Fotball: Dansk Superliga 2019/2020

 • Solbakken refser FCK-stjerner

  FC København innleder torsdag europaligaens gruppespill med tre strake tap bak seg. Manager Ståle Solbakken svinger pisken over flere av spillerne.

  Solbakken var svært misfornøyd med prestasjonene i helgens nederlag mot Hobro, og spesielt kritisk er han til spillere som Viktor Fischer og Rasmus Falk.

  – Det var en elendig prestasjon, og særlig av de etablerte spillerne. Måten noen av dem gikk til kampen var på grensen til det uprofesjonelle, sier han før europaligakampen mot sveitsiske Lugano torsdag.

  Solbakken
  Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix / Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
 • Varsler Bendtner-sjanse i cupen

  (NTB) Mye tyder på at Nicklas Bendtner får sin debut fra start for FC København i den danske cupen neste uke.

  Det bekrefter FCK-sjef Ståle Solbakken overfor avisen Ekstra Bladet.

  I helgen fikk Bendtner 20 minutter som innbytter da Solbakkens lag skuffende tapte 1-2 mot Hobro. Spissen er stadig kamprusten og skal matches inn i ukene som kommer.

  – Cupkampen mot Hillerød er et godt tips til når vi kan spille med Bendtner fra start, sier Solbakken til Ekstra Bladet.

  Bendtner kom til FCK fra Rosenborg for to uker siden. Han har ikke spilt en hel kamp siden 28. april

  20190904-145237-L.jpg
  Foto: Niels Christian Vilmann / NTB scanpix
 • Bendtner målløs i FCK-debuten

  Det ble ingen mål på Nicklas Bendtner da han fikk sine første minutter for FC København i en reservelagskamp mot Brøndby tirsdag. Ifølge nyhetsbyrået hadde den kamprustne Bendtner flere svake avslutninger og pasninger. Like før pause var han nær scoring med en heading, men Brøndby-keeper Michael Tørnes stengte målet. FCK vant kampen 2–0. (NTB)

  NB
  Foto: Niels Christian Vilmann / AFP
 • Bendtner glad for å kome heim

  Den tidlegare RBK-spissen Nicklas Bendtner er ein av dei største profilane i dansk fotball, og han vart tatt vel i mot i den danske hovudstaden, der han har signert ein fire månader kontrakt med Ståle Solbakken sitt FC København i dag. Han vore ute av RBK-laget sidan april, og er glad for å vere tilbake i København.

  – Eg har hatt eit fantastisk opphald i RBK. Vi har vunne to titlar, eg har vore toppscorar og vi har kvalifisert oss til Europa. Men så skulle eg vidare og eg er no kome til den klubben eg aller helst ville til. Eg er ein glad mann, sa Bendtner til NRK.

  Nicklas Bendtner ble i dag presentert som FCK København-spiller. Han gleder seg stort til å spille for klubben som har betydd mye for ham og som han har fulgt helt siden han var liten gutt. Han er også veldig glad for den tiden han har hatt i Rosenborg.
 • Bendtner klar for FC København

  Rosenborg og FC København er enige om en overgang for den danske spissen Nicklas Bendtner, skriver FCK på sine sider.

  Spissen har skrevet under på en avtale som varer ut 2019, skriver klubben.

  Spissen har knapt spilt for Rosenborg denne sesongen. Gjennom hele sommeren har det blitt klarere og klarere at dansken kommer til å forlate Trondheim.

  Nå vender han altså tilbake til Danmark. Bendtner spilte 86 kamper og scoret 35 mål for Rosenborg.

  Bendtner
  Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Nicklas Bendtner ble i dag presentert som FCK København-spiller. Han gleder seg stort til å spille for klubben som har betydd mye for ham og som han har fulgt helt siden han var liten gutt. Han er også veldig glad for den tiden han har hatt i Rosenborg.

Siste nytt

 • VIF slått i «utvisningsbonanza»

  Storhamar slo Vålerenga 5–3 i et heseblesende og intenst eliteserieoppgjør. Så hett ble det at lagene brukte til sammen 54 minutter i utvisningsboksen. I alt ble det delt ut 22 tominuttere og én timinutter. Fjorårets poengkonge i VIF, Rasmus Ahlholm, ga Storhamar ledelsen før enda en tidligere VIF-spiller, Steffen Thoresen, la på til sluttresultatet 5–3. Før det hadde Vålerenga kjempet seg tilbake etter å ha ligget under 0–3. Storhamar drar ifra Vålerenga på tabellen og har nå 34 poeng. Det er tre poeng mer enn erkerivalen, men likevel åtte poeng bak suverene Stavanger Oilers.

  YzCrlFegl_k
  Foto: Fredrik Hagen
 • Haslum klar for NM-finale

  Haslums håndballherrer er klar for NM-finale i romjulen etter å ha banket FyllingenBergen 27–16 på bortebane i tirsdagens semifinale. I en målfattig affære, som på mange måter ble keepernes kamp, var Haslum hele veien et lite hakk foran vertene. I finalen skal Haslum møte enten Halden eller Elverum. NM-finalen spilles 29. desember.

  dv0Io1R8UeM
  Foto: Fredrik Hagen
 • Knudsen gir seg som hovedtrener

  Monica Knudsen gir seg som hovedtrener for Vålerenga, får NRK opplyst. Knudsen er for tiden sykmeldt på grunn av helsemessige årsaker. Hun hadde egentlig kontrakt som hovedtrener for klubben ut 2020, men trer nå inn i stillingen som utviklingssjef. Eli Landsem blir Knudsens stedfortreder ut sesongen. Vålerenga møter Lillestrøm i cupenfinalen 23. november.

  Fotball: Toppserien VIF-LSK (0-5)
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal