Priseksplosjon etter Ronaldo-inntreden

Én Serie A-klubb skrur opp billettprisene med så mye som 250 prosent når Cristiano Ronaldos Juventus kommer på besøk.

Cristiano Ronaldo gestikulerer under Juventus bortekamp mot Chievo.

DYR FORNØYELSE: De som vil se Cristiano Ronaldo spille i Juventus' bortedrakt denne sesongen, må være forberedt på å åpne lommeboken på vidt gap.

Foto: Alberto Pizzoli / AFP

For der en billett til kortsiden på Stadio Friuli, hjemmebanen til den italienske Serie A-klubben Udinese, koster i underkant av 300 kroner, vil den samme billetten koste over 1000 kroner den 7. oktober.

Det skriver det italienske nyhetsbyrået ANSA.

Økningen fra 30 til 105 euro for den samme billetten utgjør en prisoppgang på 250 prosent.

Forklaringen? 7. oktober er datoen Cristiano Ronaldos Juventus kommer på besøk til Udinese.

«Ronaldo-effekten»

Udinese er ikke den eneste klubben hvor supportere som ønsker å se den portugisiske superstjernen i aksjon må forberede seg på å betale langt mer enn de vanligvis gjør.

Italy Soccer Ronaldo

ETTERTRAKTET: Mange italienske fotballsupportere har lyst til å se Cristiano Ronaldo i aksjon for Juventus denne sesongen.

Foto: Antonio Calanni / AP

I tredje serierunde skal Juventus på besøk til nyopprykkede Parma. Også der vil skuelystne merke det Tuttosport beskriver som «Ronaldo-effekten» kraftig på lommeboken.

Den italienske avisen skriver at man nå må ut med over 1700 kroner på svartebørsen for en billett som på Parmas offisielle hjemmesider ville ha kostet i underkant av 250 kroner.

Priskravet blir enda mer oppsiktsvekkende om man tar høyde for at det vanligvis skal være mulig å få tak i et sesongkort til samme del av tribunen til 1850 kroner.

Satte inn antiterrorstyrke

Også sikkerhetsoppbudet var et ganske annet enn det som er normalt da Juventus serieåpnet borte mot Chievo denne helgen, skriver Corriere dello Sport.

I tillegg til ekstra politi rundt stadion og på lokaltogene inn og ut av Verona, satte byen inn sin egen antiterrorstyrke for å sørge for at sikkerheten ble ivaretatt.

Det var i juli at overgangen den spanske avisen Marca da beskrev som «århundrets avtale» ble klar.

940 millioner kroner skal Juventus betale til Real Madrid over de neste to årene for at Ronaldo skal spille i sort og hvitt. Den 33 år gamle angriperen har undertegnet en fireårskontrakt med Torino-klubben.

Siste nytt

 • King matchvinner

  Joshua King hadde en god dag på jobben for Bournemouth da de tok seg videre i FA-cupen med 2-1-seier mot Crawley.

  Først hadde han en målgivende pasning da Jack Wilshere sendte Bournemouth i ledelsen. Etter en snau time utlignet Tom Nichols, men så dukket King opp igjen.

  Nordmannen fikk ballen etter et nydelig angrep fra Bournemouth. Han la hurtig om til skudd og plasserte den ned i hjørnet.

  Dermed er King og co. klare for åttedelsfinale mot Burnley.

  King
  Foto: Mike Hewitt / AFP
 • Solevaag mista brillene og pallen

  Sebastian Foss-Solevaag låg på andreplass før finaleomgangen, men enda på fjerdeplass i Schladming. Han mista brillene i andreomgangen, og hamna derfor utanfor pallen til slutt.

  Marco Schwarz køyrde seg opp frå sjetteplass til siger, 68 hundredeler framfor Noel Clement. Alexis Pinturault var på tredje, 82 bak. Solevaag enda 1,09 bak vinnaren.

  Solevaag har dermed ein siger og to fjerdeplassar på dei tre siste slalåmrenna i verdscupen.

  Manuel Feller, som leia etter første omgang, køyrde ut.

  Henrik Kristoffersen var berre nr 24 etter første omgang, men med tredje beste tid i finaleomgangen blei han nummer 11. Timon Haugan blei nummer 13.

  Jonathan Nordbotten køyrde ut i første omgang.

  Til helga er det to slalåmrenn i franske Courchevel.

 • West Ham klatret til fjerdeplass

  David Moyes har virkelig fått fart på sakene i West Ham denne sesongen. Tirsdag tok de sin fjerde seier på rad i Premier League da Crystal Palace ble slått 3–2.

  Thomas Soucek scoret to mål, mens Craig Dawson satte inn West Hams tredje for kvelden. Wilfried Zaha og Michy Batshuayi tegnet seg på scoringslisten for Crystal Palace.

  Dermed klatret West Ham til fjerdeplass før de andre lagene har spilt sin kamp denne runden.

  I en annen kamp som gikk samtidig vant Leeds 2–1 mot Newcastle. Dermed holder Marcelo Bielsas menn seg godt over nedrykksstreken, mens Newcastle har blandet seg inn i bunnen av tabellen.

  Premier League - Crystal Palace v West Ham United
  Foto: John Walton / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal