Cecilia Braekhus, Kali Reis
Foto: Jae C. Hong / AP

Boksing

Oppsummert

Cecilia Brækhus møter russiske Inna Sagajdakovskaja til ny tittelkamp i Moskva.

Følg med fra kl: 21.00

 • Pernell Whitaker er død

  Tidligere OL-vinner i boksing Pernell Whitaker har gått bort 55 år gammel. Whitaker ble påkjørt av en bil søndag og døde av skadene. Bokselegenden vant blant annet gull i OL i Los Angeles i 1984, i tillegg til VM-gull i fire forskjellige vektklasser.

  Pernell Whitaker, Lou Duva, Larry Hazard
  Foto: Ron Frehm / AP
 • Boksestemne avlyst

  Boksestemnet Siesta Boxing Summer Ball er avlyst, og dermed får ikkje dei tre norske boksarane Alexander Hagen, Kevin Melhus og Ingrid Egner bokse. Årsaka skal vere at tryggleiksselskapet ikkje møtte opp.

 • Overraskende tungvektsseier

  Amerikanske Andy Ruiz vant sensasjonelt over britiske Anthony Joshua i tittelkampen i tungvektsboksing og overtok fire av boksesportens fem belter. – Jeg må klype meg i armen, sa Ruiz etter seieren på teknisk knockout, ifølge AFP. (NTB)

  Anthony Joshua (t.v.) og Andy Ruiz Jr.
  Foto: Al Bello / AFP
 • Havnaa møter georgier i Danmark

  Ubeseirede Kai Robin Havnaa møter georgieren Levan Lukhutashvili til boksekamp i Horsens i Danmark 22. juni, ifølge en pressemelding fra Team Sauerland. Sørlendingen står med 14 seirer, hvorav 12 av dem har blitt vunnet på knockout.

  Kai Robin Havnaa
  Foto: Sander Heggheim / NRK
 • Ubeseirede Havnaa møter georgier

  Kai Robin Havnaa (30) møter georgiske Levani Lukhutashvili unmder et stevne i Horsens 22. juni, melder NTB. Georgieren har gått elleve proffkamper, og står med tre tap.

  Det blir Havnaas 15. proffkamp, og han står med fjordens trake seirer.

  Kai Robin Havnaa
  Foto: Sander Heggheim / NRK

Siste nytt

 • Alaphilippe tapte tid

  Simon Yates vant den 15. etappen foran Thibaut Pinot og Mikel Landa, da Julian Alaphilippe tapte tid og viste svakhetstegn for første gang i touren. Avstanden til Geraint Thomas i sammendraget er nå 1.35, mens Steven Kruijswijk følger på tredjeplass 1.47 bak.

  Tour de France - The 185-km Stage 15 from Limoux to Foix Prat d'Albis
  Foto: Gonzalo Fuentes / Reuters
 • Verdensrekord i svømme-VM

  Britiske Adam Peaty ble første mann under 57 sekunder på 100 m bryst søndag. Han noterte 56,88 under i semifinalen under første dag av svømme-VM.

  Tiden var over to tidels sekund foran hans egen verdensrekord.

  South Korea Swimming Worlds
  Foto: Mark Schiefelbein / AP
 • Utslått på 400 meter i VM

  Henrik Christiansen startet svømme-VM med 400 meter fri natt til søndag, men det gikk ikke helt som ønsket i bassenget i Sør-Korea. Nordmannen ble bare nummer seks i det femte heatet, og med den 10. beste tiden tok han seg ikke til finalen. Tiden var 3.46,99.

  – Det var kjedelig. Jeg ville svømme mye fortere og det kjentes ikke bra. Under løpet kjente jeg at det ikke var noe superløp, og det er seks tideler over pers. De tidelene trengte jeg for finale. Det er veldig surt, sier han til SVT.

  Christiansen svømmer også 800m fri og 1500m fri i VM. Heller ikke Tomoe Hvas tok seg til finalen på 50 meter butterfly i natt.

  Henrik Christiansen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal