Hopp til innhold

Strømsgodset

 • Bråtveit klar for Strømsgodset

  Målvakt Per Kristian Bråtveit har signert for Strømsgodset. 27-åringen signerte i formiddag under en toårskontrakt med drammenserne.

  – Det kjennes deilig å ha fått alt på plass. Nå gleder jeg meg bare til å komme i gang og bli ordentlig kjent med gjengen her, sier Bråtveit.

  Bråtveit fikk sin eliteseriedebut i en bortekamp på Marienlyst for snart ti år siden. I tillegg har han en fortid i både Sverige, Danmark, Nederland og Frankrike.

  – Bråtveit er en rutinert keeper med bred erfaring fra flere toppklubber og toppligaer, som vi har hatt på blokka over lang tid og fått gode referanser på fra flere hold. Samtidig har han et stort potensial som vi mener vi kan få enda mer ut av, og vi er veldig fornøyde med å få han på plass her, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

  Jostein Flo og Per Kristian Bråtveit
  Foto: Strømsgodset
 • Uavgjort for Strømsgodset

  Strømsgodset spilte 1–1 mot Arendal i sesongoppkjøringens første treningskamp på Gulskogen.

  Forsvarsspiller Sondre Fosnæss Hanssen scoret drammensernes mål.

  Fredag 9. februar spilles Godset neste treningskamp. Da møter de Vålerenga på Ekeberg.

 • Viljar Myhra solgt til dansk fotball

  Strømsgodset og Odense bekrefter at de er enige om en overgang for keeper Viljar Myhra.

  Etter fem sesonger og over 130 kamper forlater dermed målvakten Drammen.

  – Viljar har lagt ned en fantastisk jobb for Strømsgodset. Han har forlenget kontrakten sin med oss to ganger, vært en lojal og svært god keeper for oss og har vært en strålende ambassadør for Strømsgodset over flere år, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

  Flo vil ikke si noe om overgangssummen.

  – Etter lange og tøffe forhandlinger kom vi frem til en avtale som alle er fornøyde med. Det er sjelden keepere forlater Eliteserien for store summer, og tatt i betraktning av markedspris for keepere har vi fått en god sum for dette salget, sier Flo.

  Til den danske klubbens nettside sier Myhra at han gleder seg til å spille for en stor klubb som OB.

  – I Norge ser man Superligaen som en stor liga og et godt skritt videre, så det er en liga man gjerne vil til, sier sisteskansen.

  Strømsgodsets keeper Viljar Myhra etter at de vant eliteseriekampen mellom Tromsø og Strømsgodset på Romssa Arena
  Foto: une Stoltz Bertinussen / NTB
 • Melkersen permanent til Strømsgodset

  Elias Hoff Melkersen (20) imponerte på utlån i Strømsgodset. Nå gjøres oppholdet permanent, og ifølge lokalpressen betaler klubben en rekordsum for ham.

  Trønderen ble en hit etter låneovergangen fra skotske Hibernian i august. Han startet samtlige tolv kamper for Godset og scoret fire mål i Eliteserien.

  – Det føles helt fantastisk å signere for Godset, sier Melkersen i en uttalelse på Godets nettsted.

  Den nye avtalen varer fram til høsten 2028. Drammens Tidende erfarer at kjøpet er det dyreste i Strømsgodsets historie, men går ikke nærmere inn på summen enn at den er «en god del lavere» enn 13 millioner kroner.

  Godsets dyreste kjøp har siden 2016 vært de fem millionene som ble betalt da Kristoffer Tokstad ble hentet fra Sarpsborg 08. (NTB/NRK)

  Elias Melkersen
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Viljar Myhra hentet inn i landslagstroppen

  Strømsgodset-keeper Viljar Myhra hentes inn i troppen til fotballandskampene mot Færøyene og Skottland.

  Bakgrunnen er at Ørjan Håskjold Nyland har meldt forfall.

