Erlend Elias og Hollywoodfrue lager show

Hollywoodfrue og Årets Nordlendig slår seg sammen for å lage show i Bodø.

Maria Montazami og Erlend Elias

Hollywoodfrue Maria Montazami og Erlend Elias Bragstad

Foto: Vaino Rensberg / NRK

– Vi kom i går kveld og hva er det jeg ser, det er fremdeles dagslys. Det var solnedgangen bak de store snøkledde fjellene, it was beautiful, sier Maria Montazami.

Med veldig høye hæler, langt blondt hår og kritt hvite tenner har Maria Montazami, kjent fra TV-serien Svenske Hollywoodfruer, inntatt Bodø for å lage show sammen med Årets Nordlending, Erlend Elias Bragstad.

I morgen skal de to lede et show på kjøpesenteret City Nord i Bodø, hvor de skal gi makeover til byens befolkning.

– Jeg er overlykkelig over å ha kommet til Bodø, sier hun.

Erlend Elias og Hollywoodfrue lager show

Maria Montazami, Erlend Elias Bragstad og Sara Montazami

Foto: Vaino Rensberg / NRK

Stor beundrer av Maria

Erlend Elias er veldig fornøyd med å ha Maria i byen, og gleder seg til å tilbringe både dagen i dag og morgendagen med henne og datteren Sara.

– Å få lov å møte henne er kjempe morsomt, fordi hun er enda morsommere enn hun er på TV. Hun er så hjertevarm, og å få inspirasjon direkte fra Hollywood, det er fantastisk, sier Erlend Elias.

Erlend Elias skal være konferansier for showet i morgen, og gleder seg til å stå på scenen med sitt stor idol.

Alle er vakre på innsiden

Når Maria entrer scenen i morgen kommer hun til å gi råd til kvinnene i Bodø at man trenger ikke masse sminke for å være vakker. Hun synes at alle er vakre innvending, at kvinner og menn skal hylles for at de er som de er.

– Det er sånn du ble skapt, og vær fornøyd med det. Alle har en rett å føle seg fin, no matter what. Det er det jeg og Erlend skal formidle i morgen, sier hun.

Videre i dag skal de ut for å oppleve hva Bodø har å by. Hælene byttes ut med litt lavere sko, for så å fra på sjøen en tur, samt dra å spise reinkjøtt i en lavvo utenfor sentrum.