NRK Meny
Normal

Zuccas Rangers tapte mot Flyers: – Villig til å bytte bort hvem som helst

Mats Zuccarello og New York Rangers røk på et tap da de besøkte Philadelphia Flyers lørdag. Det kan ha vært nordmannens siste for klubben.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello tapte i det som kan være hans siste kamp for Rangers.

Foto: Tom Szczerbowski / Reuters

HKN-NEW-YORK-RANGERS-V-ARIZONA-COYOTES

Alain Vigneault sier ingen kan føle seg trygge på deadline day.

Foto: Christian Petersen / Afp

– Jeg har gjort det veldig klart at jeg er en stor fan av Mats. Jeg krysser fingrene for at spilleren og klubben blir enige. Når det er sagt, vet jeg at Glen Sather (sportsdirektør journ.anm.) er villig til å bytte bort hvem som helst om han mener det er til beste for klubben, sier trener Alain Vigneault til nhl.com.

For overgangsryktene har virkelig nådd takhøyden på Madison Square Garden den siste tiden, og få er like spente som nordmannen på hvilket utfall denne søndagen vil ha.

Natt til søndag røk de derimot på et tap mot Philadelphia Flyers, laget som for øyeblikket ligger på femteplass i Rangers sin divisjon.

Zuccarello tar tilsynelatende ryktene med knusende ro – enn så lenge.

– Jeg prøver å ikke tenke på det andre. Jeg skal jobbe hardt i kveld og gjøre det jeg kan for at vi vinner. Dette er laget mitt, sa Zuccarello til den offisielle nettsiden i forkant av kampen.

Jevn kamp

De to lagene fulgte hverandre tett gjennom første periode som endte 1-1, og også i andre periode ble det ett mål på hver av dem.

I tredje og siste periode sikret Flyers seg imidlertid overtaket da det var gått bare ett minutt, og Wayne Simmons kronet seieren med et fjerde mål i kampens siste sekund.

For Flyers smakte dette ekstra godt, ettersom laget hadde tapt de fire siste kampene mot Rangers, tre av dem i løpet av ti dager i november.

Kampen endte til slutt 4–2 i favør Flyers.

Poengløs «Zucca»

Zuccarello kom ikke på scoringslista lørdag, men ble kreditert med to skudd på mål i løpet av de drøyt 18-minuttene han var på isen.

Noen stor kamp var det ikke for nordmannen, som endte med minus tre i pluss/minus-statistikken.

Zuccarello har scoret tolv mål i de 59 kampene så langt i serien, og han må dermed se seg slått av 132 andre spillere i NHL.

Siste nytt

 • Fratatt to poeng etter sesongslutt

  Det italienske fotballforbundet har bestemt at Bari mister to poeng som følge av økonomisk rot. De faller ned fra sjette- til syvendeplass i Serie B, skriver NTB.

  Det gjør at klubben mister hjemmebanefordel i opprykkskvalifiseringen mot Cittadella.

 • Brølte for seier etter 46 poeng

  LeBron James leverte en kamp av de sjeldne med 46 poeng i nattens kamp i NBA-sluttspillet. Han bidro sterkt til at Cleveland Cavaliers slo Boston Celtics 109-99, og utlignet til 3–3 i kamper.

  Den avgjørende kamp syv spilles natt til mandag.

  LeBron James
  Foto: David Richard / Reuters
 • Martinsens IceHogs på vei tilbake

  Etter tre strake tap mot Texas Stars i AHL-sluttspillet, har Andreas Martinsen og Rockford IceHogs nå vunnet to strake kamper.

  Etter 3-1-seier i natt står det 2–3 i kamper, og Martinsens menn må vinne de to siste for å ta seg til sluttspillfinale.

  Andreas Martinsen
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppserien: Superhelg
Toppserien fotball kvinner: Røa - Arna-Bjørnar
Toppserien: Røa - Arna-Bjørnar
Toppserien: Superhelg
Toppserien: Kolbotn - Klepp
Toppserien fotball kvinner: Kolbotn - Klepp
4-4-2 med Schau og Aune
Toppserien: Superhelg
Toppserien: Stabæk - Sandviken
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune