PSG holdt på å stjele poeng – så avgjorde Firmino på overtid

«Alle» trodde Kylian Mbappé hadde ødelagt Liverpools jubelkveld, men manager Jürgen Klopp hadde en matchvinner i bakhånd.

OVERTIDSHELT: Her feirer Roberto Firmino 3-2-scoringen. Bilder med tillatelse fra TV 2.

Laster innhold, vennligst vent..

– Utrolig og veldig fortjent for Bobby. For to dager siden kunne han ikke spilt, ingen sjanse. I går var det fortsatt umulig, men i dag kom han til kontoret mitt og sa at han var klar, sa manager Jürgen Klopp til BT Sport

Brasilianeren startet nemlig på benken etter å ha fått en øyeskade mot Tottenham i helgen, men spissen skulle likevel få nok tid til å rappe overskriftene.

To minutter på overtid tok han med seg ballen inn i feltet, rykket seg fri og fant luken nederst i hjørnet bak Alphone Aréola.

Da hadde Liverpool akkurat fått en kalddusj fra Mbappé, som i likhet med både Neymar og Edinson Cavani hadde en svært anonym 2.-omgang.

Franskmannens utligning til 2-2 var faktisk PSGs første avslutning etter pause.

Hjemmelaget kunne og burde hatt en større ledelse, men avslutningene fant ikke veien rundt PSGs franske sisteskanse – helt til Firmino dukket opp i aller siste minutt.

Sturridge viste seg frem

I åpningen gnistret det av Liverpool, som sto høyt og kastet spillere i angrep når sjansen dukket opp. Etter flere gode muligheter var det spissvikar Daniel Sturridge som skulle sende vertene foran etter halvtimen.

Sturridge takket for tilliten med en vakker heading der han lurte seg inn mellom PSG-stopperne.

Sturridge

GREP SJANSEN: Daniel Sturridge har nå fire målpoeng på sine fire siste mesterligakamper for Liverpool.

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Like etterpå kunne James Milner banke inn 2-0 fra straffemerket etter at Juan Bernat klønete hadde felt Gini Wijnaldum. Da drømte hjemmefansen om en drømmeåpning på CL-sesongen, men forrige sesongs finalister rotet vekk tomålsledelsen.

Thomas Meunier reduserte etter 40 minutter med en utsøkt avslutning. Cavani kriget frem en dårlig klarering i boksen, og Meunier vred kroppen rundt ballen og limte den ned i hjørnet.

Salah-mål annullert

Liverpool fortsatte å sløse vekk flere store sjanser, blant annet burde Sturridge langt på vei punktert kampen.

I tillegg fikk vertene et Salah-mål korrekt annullert for angrep på keeper etter at Sturridge hadde satt knottene i skrittet på PSG-keeper Aréola etter en knapp time.

Dermed gikk Salah målløs av banen for tredje kamp på rad, som er uvanlig kost for egypteren.

Likevel var skuffelsen selvsagt langt større for PSG-spillerne.

– Vi er skuffet, men det er også lyspunkter. Vi fulgte planen og prøvde å gi dem trøbbel på kontringer. Vi scoret to mål og spilte bra, men det var ikke nok, sa PSG-spiller Adrien Rabiot.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Dobbelt norsk etter hopprennet

  Jarl Magnus Riiber fortsatte der han slapp i finske Ruka. Nordmannen var desidert lengst i hopprennet på Lillehammer, med sine 143 meter. Med det går Riiber ut 30 sekunder foran lagkamerat Jens Lurås Oftebro, som landet på 134 meter. Bak de to nordmennene følger østerrikeren Martin Fritz, som går ut 40 sekunder bak Oftebro. Jørgen Graabak ble tredje beste nordmann på en femteplass.

  eabEfYu0EsU
  Foto: Vesa Moilanen
 • Nordmann på NFLs «All-time Team»

  NFL har tatt ut det beste laget, et så kalt «All-time Team», av spillere som har spilt i løpet av ligaens 100 år lange historie. Med er nordmannen Jan Stenerud. Han spilte nærmere 20 sesonger i National Football League, og vant Super Bowl med Kansas City i 1970. I 1991 ble han innlemmet i NFL Hall of Fame, som første kicker noensinne.

  Stenerud profil
  Foto: ARKIV / Scanpix
 • Lie på 11.-plass i Lake Louise

  Det ble en 11.-plass på Kajsa Lie i kvinnenes utfor i Lake Louise fredag. Tsjekkiske Ester Ledecka vant foran Corinne Suter fra Sveits. Stephanie Venier fra Østerrike sikret tredjeplassen. Lie var den eneste deltageren fra Norge i rennet.

  Vickhoff Lie.
  Foto: Christian Hartmann / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal