NRK Meny

Eliteserien 2018

Oppsummert

19.00: Følg Tromsø - Rosenborg direkte. På grunn av tekniske problemer følger vi ikke kampen i NRKs resultatservice.

 • Rosenborg låner ut back

  Malte Amundsen (20) er klar for tyske Eintracht Braunschweig, melder NTB. Venstrebacken har kun fått tre kamper i Rosenborg-drakten etter overgangen fra Køge i vinter.

 • Bunnsolid Tromsø slo Rosenborg

  Tromsø tok en sterk 2-1-seier over Rosenborg i Eliteserien mandag. RBK misbrukte dermed muligheten til å knappe innpå serieleder Brann. Mandagens resultat betyr at trønderne fortsatt har sju poeng opp til ligalederen.

  Eliteserien fotball 2018. Tromsø-Rosenborg
  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix
 • 90+6' SLUTT 2-1!

  Da var det slutt på Alfheim! Det har vært en underholdende og fartsfylt kamp som til slutt ender med 2-1-seier til "Gutan"! Tromsø har vært det beste laget og vinner sånn sett fortjent. De har vært kreative og effektive forover og kompakte og solide bakover. Gundersen og Nilsen sender TIL i ledelsen etter henholdsvis 28 og 58 minutter. RBK svarer etterhvert ved Reginiussen, men klarer aldri å etablere et skikkelig slutt-press og Tromsø rir således greit av stormen.

Siste nytt

 • Kombinertgutta har signert avtalen

  Jørgen Graabak bekrefter overfor NRK at landslagsutøverne har signert utøverkontrakten med Norges skiforbund.

  NM kombinert sprint
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sykdom i Sverige-leiren

  Pontus Jansson, Filip Helander og Marcus Rohdén er rammet av magesyke før den viktige kampen mot Tyskland i morgen. – De tre ble dårlige i magen i går kveld, og vi lot dem bli hjemme for sikkerhets skyld, sa landslagssjef Janne Andersson.

  VM fotball 2018, Sverige - Sør-Korea.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Skarstein satte ny verdensrekord

  Birgit Skarstein forbedret sin egen verdensrekord med 23 sekunder på 2000 meter roing i Linz. Den forrige rekorden på 10:47,86 ble satt i Beograd for tre uker siden. – Det føltes som jeg svevde gjennom hele løpet, sier Skarstein etter rekorden.

  birgit skarstein
  Foto: Balint Czucz

Sendeplan

Kl. Program Kanal