NRK Meny
Normal

Reddet 12 sekunder før slutt: Rangers snudde og vant

New York Rangers var på vei mot sesongens sjette tap. Men bare tolv sekunder før full tid reddet laget kampen. Det førte til at Mats Zuccarello kunne hente frem en herlig straffefinte igjen.

Mats Zuccarello

HELT: Mats Zuccarello ble sentral da New York Rangers sikret seier på straffer mot Philadelphia Flyers.

Foto: Derik Hamilton / Reuters

Philadelphia Flyers-New York Rangers 2-3 (straffer)

Det så lenge stygt ut for Mats Zuccarellos New York Rangers i møtet med Philadelphia Flyers. For hjemmelaget hadde grepet om kampen og bortelaget var tamme. Det var mye takket være den svenske superstjernen Henrik Lundqvist i Rangers-målet, at laget holdt seg inne i kampen.

Straffedrama

Men i tredje periode mistet hjemmelaget initiativet og da grep New York Rangers sjansen. Men det drøyde helt til 12 sekunder før full tid før jakten på utligning ga resultat. Keith Yandle fikk et stjernetreff med sitt fjerde mål for sesongen, da han banket pucken inn på et herlig langskudd.

Rangers Flyers Hockey Steve Mason, Mats Zuccarello

HERLIG STRAFFE: Mats Zuccarello var iskald på straffen i straffekonkurransen da New York Rangers vant.

Foto: Tom Mihalek / Ap

Og etter at det ikke ble noen mål i spilleforlengelsen gikk det til straffer. Der ble Lundqvist igjen helt, da han reddet begge hjemmelagets straffer. Og der kunne Zuccarello igjen hente frem sin kjente straffefinte mot målvakt Steve Mason.

Zuccarello avgjorde forrige møte mellom lagene med en kald straffe. Nå var han tryggheten selv igjen da han igjen tok frem sitt kjennemerke. Og det kom på toppen av assisten til 1-1 målet og at han etter kampen også ble kåret til banens beste spiller.

Hard avgjørelse

Og da Stepan gjorde det enkelt på den siste straffen og banket den hardt i nettet bak Mason i Philadelphia-målet, var kampen snudd og avgjort. Målvakten viste sin skuffelse da han med en gang satte fart mot garderoben og forsvant fra isen i løpet av sekunder.

Men Philadelphia Flyers hadde i stor grad seg selv å takke for tapet i en kamp de egentlig kontrollerte og der Rangers slet med å få orden på eget spill.

Rangers ligger godt i an i kampen om sluttspillplass og ligger som nummer tre i Eastern Conference.

Siste nytt

 • Siste forsøk på løysing

  Leiinga i spelarforeininga møtte spelarane seint i går kveld, truleg for å gjere eit siste forsøk på å finne ei løysing i den danske spelarkonflikten, melder Danmarks Radio.

  Klokka 12 i dag går den endelege fristen ut for Danmark til å bestemme seg for om dei skal spele VM-kvalifiseringskampen for kvinner mot Sverige fredag.

  Danmark jubler
  Foto: TOBIAS SCHWARZ / AFP
 • Sveits' regjering støttar Sion-OL

  Regjeringa i Sveits vedtok i går å støtte ein søknad frå Sion om å søkje vinter-OL 2026.

  Det er uklart om det blir folkerøysting om søknaden.

  Innsbruck i Austerrike sa sist søndag nei til OL-søknad. Tidlegare har sveitsiske St. Moritz også sagt nei i folkerøysting.

  Vertsby for OL 2026 blir vald i 2019.

  Sveitsisk flagg
  Foto: ARND WIEGMANN / Reuters
 • Messi med mål nummer hundre

  I kveldens 3–1-seier over Olympiakos fikk Lionel Messi æren av å sette inn sitt mesterligamål nummer 100.

  Tre minutter før pause ble Gerard Pique utvist for katalanerne.

  Barcelona leder gruppe D tre poeng foran Juventus som slo Sporting 2-1 i kveld.

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Manu Fernandez / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Europa League: Zenit - Rosenborg