Hopp til innhold

Solskjær talte til fansen: – Forhåpentligvis henter vi hjem et trofé om ti dagers tid

Edinson Cavani leverte et praktmål av de sjeldne da fansen endelig var tilbake på tribunen. Etter kampen grep Ole Gunnar Solskjær mikrofonen for å takke dem.

Premier League - Manchester United v Fulham

TALTE ETTER KAMP: Ole Gunnar Solskjær gikk ut på banen og takket supporterne for støtten etter uavgjortkampen mot Fulham.

Foto: Paul Ellis / Reuters

Like etter kampslutt fikk Ole Gunnar Solskjær tak i en mikrofon og talte til supporterne som var tilbake på Old Trafford.

– Mine damer og herrer, det er fantastisk å ha dere tilbake. Vi vet det har vært et langt, langt år for alle, men jeg er så takknemlig for å se dere tilbake og at dere støtter oss, sa Solskjær og fortsatte:

– Jeg vet vi ikke er der vi vil være i ligaen, men forhåpentligvis henter vi hjem et trofé om ti dagers tid, sa Solskjær til vill jubel fra de oppmøtte.

Manageren sikter til finalen i Europaligaen 26. mai, der Manchester United møter Villareal.

– Vi skal gjøre alt vi kan, og neste år ser vi forhåpentligvis alle i setene igjen, la han til.

Se Solskjær tale til supporterne:

Drømmescoring

Forrige gang supportere var inne på Old Trafford var det under helt andre omstendigheter, men tirsdag kveld var 10 000 tilskuere tilbake på tribunen for å se favorittlaget sitt spille fotball.

Og de oppmøtte fikk valuta for pengene allerede etter et kvarter spilt.

Édinson Cavani fikk ballen på midtbanen. Han så at Fulham-keeperen var langt ute, klinket til allerede på drøye 30 meter og sendte ballen over Alphonse Areola i mål. For første gang i årets sesong fikk fansen se en Cavani-scoring fra tribunen.

– Det er klasse, rett og slett, sa TV 2-ekspert Solveig Gulbrandsen i studio.

Ved første øyekast så det ut som at ballen gikk fra David de Gea via Bruno Fernandes, men på reprisene så det ut til at Fernandes ikke var borti ballen.

Først ble det til og med registrert at det var David de Gea som hadde målgivende - og det ville i så fall betydd at Cavani stod i offside. Noen minutter senere ble det endret offisielt, slik at Fernandes ble registrert med assisten.

Scoret sitt første PL-mål

Men Fulham hadde også noe å stille opp med mot Ole Gunnar Solskjærs menn. Med 15 ordinære minutter igjen utlignet Joe Bryan for gjestene og fikk sin første scoring i Premier League.

Målet hjalp likevel lite for Fulham. De rykket ned allerede i forrige uke, og skal dermed spille i Championship neste sesong.

Siste nytt

 • Molde-tap i Europaligaen

  Molde møtte Qarabag under spesielle omstendigheter. Det aserbajdsjanske laget hører egentlig hjemme i Nagorno-Karabakh, hvor det på nytt brøt ut krig denne uka.

  Da gikk Aserbajdsjan til angrep, med mål om å integrere terreroritet i deres landområder. Store deler av befolkningen i området er armenere.

  Les mer om konflikten her.

  Qarabag har lenge spilt hjemmekampene sine i hovedstaden Baku, 350 kilometer fra krigssonen. Og det var her de møtte Molde til dyst i Europaligaen.

  Det norske laget fikk tidlig store problemer, og etter 55 minutter klarte de ikke lenger stå imot. Da sendte Leandro Andrade vertene i føringen med en volley i det lengste hjørnet.

  Romsdalsklubben hadde noen brukbare sjanser på tampen av andre omgang, men måtte se seg slått i gruppespillets første kamp. Häcken og Leverkusen er også i deres gruppe.

  ecUPVIzcaMg
  Foto: AP
 • Kolstad-tap i mesterligaen

  Kolstad hevet seg etter en svak periode før pause og ga polske Kielce kamp i 30-32-nederlaget hjemme i Champions League.

  Tapet kom i trønderlagets første CL-oppgjør foran eget publikum i Trondheim Spektrum. Det skjedde mot sist sesongs tapende mesterligafinalist.

  VnoGGbxVzeA
  Foto: NTB
 • – Kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert

  Alexia Putellas demper ikke den skarpe tonen foran fredagens kamp mot Sverige. Hun mener syndene i Spanias fotballforbund går langt tilbake i tid.

  Den dobbelte Ballon d'Or-vinneren holdt ikke igjen da hun møtte pressen dagen før nasjonsligapremieren i Göteborg.

  – Kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert i flere tiår, sa Putellas.

  Barcelonas midtbanespiller var i sommer med på å vinne VM-gull med Spania. Siden har det vært kaos rundt laget og det spanske fotballforbundet.

  Bråket ble utløst da daværende fotballpresident Luis Rubiales kysset Jennifer Hermoso på munnen under VMs medaljeseremoni. Etter skandalen varslet nesten hele vinnerlaget at de ville boikotte Spanias neste landskamper om det ikke ble gjort en skikkelig ryddejobb i forbundet.

  Etter langvarige møter valgte 21 av de 23 uttatte i troppen å ta del i samlingen til nasjonsligakampene mot Sverige og Sveits. Fotballforbundet i Spania har lovet større endringer, og onsdag fikk generalsekretæren sparken. (NTB)

  GjIB8L7fP_Q
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Ødegaard med perlescoring i Mesterligaen - Bilder fra TV 2 00:38
Neste