PSG holdt på å stjele poeng – så avgjorde Firmino på overtid

«Alle» trodde Kylian Mbappé hadde ødelagt Liverpools jubelkveld, men manager Jürgen Klopp hadde en matchvinner i bakhånd.

OVERTIDSHELT: Her feirer Roberto Firmino 3-2-scoringen. Bilder med tillatelse fra TV 2.

Laster innhold, vennligst vent..

– Utrolig og veldig fortjent for Bobby. For to dager siden kunne han ikke spilt, ingen sjanse. I går var det fortsatt umulig, men i dag kom han til kontoret mitt og sa at han var klar, sa manager Jürgen Klopp til BT Sport

Brasilianeren startet nemlig på benken etter å ha fått en øyeskade mot Tottenham i helgen, men spissen skulle likevel få nok tid til å rappe overskriftene.

To minutter på overtid tok han med seg ballen inn i feltet, rykket seg fri og fant luken nederst i hjørnet bak Alphone Aréola.

Da hadde Liverpool akkurat fått en kalddusj fra Mbappé, som i likhet med både Neymar og Edinson Cavani hadde en svært anonym 2.-omgang.

Franskmannens utligning til 2-2 var faktisk PSGs første avslutning etter pause.

Hjemmelaget kunne og burde hatt en større ledelse, men avslutningene fant ikke veien rundt PSGs franske sisteskanse – helt til Firmino dukket opp i aller siste minutt.

Sturridge viste seg frem

I åpningen gnistret det av Liverpool, som sto høyt og kastet spillere i angrep når sjansen dukket opp. Etter flere gode muligheter var det spissvikar Daniel Sturridge som skulle sende vertene foran etter halvtimen.

Sturridge takket for tilliten med en vakker heading der han lurte seg inn mellom PSG-stopperne.

Sturridge

GREP SJANSEN: Daniel Sturridge har nå fire målpoeng på sine fire siste mesterligakamper for Liverpool.

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Like etterpå kunne James Milner banke inn 2-0 fra straffemerket etter at Juan Bernat klønete hadde felt Gini Wijnaldum. Da drømte hjemmefansen om en drømmeåpning på CL-sesongen, men forrige sesongs finalister rotet vekk tomålsledelsen.

Thomas Meunier reduserte etter 40 minutter med en utsøkt avslutning. Cavani kriget frem en dårlig klarering i boksen, og Meunier vred kroppen rundt ballen og limte den ned i hjørnet.

Salah-mål annullert

Liverpool fortsatte å sløse vekk flere store sjanser, blant annet burde Sturridge langt på vei punktert kampen.

I tillegg fikk vertene et Salah-mål korrekt annullert for angrep på keeper etter at Sturridge hadde satt knottene i skrittet på PSG-keeper Aréola etter en knapp time.

Dermed gikk Salah målløs av banen for tredje kamp på rad, som er uvanlig kost for egypteren.

Likevel var skuffelsen selvsagt langt større for PSG-spillerne.

– Vi er skuffet, men det er også lyspunkter. Vi fulgte planen og prøvde å gi dem trøbbel på kontringer. Vi scoret to mål og spilte bra, men det var ikke nok, sa PSG-spiller Adrien Rabiot.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Messi-straffe gav Argentina håp

  Lionel Messi utlikna på straffe og gav Argentina 1-1 mot Paraguay i Copa America. Paraguay fekk også straffe mot slutten, men Argentina-keeper Franco Armani redda.

  Argentina har berre eitt poeng på to kampar, men kan gå vidare til kvartfinale med siger over Qatar i siste gruppekamp søndag.

  Messi scorer på straffe
  Foto: Natacha Pisarenko / AP
 • Gode Graham Hansen-nyheter

  Caroline Graham Hansen er på plass på Norges trening i Nice onsdag kveld. Hun fikk en leddbåndskade mot Sør-Korea, men deltar på oppvarmingen og leker seg med ball. – Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag, sa hun i møtet med pressen tidligere onsdag.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: Tommy Barstein / NRK

Sendeplan

Kl. Program Kanal