NRK Meny
Normal

Lagvenninne om Hegerberg: – Hun har eksplodert på en positiv måte

REGGIO EMILIA/OSLO (NRK) Ada Hegerberg (20) hylles av både med- og motspillere før morgendagens mesterligafinale.

Ada Hegerberg

JAKTER NY TITTEL: Ada Hegerberg, som her feirer etter den første semifinalen i mesterligaen, kan bli en nøkkelspiller i morgendagens finale.

Foto: ROMAIN LAFABREGUE / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Den norske 20-åringen er i sitt livs form og har scoret 53 mål hittil i sesongen. I morgen spiller hun mesterligafinale mot Wolfsburg, og det er liten tvil om at hun har en viktig rolle i laget.

– Hun har eksplodert på en positiv måte. Hun er veldig viktig, svarer lagvenninne Camille Abily på NRKs spørsmål under kveldens pressekonferanse i italienske Reggio Emila.

– Hun er ung, full av kvalitet. Vi vet at hun kan score når som helst, og enten få oss til å vinne eller hjelpe oss til å vinne, fortsetter Abily.

Jakter «the treble»

Camille Abily

MØTTE PRESSEN: Camille Abily.

Foto: GIUSEPPE CACACE / Afp

Hegerberg har allerede vunnet både serien og cupen denne sesongen. Nå skal et ellevilt år krones med finale i selveste mesterligaen – den gjeveste turneringen en fotballspiller kan vinne på klubbnivå.

– Én av styrkere våre, er at vi har et sterkt kollektiv, som vi kan regne med selv om noen har en dårlig dag, forklarer Abily.

LES OGSÅ: Hegerberg herjet da Lyon sikret finalebillett

Laster Twitter-innhold

Frykter Hegerberg

Wolfsburg-spiller Alexandra Popp, som har vunnet mesterligaen hele tre ganger, er fullstendig klar over hvilken trussel den norske stjernespissen utgjør, og det er nettopp Hegerberg som trekkes frem når Popp skal vurdere morgendagens finalemotstander.

– Lyon er sterke offensivt, både fra begge kantene og på midten med Ada Hegerberg. De er komplette, sier 25-åringen under en pressekonferanse i Reggio Emilia.

PS: Caroline Graham Hansen er skadet og skal derfor ikke spille finalen. Synne Jensen har spilt to kamper for det tyske laget hittil i turneringen. Det er usikkert om hun er i troppen i morgen.

Siste nytt

  • Roerne har fått båtene til VM

    Nesten én uke forsinket kom Norges VM-båter til Miami torsdag. Landslagets assistent Johan Lidberg har kjørt 160 mil for å hente båtene som på grunn av orkanen Irma landet i Houston, Texas i stedet for Miami.

    Nesten én uke forsinket kom Norges VM-båter til Miami.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM-kveld
VM-kveld sykkel-VM
VM-kveld