NRK Meny
Cecilia Braekhus, Kali Reis
Foto: Jae C. Hong / AP

Boksing

Oppsummert

Cecilia Brækhus møter amerikanske Kali Reis i StubHub Center, Los Angeles søndag 6. mai.

 • Milliontall for Brækhus

  Over én million mennesker var på det meste innom kanalen HBO for å se Cecilia Brækhus sin kamp mot Kali Reis forrige lørdag. skriver NTB. Kampen hadde et seersnitt på 904.000. – Det er helt surrealistisk, sier den norske bokseren.

   Cecilia Brækhus og Kali Reis
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Brækhus vant mot Reid

  Cecilia Brækhus vant det som ble en svært jevn boksekamp mot Kali Reis i Los Angeles. Brækhus begynte bra, men så fikk Reis inn noen gode slag i sjette og sjuende runde – og kampen ble veldig jevn. Dommerkortene viser til slutt 97-92, 96-93, 96-93.

  Brækhus bokser i Los Angeles.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Jevnt i 9. runde

  Reis kjører videre på i 8. runde. Den vinner hun nok. I 9. runde er det imidlertid jevnt. Hvem kommer til å vinne dette oppgjøret?

 • Reis kjører

  I sjette runde ser det ut til at Brækhus' energi har fått en dupp, og i sjuende runde holder bergenseren på å gå i bakken etter et godt treff fra Reis.

 • Mer bevegelig Brækhus

  Runde 4 også i Brækhus' favør. Runde 5 med betydelig mer energi fra begge to, og Brækhus får inn flere gode slag mot Reis' hode.

Cecilia Brækhus er hjemom og får sin egen stein på Nøstet.

Siste nytt

 • Kvinnekombinert inn på VM-programmet

  Kombinert for kvinner blir for første gang VM-øvelse i Oberstdorf i 2021, sammen med lagkonkurranse i hopp for kvinner. Det ble klart på FIS-kongressen i greske Costa Navarino fredag.

 • – Ronaldo tilbudt å betale 140 mill.

  Cristiano Ronaldo skal ifølge avisen El Mundo ha foreslått å betale de over 140 mill. kronene (14,7 mill. euro) han er skyldig i skatt til spanske myndigheter. Ronaldo er beskyldt for å ha unndratt skatt gjennom å bruke skatteparadiser i utlandet i årene 2011 til 2014.

  Spain Soccer La Liga
  Foto: Emilio Morenatti / AP
 • Junior-VM i alpint 2020 til Narvik

  Narvik skal arrangere junior-VM i alpint 2020. Det ble besluttet på FIS-kongressen i Hellas torsdag. Mesterskapet skal arrangeres 5.–15. mars 2020. I Narvik jobbes det for å få senior-VM i 2025.

Sendeplan

Kl. Program Kanal