Hopp til innhold

Solskjær talte til fansen: – Forhåpentligvis henter vi hjem et trofé om ti dagers tid

Edinson Cavani leverte et praktmål av de sjeldne da fansen endelig var tilbake på tribunen. Etter kampen grep Ole Gunnar Solskjær mikrofonen for å takke dem.

Premier League - Manchester United v Fulham

TALTE ETTER KAMP: Ole Gunnar Solskjær gikk ut på banen og takket supporterne for støtten etter uavgjortkampen mot Fulham.

Foto: Paul Ellis / Reuters

Like etter kampslutt fikk Ole Gunnar Solskjær tak i en mikrofon og talte til supporterne som var tilbake på Old Trafford.

– Mine damer og herrer, det er fantastisk å ha dere tilbake. Vi vet det har vært et langt, langt år for alle, men jeg er så takknemlig for å se dere tilbake og at dere støtter oss, sa Solskjær og fortsatte:

– Jeg vet vi ikke er der vi vil være i ligaen, men forhåpentligvis henter vi hjem et trofé om ti dagers tid, sa Solskjær til vill jubel fra de oppmøtte.

Manageren sikter til finalen i Europaligaen 26. mai, der Manchester United møter Villareal.

– Vi skal gjøre alt vi kan, og neste år ser vi forhåpentligvis alle i setene igjen, la han til.

Se Solskjær tale til supporterne:

Drømmescoring

Forrige gang supportere var inne på Old Trafford var det under helt andre omstendigheter, men tirsdag kveld var 10 000 tilskuere tilbake på tribunen for å se favorittlaget sitt spille fotball.

Og de oppmøtte fikk valuta for pengene allerede etter et kvarter spilt.

Édinson Cavani fikk ballen på midtbanen. Han så at Fulham-keeperen var langt ute, klinket til allerede på drøye 30 meter og sendte ballen over Alphonse Areola i mål. For første gang i årets sesong fikk fansen se en Cavani-scoring fra tribunen.

– Det er klasse, rett og slett, sa TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen i studio.

Ved første øyekast så det ut som at ballen gikk fra David de Gea via Bruno Fernandes, men på reprisene så det ut til at Fernandes ikke var borti ballen.

Først ble det til og med registrert at det var David de Gea som hadde målgivende - og det ville i så fall betydd at Cavani stod i offside. Noen minutter senere ble det endret offisielt, slik at Fernandes ble registrert med assisten.

Scoret sitt første PL-mål

Men Fulham hadde også noe å stille opp med mot Ole Gunnar Solskjærs menn. Med 15 ordinære minutter igjen utlignet Joe Bryan for gjestene og fikk sin første scoring i Premier League.

Målet hjalp likevel lite for Fulham. De rykket ned allerede i forrige uke, og skal dermed spille i Championship neste sesong.

Siste nytt

 • Nadal kriget seg videre – møter Kyrgios i Wimbledon-semi

  En skadeplaget Rafael Nadal (36) holdt liv i håpet om en etterlengtet Wimbledon-tittel. Han nedkjempet Taylor Fritz i et kvartfinaledrama over fem sett.

  Etter over fire timer sto Nadal igjen som vinner på centercourten i London. På veien måtte han holde smertene i sjakk. Spanjolen gikk seirende ut med sifrene 3-6, 7-5, 3-6, 7-6 (10-4).

  Nadal har sine skavanker. Onsdag slet han med et mageproblem og så skadeskutt ut i andre sett, men det stoppet ham ikke fra å fortsette jakten på sin 23. Grand Slam-tittel.

  Fredag skal han opp mot Nick Kyrgios (27). (NTB)

  Britain Wimbledon Tennis
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Doble gruppevinnere i sandvolleyball

  Norges ferske verdensmestere i sandvolleyball Anders Mol og Christian Sørum ble gruppevinnere i verdensturneringen i Gstaad etter at de vant dagens to kamper.

  De fikk litt trøbbel mot de spanske veteranene Herrera og Gavira og taper 2. sett, men Norge vant det tredje settet og er dermed klare for åttedelsfinalen.

  Også Hendrik Mol og Mathias Berntsen er klare for åttedelsfinale etter to sterke seiere i dag. Først mot Italia og i dagens siste kamp møtte de Estland. Etter 1-1 i sett vant den norske duoen det tredje og avgjørende settet og også de ble gruppevinnere.

  Italy Beach Volleyball World Championships
  Foto: Alfredo Falcone / AP
 • Norge valgte å ikke inspisere banen før åpningskampen

  Det norske landslaget bestemte seg for å trene på treningsfeltet til Brighton istedenfor å ta den siste treninga på St. Marys stadion hvor kampen mot Nord-Irland spilles.

  De hadde allikevel muligheten til å komme seg ut på gressmatta og gå rundt på arenaen, men den muligheten har de også valgt å ikke bruke.

  – Flertallet kjente ikke at vi ikke trengte å se banen. Flere hadde behov for behandling, det ble en lengre reise, og dårligere tid. De som ville være her har dratt hit, men det var ikke mange, sier Sjøgren.

  Han mener behovet for å føle stadion og anlegget er mindre nå enn før.

  – Mange av de vi har er vant med å spille på store arenaer. Derfor er det Ikke like viktig nå som det var i 2017 eller enda tidligere for den saks skyld.

  Landslagskaptein Maren Mjelde følte heller ikke noe kall på å inspisere banen.

  – For meg er det ett fett egentlig. Vi har alle forskjellige behov, og hadde tidsplanen sett annerledes ut hadde kanskje flere valgt å dra hit, sier Mjelde.

  Norge åpner EM mot Nord-Irland i morgen. Kampen begynner kl. 21.00.

  Martin Sjögren
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste