Hopp til innhold

Bayern München

 • Haaland uten fulltreffer – Manchester City slo Bayern München 2–1

  Erling Braut Haaland kom ikke på scoringslisten da han spilte 2.-omgangen i Manchester Citys 2-1-seier over Bayern München.

  James McAtee ga City ledelsen 1–0 etter 21 minutter. Han scoret fra kloss hold i Bayerns straffefelt.

  Haaland og landsmannen Oscar Bobb var på banen fra start av 2.-omgangen. Duoen kom inn sammen med sju andre reserver i et massebytte. Bayern byttet hele startelleveren.

  Mathys Tel utlignet for Bayern etter 82 minutter da han satte inn retur fra keeper.

  Kort tid etter fikk Haaland sin første sjanse. Spissen bråvendte inne i feltet, men skuddet hans ble blokkert og gikk til corner.

  Det tok ikke lange tiden før Aymeric Laporte sikret City seieren. Han var våkent framme og fikk inn en retur etter et Phil Foden-skudd.

  Haaland hadde et forsøk til på overtid, men det gikk ikke hans vei foran cirka 68.000 tilskuere på OL-stadion i den japanske hovedstaden.

  Søndag møter City spanske Atlético Madrid i Seoul (Sør-Korea). 6. august venter Community Shield-kampen mot Arsenal.

  (©NTB)

  haaland. City-bayern
  Foto: Reuters
 • Straus henter stjerneduo til Bayern

  De tidligere Chelsea-spillerne Pernille Harder og Magdalena Eriksson har begge sluttet seg til Alexander Straus' Bayern München-lag.

  Harder og Eriksson har spilt i Chelsea i flere år, men bytter beite til tysk fotball, opplyser Bayern på sine nettsider torsdag. Duoen er kjærester og har tidligere uttalt at de ønsker å spille i samme klubb.

  Danske Harder og svenske Eriksson har skrevet under på hver sin treårskontrakt med laget som ledes av norske Alexander Straus. Han tok nylig klubben til seriemesterskapet.

  Alexander Straus
  Foto: JUSTIN TALLIS / AFP
 • Bild: Mané får rekordbot etter bråket med Sané

  Sadio Mané får den høyeste boten Bayern München noensinne har gitt en spiller som følge av bråket i garderoben med Leroy Sané, skriver Bild.

  Ifølge den tyske storavisen lyder boten på 350.000 euro, noe som tilsvarer over fire millioner norske kroner. Det er angivelig den høyeste boten i klubbens historie.

  Til sammenligning måtte Franck Ribéry «bare» ut med 50.000 euro for slaget mot Arjen Robben i 2012. Mané ble også internt suspendert i én kamp etter bråket.

  Ifølge klausulen i kontrakten hans kunne imidlertid klubben krevd en hel månedslønn av Mané etter garderobebråket. Senegaleserens lønn skal etter rapportene ligge på over to millioner euro i måneden, noe klubbsjefene synes var for mye å kreve.

  Mané og Sané begynte å krangle på tampen av kampen mot Manchester City i kvartfinalen i mesterligaen. I garderoben fortsatte det, og der skal det ha kommet et slag fra Mané mot den tyske lagkameraten.

  Flere lagkamerater måtte angivelig gripe inn og skille kamphanene. (NTB)

  Germany Soccer Bundesliga
  Foto: Sven Hoppe / AP
 • Tuchel før returkampen mot Haaland City: – Vil være et mirakel om vi går videre

  Bayern München trenger intet mindre enn et mirakel når de møter Erling Braut Haalands Manchester City i den andre Champions League-kvartfinalen onsdag kveld.

  Det sa selv hovedtrener Thomas Tuchel.

  – Det vil være et mirakel om vi går videre, sa tyskeren.

  Bayern tapte den første kampen 0-3 i Manchester og står derfor overfor noe som ser ut som en nesten umulig oppgave hjemme i München.

  Tuchel oppfordrer derfor spillerne sine til å være realistiske og ta utfordringen «steg for steg».

  – Vår førsteprioritet er å vinne første omgang. Hvis vi kan vinne begge omgangene og få den porsjonen med flaks vi ikke fikk i den første kampen, så er alt mulig, sa Bayern-treneren og fortsatte:

  – Det er en vanskelig oppgave, og vi skal ikke gjøre det vanskeligere ved kun å se mot toppen av fjellet. Vi må få med oss ​​publikum, så de kan skape energien som man får i en kamp hvor det skjer spesielle ting.

  Tuchel, som ledet laget i den skuffende 1-1- kampen mot Hoffenheim i Bundesliga lørdag, innrømmer at spillerne hans ikke er på sitt beste.

  – Vi har sett litt trege ut og har manglet selvtillit den siste tiden, men i fotball kan ting endre seg veldig fort, sa han. (NTB)

  Thomas Tuchel
  Foto: CHRISTOF STACHE / AFP
 • Medier: Mané på medisinsk test hos Bayern München tirsdag

  Liverpools Sadio Mané kommer stadig nærmere en overgang til Bayern München. Tirsdag skal senegaleseren på medisinsk test hos den tyske storklubben, melder både Sky Sport og nyhetsbyrået DPA.

  Mané har kontrakt med Liverpool til sommeren 2023, men vil takke for seg på Anfield etter seks år.

  Tyske og britiske medier skriver at Liverpool og Bayern München er enige om en innledende overgangssum på 32 millioner euro, men at den kan stige til 41 millioner. Det tilsvarer nærmere 430 millioner norske kroner.

  30-åringen skal signere en treårsavtale med Bayern München, der han fort kan erstatte storscoreren Robert Lewandowski, som ønsker seg vekk til Barcelona.

  France Soccer Champions League Final
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP

Siste nytt

 • Kristoff nummer tre i Kroatia

  Godt hjulpet av lagkameratene i Uno-X, fikk Alexander Kristoff en god posisjon ut på oppløpet på den første etappen i CRO Race i Kroatia.

  Elia Viviani åpnet spurten i front, foran Tobias Lund og Kristoff. Nordmannen forsøkte å komme seg forbi, men han måtte se at han ikke klarte det.

  Dermed ble det en tredjeplass, mens Viviani vant foran Lund.

  Etapperittet avsluttes søndag.

  Alexander Kristoff
  Foto: Fredrik Varfjell / NTB
 • Uefa slipper russiske 17-årslag tilbake i sine turneringer

  Det europeiske fotballforbundet (Uefa) besluttet på sitt styremøte i Limassol tirsdag å slippe Russlands G17- og J17-landslag inn i EM-turneringene igjen.

  Det begrunnes med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp».

  – Det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i Ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, står det i en uttalelse.

  Russiske klubblag og alle Russlands landslag i alle eldre årsklasser, inkludert seniorlag, er fortatt utestengt fra Uefa-turneringer. (NTB)

  Aleksander Ceferin
  Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP
 • Tennisspiller knuste racketen etter sjokktap i Asialekene – legger seg flat i brev

  Den sørkoreanske tennisspilleren Kwon Soon-woo la seg tirsdag flat i brevs form etter å på spektakulært vis ha mistet hodet etter et sjokktap i Asialekene

  Langt lavere rangerte Kasidit Samrej fra Thailand slo Kwon 6-3, 5-7, 6-4 i andre runde av tennisturneringen i Hangzhou. Det førte til et raseriutbrudd fra den 25 år gamle sørkoreaneren.

  Bilder av Kwon som slår racketen sin i bakken ni ganger mot slutten av kampen har gått viralt, og Kwon nektet også å ta motstanderen i hånden.

  Sørkoreaneren, som er rangert som nummer 112 i verden, var blant de klare medaljekandidatene under Asialekene. Oppførselen hans skapte store overskrifter og fordømmelse i hjemlandet.

  I etterkant av kampen oppsøkte Kwon leiren til det thailandske laget og beklaget episoden, melder nyhetsbyrået Yonhap. Unnskyldningen skal angivelig ha blitt akseptert.

  Det koreanske idrettsforbundet har også utstedt et håndskrevet unnskyldningsbrev fra Kwon. Sørkoreaneren har tatt to ATP-titler i karrieren. I brevet skriver Kwon at han angrer på det som omtales som «en uforsiktig handling».

  «Jeg beklager oppriktig til det koreanske folk som støtter landslaget og til fansen på arenaen. Jeg beklager,» skriver han.

  «Jeg ber nok en gang om unnskyldning til Samrej, som ble fornærmet av min uhøflige oppførsel. Jeg angrer oppriktig på det, og reflekterer over mine handlinger etter kampen.», fortsetter han. (NTB)

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Ler etter den offentlige oppvasken: – Skal ha tykkere vegger 00:46
Neste