Cecilia Brækhus
Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Boksing

Oppsummert

Cecilia Brækhus møter Victoria Bustos i tittelkamp i Monaco.

 • Mike Tyson tilbake i ringen

  15 år etter at han bokset sin forrige proffkamp gjør bokselegenden Mike Tyson (54) comeback. I september skal han møte Roy Jones Jr. i en oppvisningskamp i Los Angeles.

 • Forfall gir Brækhus hovedkamp

  Cecilia Brækhus' møte med Jessica McCaskill i Oklahoma 15. august får opprykk og blir stevnets hovedkamp etter at Julio Cesar Martinez trakk seg fra stevnet, skriver Nettavisen.

  Møtet blir historisk. For første gang vil kvinnelige proffboksere gå hovedkampen i et stevne sendt på streamingstjenesten DAZN.

  Boksepromotoren Eddie Hearn sier til boxingscene.com at kampens vinner trolig vil møte vinnere av omkampen mellom Katie Taylor og Delfine Persoon.

  Brækhus
  Foto: Terje Bendiksby
 • Brækhus møter McCaskill i august

  Boksedronningen Cecilia Brækhus (38) har omsider fått vite når hun kan gå sin 37. proffkamp. Hun møter amerikaneren Jessica McCaskill i Tusla 15. august.

  Det bekrefter Brækhus på Twitter sent mandag kveld.

  Den norske verdensmesteren i weltervekt skulle i utgangspunktet møtt amerikaneren i Maryland 17. april, men koronapandemien satte en stopper for det.

  Duellen mot McCaskill kan ses som en siste test før Brækhus etter planen skal gå storkamp mot den irske stjernebokseren Katie Taylor. Det oppgjøret kan muligens finne sted før jul.

  Laster Twitter-innhold
 • Frifunnet etter sexavsløring

  Den amerikanske bokseren Virginia Fuchs testet positiv på to ulovlige stoffer i februar. Nå har 32-åringen blitt frifunnet for all skyld av antidoping organisasjonen USADA etter de konkluderte med at kvinnen skal ha fått overført de ulovlige stoffene gjennom ubeskyttet samleie med kjæresten, som hun senere skal ha funnet ut hadde tatt ulovlige stoffer. Fuchs har hele tiden hevdet sin uskyld og etter fredagens frikjennelse av har hun fortsatt muligheten til å kvalifisere seg til neste års OL i Tokyo.

  Virginia Fuchs
  Foto: Chris Graythen / AFP
 • Floyd Mayweather blir boksetrener

  Bokselegenden Floyd Mayweather har valgt å ta fatt på treneroppgaver.

  – Jeg er ny som trener, og så langt har jeg jobbet med folk uten bokseerfaring. Derfor utvikler vi oss sammen. Men jeg lover dere at jeg vil bli en av verdens beste trenere, skriver bokselegenden på Instagram.

  Mayweather vant samtlige av sine 50 proffkamper og la opp i 2017.

  Floyd Mayweather
  Foto: Tom Pennington / AFP

Siste nytt

 • Ny lagkamerat for Froome og Hagen

  Den klatresterke canadiske Michael Woods har i likhet med Carl Fredrik Hagen signert for hardtsatsende Israel Start-Up Nation foran neste sesong.

  33 år gamle Woods, som tok VM-bronse på fellesstarten i 2018, har signert en treårskontrakt.

  I tillegg til Froome og Carl Fredrik Hagen har profiler som Daryl Impey og Patrick Bevin signert kontrakter med laget den siste tiden.

  Michael Woods
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Positiv koronatest i Barcelona

  En spiller i troppen til den spanske fotballgiganten Barcelona har testet positivt på koronaviruset.

  Det bekrefter klubben selv på sine nettsider onsdag.

  Den aktuelle spilleren er ikke navngitt, men Barcelona opplyser at det dreier seg som én av de ni spillerne som etter planen skulle ha innledet oppkjøringen til neste sesong denne uken.

  De ni spillerne er Pedri, Trincão, Matheus Fernandes, Todibo, Wagué, Alena, Rafinha, Miranda og Oriol Busquets.

  HPoQ6SaBaAg
  Foto: Joan Monfort / Joan Monfort
 • Skadesmell for RBK-Skjelbred

  Rosenborg-spiller Per Ciljan Skjelbred pådro seg en strekk mot Sarpsborg søndag og må belage seg på fire uker på sidelinjen.

  Det opplyser klubben på sine nettsider.

  Midtbaneprofilen kom nylig hjem til Trondheim etter flere sesonger i tysk fotball.

  CdJlJ
  Foto: Trond Reidar Teigen / Trond Reidar Teigen

Sendeplan

Kl. Program Kanal