Mesterligaen kvinner 2020/2021

 • Bayern er neste hinder for Chelsea

  Bayern München blir Chelsea og Guro Reitens motstandere i semifinalen i mesterligaen. Det ble klart etter at Bayern slo den svenske klubben Rosengård 4-0 sammenlagt i kvartfinalen.

  Chelsea kom seg videre fra kvartfinalen etter seier mot Ingrid Syrstad Engen og Wolfsburg onsdag. Reiten får med seg begge kampene mot Bayern, men hennes norske lagvenninne Maren Mjelde er ute med en alvorlig kneskade.

  FA Women's League Cup Final - Bristol City v Chelsea
  Foto: Peter Cziborra / Reuters
 • Graham Hansen til semifinale

  Caroline Graham Hansen og Barcelona møtte Manchester City til kvartfinale i mesterligaen onsdag kveld. Den norske stjernespilleren serverte en målgivende pasning til Asisat Oshoala. Det ble gjestenes eneste skåring mot de lyseblå som satte to i nettet.

  Tapet til tross, Graham Hansen og Barcelona skal til semifinalen etter å ha vunnet 4-2 sammenlagt.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: Daniele Mascolo / Reuters
 • Chelsea videre i mesterligaen

  Chelseas kvinnelag slo ut fjorårsfinalist Wolfsburg med 5-1 sammenlagt i mesterligaens kvartfinale og fortsetter jakten på fire titler denne sesongen.

  Guro Reiten spilte den siste halvtimen da Chelsea vant også «bortekampen», nå med 3-0. På grunn av innreiseregler ble begge kamper spilt i Budapest.

  Ingrid Syrstad Engen spilte 84 minutter for Wolfsburg, mens Karina Sævik var ubenyttet reserve.

  Wolfsburg dominerte den første kampen, men sløste med sjansene slik at Chelsea halte i land 2-1-seier. Med to «bortemål» før pause onsdag sørget Chelsea for at Wolfsburg trengte fire scoringer for å gå videre, og det var grønntrøyene aldri i nærheten av å greie.

  Chelseas angrepstrio Pernille Harder, Sam Kerr og Fran Kirby scoret hvert sitt mål. Harder scoret i begge oppgjør mot sine tidligere lagvenninner.

  Sam Kerr etter scoring mot Wolfsburg.
  Foto: Szilard Koszticsak / AP
 • Chelsea imponerte uten Mjelde

  Chelseas kvinnelag tok første stikk hjemme i kvartfinalen i kvinnenes mesterliga mot Wolfsburg.

  Samantha Kerr og Pernille Harder scoret hjemmelagets to mål, mens Dominique Janssen reduserte på straffespark for tyskerne i kampen som endte 2-1 til Chelsea.

  Maren Mjelde var ikke med for de blåkledde, etter hun måtte av med skade i kneet i ligacupfinalen mot Bristol City. Heller ikke Guro Reiten startet for Chelsea, men kom inn etter 80 minutter.

  Ingrid Syrstad Engen spilte hele kampen for Wolfsburg, som var i fjorårets mesterligafinale, hvor de tapte for Lyon.

  Returkampen spilles om én uke.

  FznmUTeYrjQ
  Foto: LISI NIESNER / Reuters

Siste nytt

 • Brøndby-fansen krev boikott

  Fansen til den danske fotballklubben Brøndby krev boikott av VM-sluttspelet i Qatar, det skriv klubben på sine heimesider. Klubben oppfordrar det danske fotballforbundet (DBU) til å samle fleire nasjonale forbund for å boikotte meisterskapet til neste år.

  Brøndby-fans
  Foto: Thibault Savary / AFP
 • Ramos testet positivt for korona

  Real Madrid-kaptein Sergio Ramos har testet positivt for korona, opplyser klubben på sine nettsider. Ramos er for tiden skadd og var på tribunen da Real Madrid slo Barcelona i helgen. Hans faste stoppermakker Rafael Varane sto også over kampen på grunn av en positiv koronatest.

  JGlpoeT_3JY
  Foto: JON NAZCA / Reuters
 • Selnæs utlånt til konkurrent

  Ole Selnæs (26) blir lånte ut frå Shenzhen til Hebei i den kinesiske superligaen ut sesongen 2021.

  Titan Sports Plus skriv at Shenzhen har fylt utanlandskvoten etter å ha signert tre nye spelarar, og at Shenzhen-trenar Jordi Cruyff dermed ikkje lenger har bruk for nordmannen.

  Selnæs har vore tilknytt Shenzhen sidan 2019.

  Pressetreff med fotballandslaget
  Foto: Fredrik Hagen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal