NRK Meny

Strømsgodset

 • Mista seier på overtid

  Strømsgodset såg ut til å ta ein ny trepoenger, men sju minutt på overtid glapp dei tre poenga borte mot Lillestrøm. Bassel Jradi sendte Godset i leiinga med eit langskot i fyrste omgang, men tidlegare Godset-spelar Thomas Lehne Olsen gjorde livet surt med utligninga like før slutt, og kampen endte 1-1,

  Thomas Lehne Olsen
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
 • Godset knuste Ranheim

  Strømsgodset fortsatte den gode trenden under Bjørn Petter Ingebretsen da de slo Ranheim 3-0. Marcus Pedersen, Bassel Jradi og Eirik Ulland Andersen scorte målene på Marienlyst. Godset er nå oppe på 16 poeng på en 11.plass, og det er fem poeng over nedrykkstreken.

  Ulland Andersen
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • Godset knuste Mjøndalen

  Strømsgodset utklassa Mjøndalen 5-0 i den siste treningskampen før seriestarten. Marcus Pedersen scora dei to fyrste måla, mens tidlegare MIF-spelar Amahl Pellegrino og Tokmac Nguen scora dei neste. 5-0 målet var eit sjølvmål.

  Godset-Mjøndalen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Tagbajumi til LSK

  Spissen Marco Tagbajumi går fra Strømsgodset til Lillestrøm, melder Godset på sine hjemmesider. 29-åringen har spilt 23 kamper og scoret sju mål for Strømsgodset, tre av dem i år. Tagbajumi har fått mindre og mindre spilletid denne sesongen.

  Marco Tagbajumi
  Foto: Christian Blom / NTB scanpix

Siste nytt

 • Vitesse venter på Ødegaard-svar

  Nederlandske Vitesse har sett ut til å bli Martin Ødegaards destinasjon, men det er mange om beinet i følge klubbens sportsdirektør Marc van Hintum til avisen De Telegraaf. – Det er ikke lett, for det er mange klubber som er interessert i ham.

  Martin Ødegaard
  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
 • VG: Brækhus avlyser kamp

  Cecilia Brækhus dropper å bokse under stevnet i Las Vegas 15. september, skriver VG.

  – Jeg satte en grense nå. Det har vært et krevende år med to kamper på hver sin side av kloden i løpet av tre måneder, sier Brækhus til avisen.

  Cecilia Brækhus
  Foto: Kristine Hirsti / NRK
 • Deumeland utskrevet

  Starts Jonas Deumeland ble fraktet bort på båre under klubbens oppgjør mot Strømsgodset i går. Klubben melder på sin nettside at tyskeren ble skrevet ut fra sykehus litt etter 23.30 i går kveld. – Jeg har litt smerter, men det går bra, sier keeperen.

  Jonas Deumeland
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
Sport i dag
4-4-2 Eliteserien: Bodø/Glimt - Odd