NM i fotball kvinner 2020

Oppsummert

 • 16.00: Vålerenga - Avaldsnes. Semifinale i cupen.
 • LSK Kvinner får karanteneunntak

  Helsedepartementet bekrefter til NRK at LSK Kvinner slipper innreisekarantene etter mesterligakamp i Hviterussland. Mesterligakampen mot Minsk skal spilles 9. eller 10. desember, og kun noen få dager senere skal LSK-laget møter Vålerenga i cupfinalen på Ullevaal 13. desember.

  – Dermed skal LSK kvinner kunne spille kamp få dager etter ankomst til Norge dersom de tester negativt, og dersom den internasjonale kampen er underlagt UEFAs smittevernprotokoll «Return to play protocol», skriver Helsedirektoratet i en e-post.

  Thea Kyvåg
  Foto: Ørn E. Borgen / NTB
 • Skal bort – sendte VIF til finale

  Spitse holdt lekestue ute på kunstgresset i Oslo for Vålerenga i semifinalen mot Avaldsnes søndag. Først banket hun inn 1-0 og 2-0, før hun fant Sigurdarsdottir med et perfekt innlegg til 3-0.

  – Jeg føler meg bra, og det er også fint at enden er nær, og at jeg kan dra hjem. Så jeg er litt gladere, men det betyr også at jeg vil vinne, sa nederlandske Spitse – som skal hjem til Nederland etter sesongen – til NRK etter kampen.

  Like etter pause økte Oslo-klubben ledelsen til 4-0 ved Stefanovic.

  Det resultatet holdt seg kampen ut. Dermed skal Vålerenga møte LSK i cupfinalen for kvinner i 2020.

  Sherida Spitse
  Foto: Fredrik Hagen / NTB
 • Magnusdottir prøver seg igjen

  Avaldsnes-spilleren kommer fremover med ballen igjen og klasker til med strak vrist. Skuddet er hardt, men midt på målvakten, som slår ballen vekk med noe som minner om et baggerslag sist sett på en volleyball-bane.

 • Fin sjanse for Njoya

  Vålerenga fosser fremover på en kontring og Markussen ser ut til å gå i offside. Linjedommer holder flagget nede og Markussen spiller Ajara Njoya alene med keeper, som får en hånd på ballen. Dermed klarer ikke Vålerenga-spilleren å komme til avsluttning, og Avaldsnes slipper unna.

Siste nytt

 • Liverpool gikk på sjokktap

  Atalanta freste over et blekt og B-preget Liverpool-lag og vant 2-0 på Anfield i mesterligaen onsdag kveld.

  Den overraskende seieren kommer tre uker etter at Liverpool vant det motsatte oppgjøret i Bergamo hele 5-0 og gjør det vidåpent hvem som avanserer til cupspillet fra gruppe D.

  Champions League - Group D - Liverpool v Atalanta
  Foto: Paul Ellis / Reuters
 • Ødegaard involvert i viktig scoring

  Martin Ødegaard fikk sin andre kamp fra start da Real Madrid besøkte den italienske storklubben Inter. Og nordmannen involverte seg tidlig i kampen.

  Han sendte en presis stikker til Nacho, som til slutt ble felt innenfor sekstenmeteren. Eden Hazard tok straffesparket og satte ballen sikkert i mål.

  Ødegaard ble byttet ut i 57 minutt, og like etter satte innbytter Rodrygo inn 2-0 for hvittrøyene.

  Det var også temperatur i kampen da Vidal gikk i bakken i straffefeltet. Han ropte på straffe, men i stedet fikk han to gule kort – begge for protester.

  Italy Soccer Champions League
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Norge slo Danmark i EM-oppkjøringen

  Norges nest siste kamp før EM i håndball endte med seier over vertsnasjonen Danmark.

  Selv om Norge lå bak 22-20 med ti minutter igjen å spille, snudde de kampen og vant til slutt 27-25. Lagene møtes også til oppkjøringskamp på torsdag.

  Håndball kvinner, Danmark - Norge
  Foto: Bo Amstrup / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal