Hopp til innhold
FK Haugesund - Lech Poznan
Foto: Gisle Jørgensen / NRK

FK Haugesund

 • Haugesund tapte i Molde

  Molde vinner 1-0 mot FKH og beholder tabelltoppen i Eliteserien. Det ble aldri noe fyrverkeri av en kamp. FKH hadde lite å stille opp med fremover, men målet til Molde kom på litt kontroversielt vis med straffe.

 • Haugesund henter ny dansk spiller

  Haugesund forsterker laget med den danske midtbanespilleren Magnus Christensen. Han kommer fra AaB og blir den fjerde danske spilleren i Haugesund-troppen.

  Christensen har skrevet under på en treårskontrakt, melder Haugesund på sine nettsider mandag. Anders Bloch Bærtelsen, Søren Reese og Peter Therkildsen er de øvrige danskene i klubben.

  – Jeg kjenner litt til norsk fotball, ikke minst gjennom Bodø/Glimts prestasjoner de siste årene og fordi FK Haugesund har vært i kontakt med meg tidligere. Jeg ser fram til å prøve meg i et nytt land, sier Christensen. (NTB)

 • Danske klar for FK Haugesund

  FK Haugesund bekrefter på sine nettsider at den danske midtbanespilleren Magnus Christensen (24) er klar for klubben. Sportslig leder Eirik Opedal i FKH sier at de har jaktet på Christensen i flere år, skriver Haugesunds Avis. Christensen har signert en treårskontrakt.

  Ny spiller for FK Haugesund, Magnus Christensen
  Foto: FK Haugesund
 • Jerv stoppet lang tapsrekke – vant første kamp etter koronautbruddet

  Det så ut til å bli målløst mellom Jerv og Haugesund i bunnoppgjøret i eliteserien lørdag, men i det siste ordinære minutt sørget Felix Schröter for at Jerv kunne juble for tre viktige poeng.

  Dermed stoppet sørlendingene tapsrekken på fem kamper.

  Før lørdagens oppgjør hadde Jerv fått sine to siste kamper utsatt etter at laget ble rammet av et koronautbrudd. Dermed hadde de ikke spilt siden 22. juni.

  Seieren er kun Jervs tredje i lagets første sesong på øverste nivå i norsk fotball. Med ti poeng ligger de fremdeles nest sist på tabellen. Haugesund holder 13.-plassen, men har to kamper mer spilt.

  Eliteserien i fotball 2022: Jerv - Haugesund
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB