NRK Meny
Normal

Her signerer enda en Vipers-målvakt

Annick Lipman (25) har skrevet under en to års kontrakt med Vipers Kristiansand. Det er klubbens andre målvaktsignering på tre dager.

Vipers Kristiansand signerte torsdag sin andre målvakt på bare tre dager.

Vipers Kristiansand signerte torsdag sin andre målvaktkontrakt på bare tre dager.

Peder Langfeldt og Annick Lipman

Sportsjef i Vipers, Peder Langfeldt ønsker sin nye målvakt velkommen.

Foto: Leif Dalen / NRK

– Annick Lipman har erfaring, og har spilt mange år på det høyeste nivået i Nederland, og er en målvakt som kan hjelpe oss videre, sier sportssjef Peder Langfeldt.

Lipman har spilt flere landskamper for Nederland, og mener selv at hun har mye å tilføre klubben.

– Vipers virker som en bra klubb. De spiller raskt, og det er også min styrke. Jeg har raske kontringer, og jeg mener jeg er god til å vurdere hvor spillere skyter ballen, sier hun.

Annick Lipman

Vipers nye målvakt, Annick Lipman.

Foto: Leif Dalen / NRK

To ulike målvakter

Det er bare tre dager siden forrige målvaktsignering i Vipers. Da var det tidligere Tertnes-spiller Sakura Hauge (27) som ble ønsket velkommen.

Sportssjefen håper at Lipman og Hauge vil utfylle hverandre.

– Lipman er en målvakt som vi ønsket oss, og som har litt annerledes egenskaper enn den målvakten vi allerede har, som vi signerte for et par dager siden. Så vi får to litt forskjellige målvakter, sier han.

Susann Iren Hall og Annick Lipman

Susann Iren Hall synes Annick virker som en positiv medspiller.

Foto: Leif Dalen / NRK

I dag var Annick med laget på trening for første gang, og ifølge en av sine mye medspillere, er hun velkommen på laget:

– Hun gjorde et veldig bra inntrykk på treningen i dag, og vi gleder oss til å få henne med videre. Hun virker som en veldig positiv og treningsglad jente som ønsker å bidra mye inn i laget. Det ser vi frem til, sier Susann Iren Hall.

Har vunnet mye

Annick Lipman har spilt håndball i over 18 år, og Vipers kom i kontakt med henne via sine to andre nederlandske spillere.

– Annick har spilt topphåndball i mange år, og har vunnet mye i den nederlandske serien. Nå ønsker hun å prøve seg ute, og vil utvikle seg selv. Vi er veldig glad for at hun ville komme til oss, sier Peder Langfeldt.