Arsenal til finale i ligacupen

Arsenal vant 3-1 mot Tottenham i semifinalen i Ligacupen. Men de måtte ha ekstraomganger.

Emmanuel Adebayor og Thierry Henry
Foto: TOM HEVEZI / AP

Etter 2-2 i det første oppgjøret kunne Arsenal ta seg til finalen på hjemmebane. Og etter 77 minutter så alt ut til å gå veien.

Rosickys skudd fra 16 meter ble for mye for Robinsonm, som måtte gi retur. Rosicky fikk ballen tilbake, og spilte fri Emmanuel Adebayor med en flott stikkpasning. Alene med keeper sendte spissen ballen lavt i mål til 1-0 og plass i finalen.

Men innbytter for Tottenham, Mido, ville det annerledes. Han headet ballen i mål etter 85 minutter, og dermed ble det ekstraomganger.

Så kom målene

Og da avgjorde Arsenal. Etter 105 minutter prøvde Ricardo Rocha å stupheade vekk et innlegg, uten å treffe. Ballen havnet hos Jeremie Aliadiere, som ordnet 2-1 fra 14 meter. Og etter 112 minutter var Tomas Rosicky igjen i fokus da han driblet seg inn mot 5-meteren. Skuddet traff innsiden av stolpen, før den fant Pascal Chimbonda og spratt mot nettmaskene. Ballen gikk over målstreken, og Arsenal vant med det 3-1.

Nå venter Chelsea i finalen 25. februar.

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • Tre nye Odd-spillere positive

  Ytterligere tre spillere i eliteserieklubben Odd har avgitt positive virustester.

  Det bekreftet Skiensklubben på sine nettsider mandag.

  «Etter at hele spillergruppa nå er testet, kan vi melde at tre nye spillere har fått påvist covid-19», heter det i en uttalelse.

  Lørdag ble det kjent at en Odd-spiller hadde testet positivt for koronaviruset etter å ha trent med laget fredag. Søndagens kamp mot Sandefjord og onsdagens kamp mot Godset ble dermed utsatt.

  (NTB)

  Odd stadion
  Foto: Roald Marker / NRK
 • Lows fremtid er usikker

  Joachim Löw er i samtaler med Tysklands fotballforbund (DFB) om hvorvidt han skal lede landets fotballherrer videre, ifølge flere tyske medier.

  Siden VM-gullet i 2014 har resultatene vært svært blandet, og Löw har havnet under kraftig press etter 0-6-tapet mot Spania i nasjonsligaen tidligere i måneden.

  Ifølge avisen Bild og nettstedet SportBuzzer pågår det samtaler i DFBs hovedkvarter i Frankfurt mandag ettermiddag.

  (NTB)

  Joachim Low
  Foto: Torstein Bøe / NTB
 • Haalands verdi skyter til værs

  Markedsprisen for Erling Braut Haaland (20) raser av gårde i en vanvittig fart. Nå verdsettes han til 1,68 milliarder kroner

  Det er det anerkjente nettstedet CIES som mandag offentliggjorde en fersk oversikt over hvilke fotballspillere som har økt sin verdi mest den siste måneden.

  Den viser at Haaland har blitt snaut 400 millioner mer verdt bare på de siste vel fire ukene.

  CIES skriver at dersom Haaland fortsetter å prestere som han gjør med mange mål, kan han gå forbi verdens mest verdifulle spiller når viruspandemien har gitt seg. Det er i øyeblikket ifølge CIES brasilianske Neymar.

  Hans markedsverdi er nå 2,34 milliarder kroner.

  Bundesliga - Hertha BSC v Borussia Dortmund
  Foto: Annegret Hilse / Reuters
 • Haaland auka i verdi med 400 mill.

  Marknadsprisen for Erling Braut Haaland rasar av garde, og no blir han verdsett til 1,68 milliardar kroner. Den anerkjende nettstaden CIES offentleggjorde måndag ei fersk oversikt over fotballspelarane som har auka verdien sin mest den siste månaden.

  4CnYNgK0Xqw
  Foto: Action Press/Shutterstock / Shutterstock editorial