NRK Meny

Golf

 • Koepka vant foran Woods i toppform

  Amerikanske Brooks Koepka holdt stand mot Tiger Woods og Adam Scott og tok søndag PGA-mesterskapet, årets fjerde og siste majorturnering. Koepka endte med totalt 16 under par og 264 slag, to slag bedre enn Woods som kom på andreplass i turneringen.

  PGA Championship Golf
  Foto: Brynn Anderson / AP
 • Nordmennene røk ut

  Det blir dessverre ikke semifinale på Jarand Ekeland Arnøy og Kristian Krogh Johannessen. Nordmennene tapte den avgjørende kampen i gruppespillet mot Island fredag. Marianne Skarpsnord og Marita Engzelius er allerde slått ut. Neste konkurranse er mixed lagkonkurranse.

 • Arnøy/Johannesen videre med seier

  Jarand Ekeland Arnøy og Kristian Krogh Johannessen har to seire til nå i EM, og går til semifinale dersom de slår Island. Den kampen starter kl. 11.45. Marita Engzelius og Marianne Skarpnord har to tap, og er ute uansett hvordan det går mot Sverige. Kampstart er kl. 10.15.

 • Seier for Krogh og Arnøy

  Kristian Krogh Johannessen og Jarand Arnøy hadde full kontroll på Italia i lagkonkurransen i golf-EM. De tar seieren med 4 hull med 3 gjenstående hull. I morgen venter Belgia. For Marianne Skarpnord og Marita Engzelius ble det tap i første kamp.

  Krogh Johannessen
  Foto: Morten Stenberg / NRK
 • Tap for kvinnene

  Marianne Skarpnord og Marita Engzelius klarer ikke kjempe seg tilbake i duellen mot Sverige. Svenskene ledet med 5 hull, med 4 hull igjen, og etter at det ikke var mulig å ta igjen svenskene avsluttes kampen. Neste kamp for de norske er mot Storbritannia i morgen.

Siste nytt

 • Vinduet stengt i Italia

  Etter klokken 20 i kveld kan ikke Serie A-klubbene hente flere spillere denne sommeren. På en rolig siste dag ble det klart at Arsenal-duoen David Ospina og Joel Campbell går til henholdsvis Napoli og Frosinone, Simone Zaza fra Valencia til Torino, mens Diego Laxalt (Genoa) og Samu Castillejo (Villareal) ble presentert som Milan-spillere.

  Klubblegenden Claudio Marchisio er løst fra kontrakten etter 25 år i Juventus.

  Premier League - Arsenal vs Stoke City
  Foto: Hannah Mckay / Reuters
 • Liverpool-stopper klar for Cagliari

  Den tidligere Vålerenga-forsvareren Ragnar Klavan forlater Liverpool til fordel for Serie A-klubben Cagliari. Det bekreftet engelskmennene fredag kveld. Italienerne betaler angivelig drøyt 20 millioner kroner for Klavan.

  Man United Liverpool Soccer
  Foto: Tony Ding / AP
 • Weng slått av 20-åring

  Det ble norsk seier i begge sprintklassene da langrennsløperne fullførte del tre av Toppidrettsveka fredag.

  Vind-løper Mathilde Myhrvold vant A-finalen blant kvinnene foran slovenske Katja Visnar. Heidi Weng knep tredjeplassen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Toppidrettsveka: Langløp
Toppidrettsveka
NM-veka: NM-kveld