Mesterligaspill på Arsenal

Suverene i returkampen mot Celtic.

Arsenals Emmanuel Eboue, Eduardo og Bacary Sagna.

Arsenal var best og vant fortjent 3-1 i reurkampen i mesterligakvalifiseringen mot Celtic. Engelskmennene vant 2-0 i den første kampen som ble spilt i Skottland, dermed vant The Gunners 5-1 sammenlagt.

Arsenals Eduardo kom i fokus etter en snau halvtime da han sørget for en tvilsom straffe til Arsenal. Brasilianeren kom alene gjennom med Celtic-keeper Artur Boruc og kastet seg ned, det hele minnet mistenkelig mye om filming, men Eduardo lot seg ikke stresse av ville protester fra Celtic-spillerne og scoret selv på straffen.

Aldri tvil

Arsenal spilte bra fotball, hadde kontroll og da Arsenals Emmanuel Eboue doblet ledelsen like etter pause var løpet kjørt for Celtic.

20 minutter før slutt byttet Arsenal-manager Arsene Wenger inn Andrej Arshavin og russeren trengte bare to minutter på banen for å gjøre seg bemerket. Han fikk ballen inne i feltet, vendte og satte ballen i det venstre hjørnet - Celtic-keeperen gikk motsatt vei. En god prestasjon.

Celtic så ut til å gi opp på stillingen 0-2, men skottene fikk sitt trøstemål i kampens siste spilleminutt da Massimo Donati reduserte via stolpen.

Arsenals Eduardo scorer på straffe mot Celtic.

Her sender Eduardo Arsenal i ledelsen 1-0 på straffe mot Celtic.