FK Haugesund - Lech Poznan
Foto: Gisle Jørgensen / NRK

FK Haugesund

 • FKH scoret tre mål på ti minutter

  FK Haugesund vant 3–1 mot Vålerenga på hjemmebane. Alle tre målene ble scoret på ti minutter. Kevin Martin Krygård satte først en scoring 54 minutter inn i kampen. Deretter scoret Ibrahima Wadji to scoringer, etter 57 og 62 minutter.

 • Tre viktige poeng til FKH

  FK Haugesund slo Tromsø heile 3-0 på heimebane i kveld. Det var Alioune Ndour, Peter Therkildsen og Sondre Liseth som stod for FKH sine scoringar. Laget ligg nå på ein niandeplass på tabellen.

 • Samuelsen tilbake i Haugesund

  Torsdag la Haugesund ut en litt spesiell signeringsvideo på Twitter. Der blir det avslørt at Martin Samuelsen er tilbake i FK Haugesund.

  Samuelsen har tidligere spilt for blant annet Aalborg og Hull. Han spilte for Haugesund i 2019 og nå vender han tilbake.

  – Han har signert, det er en overgang og ikke lån. Sola skinner og det er fryd og gammen i Haugesund i dag. Det kommer detaljer etter hvert, sier daglig leder John Harald Log til NTB.

  Martin Samuelsen
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB
 • Midtbanespelar til FKH

  FK Haugesund hentar den 21 år gamle midtbanespelaren Torje Naustdal. Det opplyser klubben på sine nettsider. Naustdal, som opphavleg er frå Florø, spelar i dag i 1. divisjon for Strømmen. Han kjem til Haugesund når sesongen er over.

 • Haugesund henter Strømmenspiller

  Den 21 år gamle midtbanespilleren Torje Naustdal tar steget fra Strømmen til Haugesund etter inneværende sesong.

  Det opplyser eliteserieklubben på sine nettsider.

  Naustdal, som opprinnelig kommer fra Florø, kom til Strømmen før 2020-sesongen og gleder seg nå til nye eventyr.

  – Jeg skal selvsagt gjøre alt for å vise meg fortjent til tilliten de viser meg og kan ikke si annet enn at jeg gleder meg veldig, sier han.

  21-åringen skal gjennomføre den inneværende sesongen med Strømmen i 1. divisjon før han tar steget opp til Haugesund.

  1. divisjon fotball 2020: Strømmen - Sandnes Ulf
  Foto: Fredrik Hagen / NTB