NRK Meny
Normal

David Moyes: – Jeg er bekymret

– 15 poeng på de fem neste kampene, forlangte Manchester Uniteds manager David Moyes før kampen mot West Bromwich. Det endte med hjemmetap for United.

Morgan Amalfitano

Her har Morgan Amalfitano gått gjennom hele Uniteds-forsvar, kjørt tunnel på Rio Ferdinand og vippet ballen over David de Gea. 1-0 til gjestene og en klar kandidat til rundens mål

Foto: ANDREW YATES / Afp

Slik var kampen: Manchester United - West Bromwich 1-2

David Moyes

David Moyes er bekymret etter å ha sett Manchester United tape for tredje gang på seks kamper og falle til 12.-plass på tabellen

Foto: ANDREW YATES / Afp

Nå innrømmer Moyes at han er bekymret. - Det var et dårlig resultat og en dårlig kamp av oss. Vi kom aldri skikeklig i gang.

– Vi forsvarte oss ikke godt nok i andre omgang. Da vi utliknet, regnet jeg med at vi hadde nok kvalitet til at vi skulle vinne dette. Men det klarte vi ikke. Vi spilte ikke godt i dag, sa Moyes etter tapet.

– Dette var enormt. Mitt største ønske nå er at det blir snakket om hvor gode våre spiller var, ikke om hvor dårlige United var, sa West Bromwichs manager Steve Clarke etter den knallsterke seieren.

– Vi kom ikke for å legge oss bak og mure igjen, men for å gå ut og "go for it", sa han.

Det hjalp ikke at den tidligere tungvektsbokseren Evander Holyfield var på Old Trafford som æresgjest. Han fikk se et hjemmelag nesten helt uten punch.

Amalfinato scoret og assisterte

Morgan Amalfitano gikk solo over halve banen og vippet inn 1-0 tidlig i andre omgang. Wayne Rooney utliknet for United på direkt frispark to minutter seinere.

Saido Berahino scoret seiersmålet med et hard venstrebeinsskudd midt i omgangen, etter en strålende pasning fra Amalfinato.

Pipingen ljomet over Old Trafford da sluttsignalet gikk. Moyes' første sesong som United-manager har gitt klubben den verste sesongstarten siden 1989.

Det er nesten 35 år siden siste gang West Bromwich vant på Old Trafford. Det skjedde i en legendarisk tippekamp i romjula i 1978, da gjestene vant 5-3.

Manchester United har nå tapt tre av sine seks første kamper, og er på nedre halvdel av Premier League-tabellen.

Svart Manchester-lørdag

Det ble i det hele tatt en svart lørdag for Manchester-fotballen. City ledet både 1-0 og 2-1 borte over Aston Villa, men hjemmelaget vant 3-2 til slutt.

Slik var kampen: Aston Villa - Manchester City 3-2

City kjørte kampen fullstendig i første omgang, men ledet bare 1-0 etter Yaya Toures scoring sekunder før pause.

Villa gikk meget offensivt ut i andre omgang, og utliknet ved Karim El Ahmadi etter bare seks minutter. Bare for å se Edin Dzeko gjenopprette City-ledelsen like etterpå.

Men Leandro Bacuna og Andreas Waimann tok saken i egne bein og snudde kampen i løpet av to minutter, og nå kunne ikke City svare.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.