NRK Meny
Normal

Arredondo utfordrer

Vi har plukket den sterke og vakre balladen "Kyrie Eleison" når Maria Arredondo nå skal prøve seg på Sørlandstoppen igjen.

Maria Arredondo

Maria Arredondo med ny plate på Sørlandstoppen

Foto: Joon Brandt

 

Endelig er Maria Arredondo (22) tilbake med nytt album "For a Moment" som ble lansert 12.november, hennes 4. nye studio album

Og vi har plukket den sterke og vakre balladen "Kyrie Eleison" til å prøve seg på Sørlandstoppen. Sangen er skrevet av Jon-Willy Rydningen og Zuraini Zonnevelde.

Maria Arredondo

Matria Arredondo

Foto: Joon Brandt

 

Startet i februar

Arbeidet med venneslajentas nye popalbum startet opp i februar i samarbeid med flere av Norges beste produsenter. Flere av landets dyktigste låtskrivere har bidratt til at dette har blitt et fantastisk album hvor Marias flotte stemme kommer godt til sin rett. Hun har allerede gjort seg bemerket som en av Norges mestselgende kvinnelige artister de siste årene med over 150.000 solgte album av sine tre foregående utgivelser.

Sound of music

Til tross for sin unge alder har Maria nådd mange mål som å bli nominert til Spellemannsprisen i 2004 og høsten 2008 skal hun spille hovedrollen i den nye oppsetningen av "Sound of Music". En stor utfordring for sangfuglen fra Vennesla.

Maria Arredondo utfordrer Sørlandstopplista som for tiden toppes av Bente & The Chaingang fra Flekkefjord, etterfulgt av Livsgledesangen fra Kristiansand, Panzard fra Kvinesdal, ClutterBillies fra Arendal og Alejandro Fuentes fra Kristiansand. Poengene fra Sørlandstoppens jury avgjør sammen med lytternes egne poeng rekkefølgen på lista. Neste ukes nykommer kan du høre fredag i vår ettermiddagssending på radio, og på våre internettsider. Fra fredag kan du forhåndsstemme på din lokale musikkfavoritt på SMS 

Stemmelista

Rekkefølge for SMS-avstemning til 28. november begynner fredag 23. november og fram til programslutt

1. Bente & The Chaingang/Join my world
2. Livsgledesangen/Æ vil kjenne at æ lever
3. Panzard/Long Way Home
4. Clutterbillies/Livin' Life
5. Alejandro Fuentes/All she wanted 6. Maria Arredondo/Kyrie Eleison"