NRK Meny
Normal

Riise er frisk og kampklar

Det er godt nytt for manager Rafael Benitez.

John Arne Riise
Foto: Aabech, Magnus / SCANPIX

Spanieren har fått noen tilbakeslag i det siste. 0-0 og poengtap mot Portsmouth i serien. 1-1 og poengtap mot Porto i mesterligaen. Og både Xabi Alonso og Daniel Agger ute i seks uker med skader.

Klar til innsats

Da hjelper det at Riise har meldt seg til tjeneste igjen etter noen treningsfrie dager på grunn av strekkskaden han pådro seg i landskampen mot Hellas.

- Jeg er frisk og klar til innsats. Det var frustrerende å miste de to siste kampene, fordi det var viktige kamper. Jeg fikk skaden da jeg var med landslaget, men en skanning viste at det ikke var alvorlig. Jeg mistet fire-fem dager med trening. Heldigvis leges jeg fort, og det er jeg takknemlig for. I løpet av tiden min i Liverpool har jeg mistet få kamper på grunn av skader, sier sunnmøringen.

Møter Birmingham

Energibunten blir ganske sikkert å se på banen i lørdagens kamp mot Birmingham

- Jeg er full av energi og ser fram mot de neste treningene og muligheten til å spille meg inn på laget igjen til kampen mot Birmingham, sier Riise.

Serieleder Arsenal møter Derby. Søndag er det klart for toppkamp mellom Manchester United og Chelsea. Det blir ilddåpen til Chelseas nye manager Avram Grant.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.