Manchester United er videre til 4.runde av FA-cupen.

Manchester Uniteds Danny Welbeck blir gratulert av Johnny Evans

Southampton ble et nummer for små og tapte 3-0 på hjemmebane.

Les: Liverpool-derby i FA-cupen

United stilte med et noe redusert lag etter at manager Alex Ferguson hvilte flere av sine beste spillere, men de som fikk sjansen fra start var mer enn bra nok mot laget som ligger nest sist i mesterskapsserien.

Danny Welbeck fikk sjansen fra start i United-angrepet og takket for tilliten da han satte inn 1-0 etter 21.minutter. John O'Shea nikket ballen i tverrliggeren etter et hjørnespark, men Welbeck var på rett sted og satte returen i mål.

Oppgaven ble ikke lettere for The Saints etter at Mattew Paterson stemplet Nemajna Vidic fem minutter før pause og fikk se det røde kortet.

I tillegg ble 2-0 målet scoret på et noe heldig idømt straffespark. Dommeren så at David McGoldrick stoppet ballen med hånda da han sto i mur på frisparket fra Nani. Nani satte den påfølgende straffen sikkert i mål.

Ti minutter før full tid fikk innbytter Darron Gibson æren av å fastsette sluttresultatet da han banket ballen i mål på volley fra 10 meter etter flott forarbeid av Wayne Rooney.

I 4.runde skal Manchester United spille mot Tottenham som å fredag slo Wigan 3-1.