Flyers sprakk

- Vi var ikke desperate nok. Det skal vi bli neste gang, sier Patrick Thoresen etter at Philadelphia Flyers mandag mislyktes i å sikre kvartfinaleplass i kampen om Stanley Cup.

Patrick Thoresen blir tacklet
Foto: BRUCE BENNETT / AFP

Flyers ville sikre kvartfinaleplassen med seier, og ledet da også 2-0 tidlig i andre periode. Mike Richards og Daniel Briere scoret, begge i overtallsspill.

Nettradio: - Nå blir det nerver for begge lag

Men så var det slutt for hjemmelaget, og nesten 20.000 tilskuere så Washigton utlikne til 2-2 før midtperioden var slutt, mål av Nicklas Bäckström og Aleksander Senin.

Gjestenes toppscorer Aleksander Ovetsjkin plusset på to nye i siste periode, og vant 4-2.

Alt om NHL-sluttspillet

Det betyr 3-3 i kamper, og en avgjørende sjuende kamp om videre avansement. Den spilles i Washington seint tirsdag kveld.

- Vi har ikke hatt de samme nervene som Washington. Nå blir det nerver på begge lag, og da er våre sjanser til å vinne, større enn i de to siste kampene, sier Thoresen til NRK.

Washington vant den første av de sju kampene, men så vant Philadelphia de tre neste.

- Vi har derfor ikke vært desperate nok i disse kampene, sier Thoresen. Han spilte 12.01 minutter og noterte seg for to skudd på mål.

I nattens andre kamp slo Montreal Boston 5-0 og sikret seg den sjette av de åtte semifinaleplassene. De to siste avgjøres til natta.

Siste nytt

 • Carlsen slo Giri etter drama

  Magnus Carlsen vant den første av finalerundene i Chess Masters. Nordmannen avgjorde etter imponerende spill i siste lynsjakkparti, men ikke uten dramatikk.

  For i det andre lynsjakkpartiet mellom Carlsen og Giri røk nettverksforbindelsen til Carlsen. Heldigvis var avbruddet av det korte slaget.

  Like etter dro Carlsen det i land etter sterkt spill i tredje lynsjakkparti. Finalen spilles over tre dager.

  Magnus Carlsen klar for kvartfinale
  Foto: Heiko Junge / Heiko Junge
 • Vant uten å imponere

  Lillestrøm gjorde det de måtte mot Grorud under seriepremieren i 1. divisjon. Lillestrøm vant 1-0 og scoringen kom ved Fredrik Krogstad.

  Også Tromsø og Ranheim vant sine kamper i 1. divisjon.

  Fredrik Krogstad scoret målet for Lillestrøm.
  Foto: Fredrik Hagen / Fredrik Hagen
 • God runde av Hovland

  Viktor Hovland gikk nok en flott runde under andre dag av Rocket Mortgage Classic i Detroit. Nordmannen endte dagen med 67 slag, fem under par. Dermed er han åtte under par totalt og på en foreløpig delt 14. plass, tre slag bak ledende Seamus Power og Matthew Wolff, Bryson DeChambeau og Mark Hubbard.

  Kristoffer Ventura begynner sin andre runde kl. 20.00. Også han gikk første runde tre under par.

  Hovland under Rocket Mortgage fredag.
  Foto: Leon Halip / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal