NRK Meny
Normal

Torres scoret på overtid

Fernando Torres sørget for Liverpool-seier med sitt overtidsmål mot John Carew og hans Aston Villa.

Liverpool's Fernando Torres

Liverpools Fernando Torres

Foto: Staples / Scanpix/Reuters

Kampfakta: Aston Villa - Liverpool

1. omgang var relativt sjansefattig i snøværet på Villa Park, men det kunne fort stått 1-0 til pause hadde det ikke vært for Pepe Reinas enhåndsreddning av Stewart Downings knallharde skudd fra sju meter etter en halvtimes spill.

Fernando Torres fikk også sjansen til å sende gjestene i ledelsen fem minutter seinere, men nikken hans fra kort hold ble for løs.

Carew utenfor

Aston Villas John Carew

Aston Villas John Carew

Foto: Staples / Scanpix/Reuters

Reina stoppet også 2. omgangs første målsjanse til Villa da han fikk reddet skuddet til Gabriel Agbonlahor i det 69. minutt. På det påfølgende hjørnesparket var John Carew bare centimeter fra at headingen han gikk på rett side av stolpen.

Carew har ikke vært i startelleveren på en måned, men var blant de utvalgte da Liverpool kom på besøk.

Torres avgjorde igjen

De fleste trodde at det gikk mot uavgjort da klokken gikk over 90 minutter, men Fernando Torres ville det annerledes. To og et halvt minutt på overtid kom han fri på høyresiden og fikk skutt ballen i mål ved den borteste stolpen. I forkant av målet snappet Dirk Kuyt opp ballen etter dårlig forsvarsspill. Dette var Torres sitt 50. seriemål for Liverpool.

Med to seire på rad er Liverpool på sjuendeplass i Premier League og har en slags kontakt med topplagene. Aston Villa på sin side gikk på sitt andre strake tap og har mistet viktige poeng i kampen om fjerdeplassen.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.