NRK Meny
Normal

Rushfeldt reddet Tromsø

Veteranen viste seg som den måltjuven han er og sikret uavgjort borte mot Aalesund.

Sigurd Rushfeldt
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / SCANPIX

Kampen mellom Aalesund og Tromsø endte med 1-1 og poengdeling.

Kampfakta: Aalesund - Tromsø

Evigung målscorer

Aalesund ledet 1-0 til pause, men etter 48 minutter viste Sigurd Rushfeldt at han har skumle hensikter med sitt comeback.

Tromsø fikk hjørnespark og hjemmelaget glapp fullstendig i markeringen. Som så mange ganger før var Rushfeldt på rett plass til rett tid og kunne enkelt sette 1-1 i nettet.

Fersk leiesoldat scoret for AaFK

Fredrik Carlsen

Fredrik Carlsen hadde bare spilt ett minutt i eliteserien før kampen mot Tromsø.

Foto: Kallestad, Gorm / SCANPIX

Tromsø åpnet kampen best, men Aalesund tok satdig mer utover i den første omgangen. Derfor var det ikke ufortjent at de tok ledelsen minuttet før pause.

19 år gamle Fredrik Carlsen, som er på utlån fra Vålerenga, viste seg tilliten i startelleveren verdig. Aarøy vant en duell, Carlsen tok med seg ballen på låret og banket den inn i det lengste hjørnet.

En svært god prestasjon av Carlsen som debuterte fra start i Eliteserien.

Aalesund nærmest seieren

Aalesund var nærmest seiersmålet i andre omgang. Hjemmelaget styrte kampen, anført av en strålende kapteni, Johan Arneng.

Like etter Tromsøs utlikning avanserte Arneng på en kontring og med flere overstegsfinter dro han seg fri før han sendte i vei et skudd i tverrliggeren.

Etter 65 minutter var Arneng nok en gang nære ved å score med en god presatsjon, da han finte ut Hans Åge Yndestad inne i sekstenmeteren og avsluttet med et skudd som strøk like utenfor lengste stolpe.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.