NRK Meny
Normal

Flyers sprakk

- Vi var ikke desperate nok. Det skal vi bli neste gang, sier Patrick Thoresen etter at Philadelphia Flyers mandag mislyktes i å sikre kvartfinaleplass i kampen om Stanley Cup.

Patrick Thoresen blir tacklet
Foto: BRUCE BENNETT / AFP

Flyers ville sikre kvartfinaleplassen med seier, og ledet da også 2-0 tidlig i andre periode. Mike Richards og Daniel Briere scoret, begge i overtallsspill.

Nettradio: - Nå blir det nerver for begge lag

Men så var det slutt for hjemmelaget, og nesten 20.000 tilskuere så Washigton utlikne til 2-2 før midtperioden var slutt, mål av Nicklas Bäckström og Aleksander Senin.

Gjestenes toppscorer Aleksander Ovetsjkin plusset på to nye i siste periode, og vant 4-2.

Alt om NHL-sluttspillet

Det betyr 3-3 i kamper, og en avgjørende sjuende kamp om videre avansement. Den spilles i Washington seint tirsdag kveld.

- Vi har ikke hatt de samme nervene som Washington. Nå blir det nerver på begge lag, og da er våre sjanser til å vinne, større enn i de to siste kampene, sier Thoresen til NRK.

Washington vant den første av de sju kampene, men så vant Philadelphia de tre neste.

- Vi har derfor ikke vært desperate nok i disse kampene, sier Thoresen. Han spilte 12.01 minutter og noterte seg for to skudd på mål.

I nattens andre kamp slo Montreal Boston 5-0 og sikret seg den sjette av de åtte semifinaleplassene. De to siste avgjøres til natta.

Siste nytt

 • Norsk siger i curling-EM

  Thomas Ulsruds lag slo Nederland 6-2 i sin tredje kamp i curling-EM i Sveits. Dermed har Norge to sigrar og eitt tap hittil.

  Måndag møter Norge både Slovakia og Italia.

 • Stiller for sin sjette periode

  Gian Franco Kasper (73) stiller til val som FIS-president for sin sjette periode neste år, melder insidethegames.biz. Kasper har leia FIS sidan 1998.

  Det internasjonale skiforbundet har berre hatt fire presidentar sidan opprettinga i 1924.

  Gian-Franco Kasper
  Foto: GEORG HOCHMUTH / AFP
 • Suzann Pettersen sprakk

  Suzann Pettersen var i delt ledelse før siste runde, men hang ikke med på rivalenes birdiefest, og falt til 11.-plass i LPGA-tourfinalen.

  Tutta kjempet om sin første seier på LPGA-touren på godt over to år, men to birdier var ikke godt nok. Hun måtte nøye seg med å gå sisterunden i Florida på par.

  Suzann Pettersen
  Foto: SAM GREENWOOD / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal