Boksing

Oppsummert

Norges Bokseforbund har pressekonferanse i forbindelse med den positive dopingprøven til Hadi Srour klokka 14.00

 • Norsk boksar testa positivt

  Ein profilert norsk boksar har avgitt positiv dopingprøve, melder Norges Bokseforbund.

  – Det er ein av våre mest profilerte utøvarar, seier boksepresident Odd Haktor Slåke til VG.

  Han fortel at boksaren har avgitt positiv A-prøve. – Så skal det analyserast ei B-prøve, så får vi sjå kva den seier, seier Slåke.

  Norges Bokseforbund har pressekonferanse om saka klokka 14.

  Rosa boksehanskar
  Foto: Steinarr Sommerset / NRK
 • Russisk proffbokser døde etter kamp

  Maksim Dadasjev (28) døde av skadene han pådro seg under proffkampen mot Subriel Matias fredag. Bokseren kastet inn håndkleet etter elleve av tolv runder i boksestevnet i Maryland, USA. Russeren ble så kjørt til sykehus. Legene konstaterte at hjernen hans hadde hovnet opp og forsøke å operere ham, men livet sto ikke til å redde.

  Dadashev
  Foto: Steve Marcus / AFP
 • Pernell Whitaker er død

  Tidligere OL-vinner i boksing Pernell Whitaker har gått bort 55 år gammel. Whitaker ble påkjørt av en bil søndag og døde av skadene. Bokselegenden vant blant annet gull i OL i Los Angeles i 1984, i tillegg til VM-gull i fire forskjellige vektklasser.

  Pernell Whitaker, Lou Duva, Larry Hazard
  Foto: Ron Frehm / AP
 • Boksestemne avlyst

  Boksestemnet Siesta Boxing Summer Ball er avlyst, og dermed får ikkje dei tre norske boksarane Alexander Hagen, Kevin Melhus og Ingrid Egner bokse. Årsaka skal vere at tryggleiksselskapet ikkje møtte opp.

 • Overraskende tungvektsseier

  Amerikanske Andy Ruiz vant sensasjonelt over britiske Anthony Joshua i tittelkampen i tungvektsboksing og overtok fire av boksesportens fem belter. – Jeg må klype meg i armen, sa Ruiz etter seieren på teknisk knockout, ifølge AFP. (NTB)

  Anthony Joshua (t.v.) og Andy Ruiz Jr.
  Foto: Al Bello / AFP

Siste nytt

 • Hovland skrev norsk golfhistorie

  Viktor Hovland er som første norske herrespiller i historien inne blant de 100 beste på verdensrankingen i golf. Det ble klart da den oppdaterte listen ble publisert mandag. Der er 22-åringen på 89.-plass. Dermed klatrer han 12 plasser fra forrige ukes 101.-plass. Til sammenligning var han nummer 1157 ved utgangen av 2018. Neste milpæl for Hovland blir å spille seg inn blant de 50 beste. Klarer han det, er han sikret plass til noe nær alle de store turneringene i golfsirkuset. (NTB)

  Viktor Hovland
  Foto: Steve Helber / AP
 • Ruuds overmann tapte finalen

  Borna Coric, som slo Casper Ruud i fredagens kvartfinale, måtte se seg slått av Daniil Medvedev i finalen i ATP-turneringen i St. Petersburg. Kroaten, som er nummer 15 på ATP-rankingen, nedkjempet Ruud i tre sett etter å ha tapt det første. Søndag kom han til kort mot den russiske hjemmefavoritten og verdensfireren Medvedev, som noterte sin sjette turneringsseier i karrieren med 6-3, 6-1.

  Russia Tennis Open
  Foto: Elena Ignatyeva / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal