK.

    (©NTB)

    OhNKv4qQYNk
    Foto: NTB
  • Norges cheerleadere nest best i verden: – En utrolig VM-dag

    Fredag var de de norske seniorlagene i aksjon i VM i cheerleading i Orlando, USA, og de leverte en rekke flotte prestasjoner.

    Norge sikret seg sølvmedalje i en av de gjeveste kategoriene, og fikk igjen bekreftet sin posisjon som en sterk nasjon innen sporten.

    – For en utrolig VM-dag vi har hatt! Våre seniorlag har virkelig vist hva norsk cheerleading står for, sier Thomas Kejser-Lervik, leder av Norges Amerikanske Idretters Forbund.

    Etter at de norske juniorlagene torsdag sikret seg sølv og to bronsemedaljer, var det seniorenes tur til å skinne på fredag. Norges lag leverte også veldig sterkt her.

    ­– Med sterk innsats og lagånd viste våre utøvere at de er å regne med på verdensscenen. Resultatet markerer en betydelig prestasjon, og vi ser frem til å bygge videre på dette og fortsette å utvikle sporten i Norge.

    y

Sendeplan

Kl. Program Kanal