Hopp til innhold

Priseksplosjon etter Ronaldo-inntreden

Én Serie A-klubb skrur opp billettprisene med så mye som 250 prosent når Cristiano Ronaldos Juventus kommer på besøk.

Cristiano Ronaldo gestikulerer under Juventus bortekamp mot Chievo.

DYR FORNØYELSE: De som vil se Cristiano Ronaldo spille i Juventus' bortedrakt denne sesongen, må være forberedt på å åpne lommeboken på vidt gap.

Foto: Alberto Pizzoli / AFP

For der en billett til kortsiden på Stadio Friuli, hjemmebanen til den italienske Serie A-klubben Udinese, koster i underkant av 300 kroner, vil den samme billetten koste over 1000 kroner den 7. oktober.

Det skriver det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Økningen fra 30 til 105 euro for den samme billetten utgjør en prisoppgang på 250 prosent.

Forklaringen? 7. oktober er datoen Cristiano Ronaldos Juventus kommer på besøk til Udinese.

«Ronaldo-effekten»

Udinese er ikke den eneste klubben hvor supportere som ønsker å se den portugisiske superstjernen i aksjon må forberede seg på å betale langt mer enn de vanligvis gjør.

Italy Soccer Ronaldo

ETTERTRAKTET: Mange italienske fotballsupportere har lyst til å se Cristiano Ronaldo i aksjon for Juventus denne sesongen.

Foto: Antonio Calanni / AP

I tredje serierunde skal Juventus på besøk til nyopprykkede Parma. Også der vil skuelystne merke det Tuttosport beskriver som «Ronaldo-effekten» kraftig på lommeboken.

Den italienske avisen skriver at man nå må ut med over 1700 kroner på svartebørsen for en billett som på Parmas offisielle hjemmesider ville ha kostet i underkant av 250 kroner.

Priskravet blir enda mer oppsiktsvekkende om man tar høyde for at det vanligvis skal være mulig å få tak i et sesongkort til samme del av tribunen til 1850 kroner.

Satte inn antiterrorstyrke

Også sikkerhetsoppbudet var et ganske annet enn det som er normalt da Juventus serieåpnet borte mot Chievo denne helgen, skriver Corriere dello Sport.

I tillegg til ekstra politi rundt stadion og på lokaltogene inn og ut av Verona, satte byen inn sin egen antiterrorstyrke for å sørge for at sikkerheten ble ivaretatt.

Det var i juli at overgangen den spanske avisen Marca da beskrev som «århundrets avtale» ble klar.

940 millioner kroner skal Juventus betale til Real Madrid over de neste to årene for at Ronaldo skal spille i sort og hvitt. Den 33 år gamle angriperen har undertegnet en fireårskontrakt med Torino-klubben.

Sportsnyheter

Stortalentene fryktet for sesongen – tårene trillet etter medaljeklemmen

Mangekamptalentet Henriette Jæger (18) fikk OL-drømmen knust og har slitt med skader i et helt år. Møtet med venninnen Andrea Rooth (20) etter comebackene ble stort for begge.

Siste nytt

 • Bekreftet: King ferdig i Watford

  Watford bekrefter at Joshua King er ferdig i klubben. Han spilte for gultrøyene i én sesong, og det ble fem ligascoringer på 31 kamper.

  Den norske angriperen vil nå se seg etter en ny klubb, noe han antydet overfor TV 2 lørdag.

  I intervjuet med kanalen sa han at det kan komme nyheter i løpet av et par uker.

  Premier League - Watford v Brighton & Hove Albion
  Foto: DAVID KLEIN / Reuters
 • Flymekanikerstreiken gir meir cuptrøbbel

  Flymekanikarstreiken er avblås, men gir likevel stadig meir trøbbel for cuprunden denne veka.

  Sandefjord ber om å få flytta sin kamp mot Byåsen i Trondheim onsdag, fordi flyet deira er innstilt. Skal dei ta buss, vil det ta i overkant av ni timar.

  Vikings kamp mot Kristiansund blei tidlegare onsdag utsett til 19. oktober. Frå før er HamKam - Tromsø og Tromsdalen - Bryne utsett til august.

  Sandefjord
  Foto: Trond Reidar Teigen / NTB
 • Fjorårsfinalisten ut av Wimbedon med korona

  Matteo Berrettini, som kom til finalen i Wimbledon i fjor og var ein av favorittane til å vinne årets turnering, må trekke seg etter å ha blitt koronasmitta.

  Det melder nyheitsbyrået AFP.

  Italienaren vann to ATP-turneringar på gras i forkant av Wimbledon og var ved sida av fjorårsvinnar Novak Djokovic den største favoritten til å vinne Grand Slam-turneringa.

  I fjor tapte Berrettini finalen mot Djokovic i ein femsettar. No får han ikkje sjansen til å revansjere finaletapet.

  Tidlegare tysdag blei det kjent at Wimbledon-finalisten frå 2017, Marin Cilic, også må trekkje seg frå Wimbledon som følgje av virussmitte.

  Matteo Berrettini
  Foto: Oscar Del Pozo / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste