Solskjær talte til fansen: – Forhåpentligvis henter vi hjem et trofé om ti dagers tid

Edinson Cavani leverte et praktmål av de sjeldne da fansen endelig var tilbake på tribunen. Etter kampen grep Ole Gunnar Solskjær mikrofonen for å takke dem.

Premier League - Manchester United v Fulham

TALTE ETTER KAMP: Ole Gunnar Solskjær gikk ut på banen og takket supporterne for støtten etter uavgjortkampen mot Fulham.

Foto: Paul Ellis / Reuters

Like etter kampslutt fikk Ole Gunnar Solskjær tak i en mikrofon og talte til supporterne som var tilbake på Old Trafford.

– Mine damer og herrer, det er fantastisk å ha dere tilbake. Vi vet det har vært et langt, langt år for alle, men jeg er så takknemlig for å se dere tilbake og at dere støtter oss, sa Solskjær og fortsatte:

– Jeg vet vi ikke er der vi vil være i ligaen, men forhåpentligvis henter vi hjem et trofé om ti dagers tid, sa Solskjær til vill jubel fra de oppmøtte.

Manageren sikter til finalen i Europaligaen 26. mai, der Manchester United møter Villareal.

– Vi skal gjøre alt vi kan, og neste år ser vi forhåpentligvis alle i setene igjen, la han til.

Se Solskjær tale til supporterne:

Drømmescoring

Forrige gang supportere var inne på Old Trafford var det under helt andre omstendigheter, men tirsdag kveld var 10 000 tilskuere tilbake på tribunen for å se favorittlaget sitt spille fotball.

Og de oppmøtte fikk valuta for pengene allerede etter et kvarter spilt.

Édinson Cavani fikk ballen på midtbanen. Han så at Fulham-keeperen var langt ute, klinket til allerede på drøye 30 meter og sendte ballen over Alphonse Areola i mål. For første gang i årets sesong fikk fansen se en Cavani-scoring fra tribunen.

– Det er klasse, rett og slett, sa TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen i studio.

Ved første øyekast så det ut som at ballen gikk fra David de Gea via Bruno Fernandes, men på reprisene så det ut til at Fernandes ikke var borti ballen.

Først ble det til og med registrert at det var David de Gea som hadde målgivende - og det ville i så fall betydd at Cavani stod i offside. Noen minutter senere ble det endret offisielt, slik at Fernandes ble registrert med assisten.

Scoret sitt første PL-mål

Men Fulham hadde også noe å stille opp med mot Ole Gunnar Solskjærs menn. Med 15 ordinære minutter igjen utlignet Joe Bryan for gjestene og fikk sin første scoring i Premier League.

Målet hjalp likevel lite for Fulham. De rykket ned allerede i forrige uke, og skal dermed spille i Championship neste sesong.

Siste nytt

 • LSK-Haavi med fire mål mot Klepp

  Emilie Haavi (29) glitret mot Klepp og vartet opp med fire scoringer i LSK Kvinners 5-1-seier i Toppserien tirsdag. Også de tre andre topplagene vant.

  Sandviken, Vålerenga, LSK og Rosenborg er alle uten poengtap etter fire runder og har skaffet seg en betydelig luke til resten av lagene. Sandviken overtok tabelltoppen med sin 5-0-seier over Lyn, men det skiller bare to plussmål mellom de fire første.

  Vålerenga vant 2-0 over Arna-Bjørnar, Rosenborg 1-0 over Avaldsnes.

  Emilie Haavi
  Foto: Jil Yngland / NTB
 • Lyn ble ydmyket av Sandviken

  Elisabeth Terland sto fram med to mål da Sandviken slo 5-0 over Lyn i Toppserien tirsdag. Sandviken har vunnet alle kampene sine hittil i årets sesong.

  Terland ga Sandviken ledelsen etter bare to minutter, og ti minutter senere doblet Lisa Naalsund ledelsen. Maria Brochmann la på til 3-0 for Sandviken etter 25 minutters spill, og ni minutter senere økte Sandviken ved Vilde Hasund.

  Terland scoret sitt andre mål i kampen da hun gjorde 5-0 etter 67 minutter. Det var 19-åringens femte mål for sesongen.

  På fire kamper har Sandviken tolv poeng, mens Lyn har plukket tre poeng.

 • Ny seier for Vålerenga

  Vålerenga vant 2-0 over Arna-Bjørnar på hjemmebane i Toppserien i fotball for kvinner.

  Ingibjörg Sigurdardóttir sendte Vålerenga i føringen etter 71 minutters spill, og fire minutter senere doblet innbytter Amanda Andradóttir ledelsen.

  På fire kamper har Vålerenga tatt tolv poeng, og Arna-Bjørnar har null poeng.

  Toppserien fotball 2021: Vålerenga - Arna Bjørnar
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal