Golf

 • Svak norsk golfdag i Qatar

  Kristoffer Reitan og Kristian Krogh Johannessen gikk begge fire over par på den første runden av Qatar Masters. De ligger på en delt 120. plass. Espen Kofstad gikk fem over par på runden og ligger på en delt 130. plass.

  Kristoffer Reitan i U.S. Open Golf Championship
  Foto: Carolyn Kaster / AP
 • Trekkjer seg frå turnering

  Tiger Woods har trekt seg frå golfturneringa Arnold Palmer Invitational, som tek til torsdag. Årsaka er ein skade i nakken. Woods har vunne denne turneringa åtte gonger. No håpar han å vere klar til Player's Championship neste veke.

  Norske Viktor Hovland deltar i Arnold Palmer Invitational.

  SPO-GLF-USP-TOUR-CHAMPIONSHIP---FINAL-ROUND
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP
 • Skarpnord med start på det jevne

  Marianne Skarpnord greide ikke å følge opp storspillet fra forrige helg da hun innledet Canberra Classic i golf med en runde på par fredag.

  Marianne Skarpnord
  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
 • Seier til Skarpnord

  Marianne Skarpnord tok seier i europatourturneringen i Australian Ladies Classic søndag. Seieren er hennes fjerde i turneringen. Spanske Nuria Itturrios og australske Hannah Green tok en delt andreplass.

 • Reitan beste norske på 11 år

  Ikke siden Jan-Are Larsens fjerdeplass i Inteco Russian Open i juli 2008 har en norsk herrespiller klatret så høyt på resultatlista i en europatourturnering som Kristoffer Reitan gjorde i dag. Turneringen i Australia har vært en berg-og-dal-bane for nordmannen, som ledet etter dag én, men kollapset totalt på dag to. På lørdag hentet han seg derimot mesterlig inn igjen, og i turneringsspillet søndag tok han seg til kvartfinalen. Der røk han mot nr. 85 i verden, Ryan Fox, og da ble det en delt 5.-plass for gofltalentet. Fox vant til slutt hele turneringen. – Jeg er veldig happy med uken totalt sett, sier Reitan til norskgolf.no.

  reitan
  Foto: Frank Franklin Ii / AP

Siste nytt

 • Casper Ruud videre i Miami

  Casper Ruud slo mandag Jason Jung fra Taiwan i to strake sett og er videre til 2. kvalifiseringsrunde i Miami Open, som er siste hinder før turneringen. Nå venter vinneren av oppgjøret mellom australske Alex Bolt og Jevgenij Donskoj fra Russland.

  Tennis - Australian Open - Casper Ruud of Norway v Quentin Halys of France - Court 19, Melbourne, Australia
  Foto: Thomas Peter / Reuters
 • Ajer klar til Spania-kampen

  Kristoffer Ajer blir klar til den første EM-kvalifiseringskampen borte mot Spania på lørdag, i følge landslagssjef Lars Lagerbäck. 20-åringen fullførte ikke for Celtic mot Dundee lørdag, etter at han fikk en smell i ansiktet og måtte ha behandling.

  A-landslag fotball menn 2018 Norge-Bulgaria
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sundby ferdig for sesongen

  Martin Johnsrud Sundby står over verdenscupavslutningen i Canada, skriver Norges Skiforbund i en pressemelding. «Luften har rett og slett gått ut av ballongen», heter det. Totalt skal 20 norske utøvere delta i minitouren i Quebec.

  Sundby.
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal