Golf

 • Solid åpningsrunde av Hovland

  Viktor Hovland ligger foreløpig på 7. plass i det europeiske PGA-mesterskapet i golf etter en åpningsrunde på tre slag under par.

  Nordmannen har imponert voldsomt den siste tiden, og etter hvert fant han flyten også på Wentworth-banen utenfor London. Med birdier på de to siste hullene gikk han nok en runde på under 70 slag.

  Hovland åpnet runden friskt med birdie på hull to, men spilte variabelt. I løpet av de sju første hullene ble det tre birdier og like mange bogeyer for Oslo-mannen som fylte 22 år onsdag.

  Senere ble det ytterligere fire birdier og én bogey på Hovland, som dermed avsluttet dagen på 69 slag, tre under rundens par. Han gjorde blant annet en meget fin putt på siste hull som sendte ham et stykke opp på resultatlisten.

  Hovland
  Foto: PAUL ELLIS / AFP / PAUL ELLIS / AFP
 • Casper Ruud videre i St. Petersburg

  Det norske tennistalentet tapte første sett i tiebreak, men vendte til seier 6-7 (3-7), 6-4, 6-2 over Alexander Bublik i 1. runde i ATP-turneringen i tennis i St. Petersburg. Neste motstander for Ruud blir italieneren Salvatore Caruso (114 på ATP-rankingen), som slo sin landsmann Thomas Fabbiano i tre sett. Åttedelsfinalen spilles torsdag.

  Davis cup
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Hovland tangerte PGA-rekord

  Med sin 64-runde på avslutninga av sesongopninga i PGA-touren søndag, tangerte Viktor Hovland ein PGA-rekord.

  Ifølgje ei twittermelding frå golfkommentator Ron Mintz var dette Hovlands 17. runde på rad under 70 slag, tangering av Bob Estes PGA-rekord frå 2001.

  Hovland enda på 10.-plass i turneringa, og fekk 190.000 dollar for det. Turneringa blei suverent vunnen av Joaquin Niemann – Chiles første siger i PGA-turneringa nokosinne.

  Kommande helg skal Hovland debutere på europatouren i det europeiske PGA-meisterskapet i engelske Wentworth.

  Laster Twitter-innhold
 • Sterk PGA-avslutning av Hovland

  Viktor Hovland avsluttet PGA-turneringen i West Virginia med en knallsterk 64-runde. Det plasserte ham på 5.-plass da han var ferdig med sin runde. Et par timer senere var han nede på delt 8.-plass. Det er flere spillere som ikke er ferdig med sin runde.

  Viktor Hovland
  Foto: Jonathan Ferrey / AFP
 • Suzann Pettersen legger opp

  Suzann Pettersen (38) bekreftet etter søndagens Solheim Cup-seier at hun legger opp som golfspiller. Hun kom med bekreftelsen i et intervju med Golf Channel.

  Pettersen puttet til birdie på 18. og siste hull og avgjorde Solheim Cup til Europas fordel.

  Britain Golf Solheim Cup
  Foto: Peter Morrison / AP

Siste nytt

 • Tønseth med ny løyperekord

  Langrennsløpar Didrik Tønset viste seg fram like før sesongstart om to månader. Torsdag sette han ny løyperekord i løpet Bråtesten. Han slo den gamle rekorden til Johan Bugge på 17 minutt og 51 sekund med fem sekund. Johannes Høsflot Klæbo kom i mål til ein 4.-plass med 19,14 på den fem kilometer lange løpet.

  Toppidrettsveka Aure fredag 23 august 2019.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Raudt kort til Svensson

  AZ Alkmaars Jonas Svensson blei utvist etter berre 28 minutt i AZs europaligakamp motPartizan Beograd. Men AZ leia kampen 1-0.

  Svensson var berre ein av mange nordmenn på bana eller benken i europaligaen i kveld. 10 norske spelarar var i troppen til utanlandske klubbar.

  Jonas Svensson rødt kort
  Foto: Marko Djurica / Reuters
 • Narvik med historisk seier

  Narvik vant sin første kamp i eliteserien i ishockey noensinne da Stjernen ble slått 2-0 torsdag.

  De satte inn 1-0 fem minutter før slutt. Wade Murphy scoret på pasning fra Viktor Jornevik. Seinere økte hjemmelaget til 2-0. (NTB)

  Narvik har en seier og to tap.

  I kveldens andre kamp tok Frisk Asker sin andre strake seier med 2-1 over Manglerud Star.

  Narvik Arctic Eagles og Ringerike Panthers
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal