Media: Sané klar for Bayern

Overgangen til den tyske fotballstjernen Leroy Sané fra Manchester City til Bayern München er ifølge avisen Bild og flere andre toneangivende medier i boks.

Den tidligere City-spilleren skal angivelig ha skrevet under på en avtale på fem år, melder både Sky Sports og BBC. Overgangssummen skal være på litt over 650 millioner kroner.

Ingen av klubbene har offisielt annonsert overgangen.

SOCCER-WORLDCUP-AUT-GER/
Foto: LISI NIESNER / Reuters

Siste nytt

 • Amper stemning mellom Spurs-duo

  I Tottenhams 1-0-seier over Everton stjal Hugo Lloris og Son Heung-min overskriftene med en amper uenighet på vei inn til pause.

  Tottenham-kaptein Lloris var rasende på lagkameraten sin og dyttet til ham, noe som fikk Son til å reagere. Flere av Tottenham-spillerne fikk skilt kamphanene før situasjonen utviklet seg ytterligere.

  Årsaken er foreløpig ukjent, men TV-bildene kan tyde på at keeperen var misfornøyd med at Son ikke løp tilbake på en Everton-kontring. (NTB)

  GSbzKGIZsBc
  Foto: ADAM DAVY
 • Werder Bremen berget plassen

  Werder Bremen sto i fare for å rykke ned etter 31 år i Bundesliga, men et selvmål bidro til ny kontrakt i kvalifiseringen mot Heidenheim fra nivå to.

  Mandagens oppgjør endte 2-2, noe som også ble resultatet sammenlagt etter to kamper. Det medførte at Werder Bremen vant kvalifiseringen på bortemålsregelen.

  Fortuna Düsseldorf og Paderborn rykket ned fra Bundesliga.

  ntp7a6paEnc
  Foto: Tom Weller / AP
 • Tung dag på jobb for Ødegaard

  Martin Ødegaard var tilbake fra start for Real Sociedad, men spilte ingen god kamp i oppgjøret mot Levante som endte 1-1 mandag.

  Ødegaard har slitt etter koronapausen i spansk fotball og hadde nok en tung dag på jobben. Nordmannen ble byttet ut etter 54 minutter av kampen.

  Real Sociedad avga med det viktige poeng i kampen om europacupspill kommende sesong.

  tHr3HHnRnlk
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge

Sendeplan

Kl. Program Kanal