Normal

Her ødelegger Chicarito Suarez' comeback

Det var Luis Suarez alle snakket om før kampen, og han satte preg på kampen. Men det var Manchester United og Javier Hernandez som scoret.

Javier Hernandez scorer

Akrobatisk seiersmål: Javier Hernandez skrenser inn målet som sendte United videre i ligacupen

Foto: JON SUPER / Ap

– Bevegelsen før scoringen var genial, men det der det Hernandez er god i. Han finner alltid rom, sa en meget glad og lettet United-manager David Moyes.

Han la ikke skjul på at han var meget fornøyd med å kunne slå tilbake etterligatapene mot Manchester City og Liverpool

Men Luis Suarez var mannen på alle tv-bildene før ligacup-kampen på Old Trafford, hans første etter ti kampers suspensjon for å ha bitt Chelsea-spiller Branislav Ivanovic i armen i en ligakamp i april.

Suarez ga United trøbbel

Og søramerikaneren markerte seg raskt. Etter et United-overtak de første minuttene, overtok Liverpool. Suarez skapte mye uro i Uniteds forsvar, og midtveis i omgangen var han centimeter fra å gi gjestene ledelsen.

– Luis var god. Han var alltid en trussel, selv om han ble sliten mot slutten. Han har jo tross alt ikke spilt på lenge, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers. – Men uheldigvis glapp det på et øyeblikks konsentrasjonssvikt for oss, la han til.

Luis Suarez

Her er Luis Suarez centimeter fra scoring i sittt comeback etter ti kampers utestengelse. Men han fikk aldri nettkjenningen Liverpool hadde trengt

Foto: PHIL NOBLE / Reuters

Han dro seg fint fri på et framspill og hadde fri bane mot David de Gea i Uniteds mål. Men han fikk ballen centimeteren for langt foran seg og de Gea fikk kaste seg og reddet.

Liverpool førte kampen i det meste av første omgang, men klarte ikke helt å komme seg gjennom.

Akrobatisk seiersmål

40 sekunder etter pause var det derimot United som var i ledelsen. Javier Hernandez mottok et hjørnespark på en meget akrobatisk måte og styrte ballen inn ved lengste stolpe.

Suarez var ikke ferdig med kampen. Da Liverpool fikk frispark på 18–20 meters hold, satte han ballen i tverrliggeren.

Begge lagene satte motstandernes keeper på sterke prøver i siste del av kampen. Men det ble ikke flere mål, og United fikk revansje for ligatapet for Liverpool tidligere denne måneden.

United gjorde sju endringer fra laget som tapte 1-4 for Manchester City søndag. Liverpool hadde bare to endringer fra laget som tapte for Southampton.

Fotballnyheter