NRK Meny
Normal

Nykommer på Sørlandstoppen - Alejandro Fuentes

Idol-Ali  fra Kristiansand er nykommer på Sørlandstoppen onsdag 24.oktober med låta "All she wanted".

Alejandro Fuentes
Foto: Bjørn Opsahl

Alejandro Fuentes
Foto: Bjørn Opsahl

Kristiansands unge popidol Alejandro Fuentes (19) har nylig kommet med sin andre cd "Tomorrow only knows" to år etter debuten "Diamonds or Pearls" som ble laget i kjølvannet av Idol konkurransen.  Vi har valgt ut sangen "All she wanted" som han selv sier han har laget til sin mor som har vært den vktigste kvinnen i hans unge liv. 

Idol Ali

Alejandro Fuentes ble kjent da han ble nr. 3 i Idol 2005 og har siden sjarmert sitt publikum og solgt eventyrlige 280.000 plater som også innbefatter hans samarbeid med "Gitarkameratene" og deres vellykkede, "live" Cohen konserter som også er utgitt på plate.

Spellemannspris

Alejandro Fuentes
Foto: Bjørn Opsahl

Han ble nominert til Spellemannspris i 2006 som Årets Nykommer og vant Spellemannspris sammen med Espen Lind, Kurt Nilsen og Askil Holm for Årets Hit "Halleluja". Sammen turnernerte de hele landet med sine "live" konserter og gjorde eventyrlig suksess. 

Elsker hjembyen

Han liker fortsatt å bo i hjembyen Kristiansand, men har spilt inn sin nye cd i Oslo hvilket har ført til mye reising fram og tilbake for den unge artisten med den særpregede og myke popstemmen.  Han har holdt på med låskriving de siste to årene og den nye cd'en inneholder ti, nye låter hvorav flere allerede er radiohits.

Alejandro utfordrer familien Stulien Lauen

Alejandro Fuentes
Foto: Bjørn Opsahl

 

Sørlandstopplista toppes for tida av Grethe + Enny & Helene fra Byremo, etterfulgt av jazzgruppa Dm7b5 fra Vest-Agder, Clutterbillies fra Arendal, Orrnand Altenburg fra Birkeland og Anne Marie Almedal fra Kristiansand. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista.

Stemmeliste

 

Rekkefølge for SMS-avstemning til 24.oktober begynner fredag 19.oktober og fram til programslutt

1. Grethe + Enny og Helene Stulien Lauen/La det gode få slå rot

2. Dm7b5/Science of Silence

3. Clutterbillies/Livin' Life

4. Ornand Altenburg/Catfish Row

5. Anne Marie Almedal/Southern Sky

6. Alejandro Fuentes/All she wanted