NRK Meny
Normal

Zuccas Rangers tapte mot Flyers: – Villig til å bytte bort hvem som helst

Mats Zuccarello og New York Rangers røk på et tap da de besøkte Philadelphia Flyers lørdag. Det kan ha vært nordmannens siste for klubben.

Mats Zuccarello Aasen

Mats Zuccarello tapte i det som kan være hans siste kamp for Rangers.

Foto: Tom Szczerbowski / Reuters

HKN-NEW-YORK-RANGERS-V-ARIZONA-COYOTES

Alain Vigneault sier ingen kan føle seg trygge på deadline day.

Foto: Christian Petersen / Afp

– Jeg har gjort det veldig klart at jeg er en stor fan av Mats. Jeg krysser fingrene for at spilleren og klubben blir enige. Når det er sagt, vet jeg at Glen Sather (sportsdirektør journ.anm.) er villig til å bytte bort hvem som helst om han mener det er til beste for klubben, sier trener Alain Vigneault til nhl.com.

For overgangsryktene har virkelig nådd takhøyden på Madison Square Garden den siste tiden, og få er like spente som nordmannen på hvilket utfall denne søndagen vil ha.

Natt til søndag røk de derimot på et tap mot Philadelphia Flyers, laget som for øyeblikket ligger på femteplass i Rangers sin divisjon.

Zuccarello tar tilsynelatende ryktene med knusende ro – enn så lenge.

– Jeg prøver å ikke tenke på det andre. Jeg skal jobbe hardt i kveld og gjøre det jeg kan for at vi vinner. Dette er laget mitt, sa Zuccarello til den offisielle nettsiden i forkant av kampen.

Jevn kamp

De to lagene fulgte hverandre tett gjennom første periode som endte 1-1, og også i andre periode ble det ett mål på hver av dem.

I tredje og siste periode sikret Flyers seg imidlertid overtaket da det var gått bare ett minutt, og Wayne Simmons kronet seieren med et fjerde mål i kampens siste sekund.

For Flyers smakte dette ekstra godt, ettersom laget hadde tapt de fire siste kampene mot Rangers, tre av dem i løpet av ti dager i november.

Kampen endte til slutt 4–2 i favør Flyers.

Poengløs «Zucca»

Zuccarello kom ikke på scoringslista lørdag, men ble kreditert med to skudd på mål i løpet av de drøyt 18-minuttene han var på isen.

Noen stor kamp var det ikke for nordmannen, som endte med minus tre i pluss/minus-statistikken.

Zuccarello har scoret tolv mål i de 59 kampene så langt i serien, og han må dermed se seg slått av 132 andre spillere i NHL.

Siste nytt

 • Ekstraordinært Forbundsting

  Norges Cykleforbund vil avholde et ekstraordinært Forbundsting før sitt ordinære ting 10-11. mars 2018. Det etter at de torsdag kveld mottok et tilstrekkelig antall tilbakemeldinger fra klubber og regioner som krevde dette. Dato og sted er ikke avklart.

 • Tor Odvar Moen er ferdig i Larvik

  Larviks håndballtrener Tor Odvar Moen får ikke fornyet kontrakt. Det melder TV2. Kontrakten hans går ut etter denne sesongen. Det har ikke kommet frem noe begrunnelse for hvorfor kontrakten ikke blir fornyet.

  Tor Oddvar Moen, trener i Larvik
  Foto: John-André Samuelsen / NRK
 • Nå er Norge mestvinnende i Sotsji

  Etter nye russiske utestengelser er Norge nå den nasjonen som står med flest gullmedaljer i Sotsji-OL i 2014. Bobkjører Alexander Zubkov ble fratatt sine to gullmedaljer fredag, og dermed står Russland med 10 gull. Norge tok 11.

  Gullmedalje
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup hopp: Kvalifisering