NRK Sørlandet - Lokale nyheter, TV og radio

NRK Meny
 • Må gjøre tiltak mot støy

  Det må gjøres støytiltak på 110 hus på Søm i Kristiansand på grunn av den nye Varoddbrua. Statens Vegvesen sier den nye brua ikke vil føre til mer støy, men at dagens regelverk krever støytiltak. Prislappen blir på over 30 millioner kroner.

  Ny varoddbru
  Foto: Statens vegvesen/Rambøll
 • Lillesand kan ha brutt loven

  Lillesand kommune kan ha brutt loven om offentlige anskaffelser i forbindelse med utbygginger av to skoler. Kommunen har engasjert arkitekter uten anbudsrunde. Rådmann Guri Ulltveit-Moe ser alvorlig på saken og skal redegjøre for Kontrollutvalget.

  Guri Ulltveit-Moe
  Foto: Svein Sundsdal / NRK
 • Stjal gult blinkende lys

  To personer i Grimstad ble stanset av politiet og anmeldt fordi de hadde stjålet veimarkering med gult blinkende lys fra omkjøringsvegen til E18 ved Grimstadporten.

Video og sendinger

Laster innhold, vennligst vent..

Dokumentarer og reportasjer

Norsk underholdningsdokumentar. Hun er den mest fotograferte playmaten gjennom tidene, med hele ni forsider i Playboy. Nå har hun passert seksti og mener selv hun bare er midt i livet. Vi blir med Lillian til USA og besøker blant annet eksen Hugh Hefner, som fremdeles bor på Playboy Mansion.
Ni måneder gamle Emil lider av en svært sjelden sykdom. Når han sovner, slutter han å puste. Gutten må overvåkes døgnet rundt og trenger respirator for å overleve.
Norsk dokumentar: Hver sommer forvandles sørlandsbyen fra en sovende turistby til en oase for leselystne på jakt etter gode historier eller ny lærdom.