NRK Meny
Normal

John Arne Riise er på bedringens vei

Riises manager Jan Kvalheim melder at landslagsbacken allerede er bedre etter én dags intensiv behandling. Det er godt nytt for Egil Olsen.

John Arne Riise og Martin Jol

John Arne Riise ble tatt i mot at Fulham-manager Martin Jol da han måtte forlate banen med skade i torsdagens kamp.

Foto: Action Images / Alex Morton Livepic / Scanpix

- Riise har et alvorlig problem med beinet, og vi vet ennå ikke når han kan være spilleklar igjen, sier Martin Jol til The Telegraph.

Den norske forsvarsspilleren måtte gå av banen etter bare 22 minutter i torsdagens kvalifiseringskamp til Europaligaen mot ukrainske Dnipro.

Via sin manager Jan Kvalheim opplyste Riise til NRK torsdag kveld at han hadde fått en kjenning av en strekk i lysken og at ikke ville ta noen sjanser med å fortsette å spille.

Kvalheim skriver i en tekstmelding til NRK fredag ettermiddag at Fulham-proffen allerede er bedre.

- Han driver med intensiv behandling og er allerede bedre etter dag én. Han møter opp på landslagssamling som avtalt og tar en dag av gangen, skriver Kvalheim.

Les også: Landskampen i fare for Riise?

Inn med Ruud?

Espen Ruud

Espen Ruud kan erstatte John Arne Riise hvis han må stå over mot Island og Danmark.

Foto: NRK

Riise står oppført med 97 landskamper i karrieren og vil være selskreven i de viktige EM-kvalifiseringskampene mot Island (2. september) og Danmark (6. september) om han blir spilleklar.

Landslagsbacken som ikke har vært plaget av mange skader, mistet også EM-kvalifiseringskampen mot Portugal i fjor høst etter at han fikk en hjernerystelse på trening før kampen. Da kom OB-spiller Espen Ruud inn i som erstatter på venstrebacken og gjorde en god figur. Norge vant som kjent den kampen 1-0.

Les også:

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.