– Tungt om jeg velger å forlate Stabæk

I disse dager velger Caroline Graham Hansen om hun fortsetter i Stabæk eller reiser til utlandet.

Graham Hansen

Caroline Graham Hansen har hatt mye å tenke på etter at EM-sølvet med Norge. Nå må hun bestemme seg for hvilken klubb hun ønsker å fortsette karrieren i.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Stabæk-yndlingen har herjet for Bærums-klubben og Norge i flere sesonger, og vasser nå i tilbud fra utenlandske storklubber.

Etter det NRK erfarer bestemmer Graham Hansen seg for hvilken klubb som blir hennes neste arbeidsgiver i løpet av et par dager.

– Jeg må ta stilling til det snart. Men jeg stresser ikke noe med det, sier hun til NRK.no.

– Tungt om jeg drar

INgress

Caroline Graham Hansen forteller at hun liker oppmerksomheten hun har fått etter EM i Sverige.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

NRK vet at Tyresö og Bayern München er blant klubbene som har vist interesse.

– Det blir veldig tungt om jeg velger å dra fra Stabæk. Men samtidig har man jobbet for det og da må man være veldig glad for valget man tar, sier Graham Hansen.

De norske jentene fikk mye oppmerksomhet etter å ha tatt et overraskende EM-sølv i Sverige. Graham Hansen forteller at hun nyter blesten rundt henne og laget.

Liker å bli gjenkjent

– Det var veldig gøy å komme på Ekebergsletta og at folk faktisk kjente oss igjen og klappet for oss. Vi følte oss som stjerner for en dag, sier hun.

Men om hun velger å bli utenlandsproff, kan hun fort bli stjerne for mer enn bare én dag.

– Det er selvfølgelig noe jeg kan bli vant til. Det er hyggelig når folk setter pris på det du gjør, så det hadde ikke gjort noe, sier Graham Hansen, som til vanlig spiller foran 200–300 tilskuere på Nadderud i Bærum.

Til tross for at det er en enorm forskjell å spille EM-finale mot Tyskland og toppseriekamp mot Sandviken, synes talentet det stas å komme hjem til Norge igjen.

– Det er veldig deilig å se lagvenninner igjen og veldig deilig å gjøre noe helt annet. Jeg koser meg, sier Graham Hansen.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp