Allsvenskan 2019

 • Heltne Nilsen til Allsvenskan

  Tidligere Brann-spiller Sivert Heltne Nilsen fra Volda forlater dansk fotball etter ett år i Horsens. Nå er 27-åringen klar for spill i Allsvenskan med Elfsborg. – Det avgjørende for meg var at de vil bruke meg som midtbaneanker. Jeg mener selv at det er i den posisjonen jeg er best, sier Nilsen til NRK om overgangen.

  Fotball, dansk eliteserie, AC Horsens - FC Midtjylland, Superliga
  Foto: Henning Bagger / NTB scanpix
 • Truleg på veg til svensk fotball

  Sivert Heltne Nilsen er truleg på veg til svensk fotball. NRK veit at den tidlegare Brann-spelaren i kveld er i sluttforhandlingar med IF Elfsborg som ligg på 10.-plass i Allsvenskan. Sonen til Brann-trenar Lars Arne Nilsen kom til den danske klubben i fjor sommar. Etter det NRK erfarer vil Elfsborg satse på Nilsen som midtbaneanker. I Danmark har han spela midtstoppar den siste tida. Overgangsvindauget stenger ved midnatt.

 • Mange norske scoringar i utlandet

  I tillegg til Erling Braut Hålands hattrick for Salzburg, har fire nordmenn scora i utanlandske ligakampar i dag.

  Kristoffer Ajer scora sitt første ligamål for Celtic i 5-2-sigeren over Motherwell. Henrik Bjørdal scora i Waregems 2-0 over Genk. Oliver Berg scora Sundsvalls mål i 1-1-kampen mot Östersund, og Fredrik Ulvestad scora eitt for Djurgården som slo Sirius 4-0.

  Europa League - Play-Off Second Leg - Celtic v FK Suduva
  Foto: Russell Cheyne / Reuters
 • Forlater KBK

  Andreas Vaikla og Haris Cirak (bildet) er ferdige i KBK. Det ble i dag klart, etter at overganger for begge spillerne ble ferdigstilt. Vaikla har signert for sin tidligere klubb, svenske Norrköping som spiller i Allsvenskan. Haris Cirak har signert for GAIS som også er et svensk lag, som for tiden spiller i superettan. Det skriver KBK på sine nettsider.

  Kristiansunds Haris Cirak t.v og Onni Valakari
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
 • Vindheim klar for Sparta Praha

  Norske Andreas Vindheim (23) forlater Malmö for å spille i den tsjekkiske storklubben Sparta Praha. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider. Den norske backen har vært i Malmö siden 2015 og har vunnet serien to ganger.

  vindheim
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Tønseth med ny løyperekord

  Langrennsløpar Didrik Tønset viste seg fram like før sesongstart om to månader. Torsdag sette han ny løyperekord i løpet Bråtesten. Han slo den gamle rekorden til Johan Bugge på 17 minutt og 51 sekund med fem sekund. Johannes Høsflot Klæbo kom i mål til ein 4.-plass med 19,14 på den fem kilometer lange løpet.

  Toppidrettsveka Aure fredag 23 august 2019.
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Raudt kort til Svensson

  AZ Alkmaars Jonas Svensson blei utvist etter berre 28 minutt i AZs europaligakamp motPartizan Beograd. Men AZ leia kampen 1-0.

  Svensson var berre ein av mange nordmenn på bana eller benken i europaligaen i kveld. 10 norske spelarar var i troppen til utanlandske klubbar.

  Jonas Svensson rødt kort
  Foto: Marko Djurica / Reuters
 • Narvik med historisk seier

  Narvik vant sin første kamp i eliteserien i ishockey noensinne da Stjernen ble slått 2-0 torsdag.

  De satte inn 1-0 fem minutter før slutt. Wade Murphy scoret på pasning fra Viktor Jornevik. Seinere økte hjemmelaget til 2-0. (NTB)

  Narvik har en seier og to tap.

  I kveldens andre kamp tok Frisk Asker sin andre strake seier med 2-1 over Manglerud Star.

  Narvik Arctic Eagles og Ringerike Panthers
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal