Hopp til innhold
FK Haugesund - Lech Poznan
Foto: Gisle Jørgensen / NRK

FK Haugesund

 • Månedens spiller og trener er fra FKH

  Sancheev Manoharan og Peter Therkildsen er kåret til henholdsvis månedenes trener og spiller i Eliteserien for oktober, skriver Haugesunds Avis.

  Det er Norsk Toppfotball, i samarbeid med Altibox og Norsk Tipping, som står bak kåringen.

  Juryen begrunner sin avgjørelse med at de har latt seg imponere over hvordan Manoharan har strammet opp FKH-maskineriet, skriver avisen.

 • Islending blir ny hovedtrener i FK Haugesund

  Oskar Hrafn Thorvaldsson blir ny hovedtrener i FK Haugesund. Det skriver klubben på sine nettsider. Den 49 år gamle islendingen har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2026 og starter i klubben 1. november.

  Thorvaldsson kommer fra islandske Breidablik som han ledet til seriegull i 2022 og siden til gruppespill i Conference League denne sesongen.

 • FKH skal ha bestemt seg for ny trener

  Fotballklubben Haugesund vil ha islandske Oskar Hrafn Thorvaldsson som ny trener.

  Det skriver Haugesunds Avis.

  Forhandlingene med 49-åringen er allerede i gang og klubben håper å ha treneransettelsen i boks om ikke altfor lenge, skriver avisen.

  49-årige Thorvaldsson har en kort trenerkarriere bak seg. Han startet med isalndske Grotta i 2018 og tok den lille klubben fra nivå tre til toppserien på to sesonger.

  Det er Jostein Grindhaug han eventuelt skal ta over for. Grindhaug har vært trener i klubben i to perioder. Først i perioden fra 2009 til 2015, så fra 2019 frem til i år.

   Oskar Hrafn Thorvaldsson
  Foto: NTB
 • Vikingsupportere slipper inn på hjemmetribunen i Haugesund

  FK Haugesund har snudd og selger likevel billetter til Viking-supportere på hjemmetribunen. FKH fastholder likevel at Viking-supporterne ikke får slippe inn der hvis de har supporter-effekter på seg. FK Haugesund opplever rekordinteresse for hjemmekampen mot Viking som går 16. september. Billettene til kampen ble gjort tilgjengelige på mandag.