  – Vi visste at Ørjan var usikker da vi tok ut troppen, og nå viser det seg at han trenger mer tid før han er klar for spill. Forfallene gjør at vi henter inn Viljar, som har stått bra for Strømsgodset den siste tiden, sier landslagstrener Ståle Solbakken.

  Det er fremdeles knyttet usikkerhet om landslagskaptein Martin Ødegaard blir klar til kampene. Solbakken sier de avventet situasjonen.

  – Hva gjelder Martin Ødegaard, så avventer vi situasjonen. Blir det slik at han må melde forfall, vil det ikke bli kalt inn erstatter for ham, da dette ble tatt høyde for i uttaket.

  Strømsgodsets keeper Viljar Myhra etter at de vant eliteseriekampen mellom Tromsø og Strømsgodset på Romssa Arena
  Foto: une Stoltz Bertinussen / NTB

Sportsnyheter

do_tl5ocRYU

Historiske Haaland scoret fem: – Heitest i hele fotballverden

Erling Braut Haaland ble historisk da han scoret fem mål i FA-cupens femte runde. Det fikk han god hjelp til av makker Kevin De Bruyne, som assisterte ham fire ganger.

Siste nytt

 • Newcastle slapp med skrekken – slo Blackburn i straffesparkkonkurranse

  Newcastle så ut til å kunne ryke på en cupskrell mot Blackburn, men dro i land avansementet etter en straffesparkkonkurranse.

  Newcastle var storfavoritter da de kom på besøk til mesterskapsserielaget Blackburn i åttedelsfinalen av FA-cupen.

  Blackburn var bare målforskjell unna å kvalifisere seg til opprykkskvalifisering til Premier League i fjorårets sesong, men har slitt i år. Laget ligger på 16.-plass i ligaen.

  Laget har hatt utenomsportslig trøbbel denne sesongen, noe som blant annet førte til at danske Jon Dahl Tomasson ga seg som hovedtrener etter uenigheter og misnøye med klubbledelsen. Han har siden tatt over det svenske landslaget.

  Den nye treneren John Eustace klarte å presse Newcastle helt til ekstraomganger, men i straffesparkkonkurransen sa det stopp. Keeper Martin Dubravka ble den store helten for gjestene da han reddet straffesparket til Dominc Hyam etter 120 intense minutter på Ewood Park.

  Alan Shearer var på plass på stadion og ble hyllet fra begge lags supportere. Shearer vant Premier League med Blackburn i 1994/1995-sesongen, og spilte senere i Newcastle i over ti år. Shearer er fortsatt Premier Leagues mestscorende gjennom tidene med 260 mål.

  LxRqeLJt1wo
  Foto: AP
 • Stavanger Oilers tok seieren i målfattig oppgjør – sju strake tap for Lørenskog

  Stavanger Oilers la press på Vålerenga med en knepen 2-1-seier borte mot Lørenskog i eliteserien i ishockey tirsdag.

  Oilers lå sju poeng bak Vålerenga på andreplass før oppgjøret.

  Kampens første mål kom ikke før halvveis i andre periode da Martin Gran scoret for gjestene. Sju minutter senere utnyttet hjemmelaget et overtallsspill og utlignet ved Christian Blomqvist.

  I tredje periode tok Oilers igjen ledelsen ved Dan Kissel, og vant.

  Dermed reduserte Oilers luken opp til Vålerenga fra sju til fire poeng. Det gjenstår fire kamper av grunnserien i EHL.

  ETLy4bzS4ko
  Foto: NTB
 • Brann med full kontroll mot Vålerenga i Spania

  Brann hadde få problemer mot Vålerenga i en treningskamp i Marbella tirsdag. Eirik Hornelands lag vant overbevisende 3-0 mot de kongeblå.

  Brann og Vålerenga avsluttet sine respektive treningsleirer på den spanske solkysten med en treningskamp tirsdag.

  Joachim Soltvedt scoret to mål og Magnus Warming scoret ett mål for rødtrøyene.

  t0-xkePEsP0
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal