Overlegne i siste hjemmekamp – tok sitt syvende strake seriegull

Endelig kunne ubeseirede Vipers motta beviset på at de er seriemestere, etter å ha knust Fredrikstad 40–19.

– Det blir bedre stemning når man får løftet pokalen og får en medalje rundt halsen.

Det sier Vipers' lokale veteran Katrine Lunde etter kampen.

Allerede i mars var det avgjort at rosatrøyene vant serien. NM-gullet innkasserte de noen uker tidligere.

Det er fantastisk. Det er alltid fint å vinne noe, for sesongen er veldig lang, følger Vipers-trener Tomas Hlavaty opp.

undefined

Katrine Lunde var godt fornøyd med å motta nok en gullmedalje.

Dro fra i første omgang

Vipers tok tidlig ledelsen og gikk til pause med 20–8-ledelse, og ledelsen bare økte utover i den andre omgangen.

I perioder blir det litt enkelt. Vi får kontra en del og ja, det blir mange mål til oss. Vi fortsetter bare å øve på det vi skulle, så blir det som det blir, faktisk, sier Lunde.

Oceane Sercien-Ugolin ble Vipers sin toppscorer i kampen med 11 mål.

Paal Hennig-Olsen og Benedicte Løyland

Vunnet 68 strake kamper

For Vipers har ikke avgitt poeng i seriesammenheng siden de spilte uavgjort mot Fana i 2021.

Det vil si at de nå har vunnet 68 strake kamper i seriesammenheng.

Oceane Sercien-Ugolin

Med en serierunde igjen av sesongen rettes blikket nå mot kvartfinalen i Mesterligaen om en uke.

Det er fortsatt to kamper igjen før Mesterligaen. Vi må fokusere på de to kampene, også kommer den kampen. Det er en viktig kamp, sier Vipers-trener Hlavaty.

Tomas Hlavaty, Vipers-trener. Mot Fredrikstad

Vipers-trener Tomas Hlavaty er i ferd med å fullføre sin første sesong som hovedtrener. Snart kommer storlaget Györ på besøk i Aquarama.

Lørdag 27. april møter de storlaget Györ fra Ungarn i Aquarama. Returoppgjøret spilles i Ungarn 4. mai.

Vipers har slått ut Györ flere ganger av Mesterligaen de siste sesongene.

Györ er en god motstander. Hvert år er de favoritter til å vinne tittelen med et lag fullt av stjerner. Vi må være på topp, sier Hlavaty.