NRK Meny
Normal

Booket en måned frem i tid

Etter at restauranten Re-Naa fikk tildelt en Michelin-stjerne i dag, har ikke telefonen stått stille. Nå er helgene booket en måned frem i tid.

Torill Renaa

Torill Renaa har en travlere dag på jobb i dag enn vanlig, etter at Re-Naa ble tildelt en Michelin-stjerne.

Foto: Mathias Oppedal / NRK

– I dag har vi fått veldig mange bestillinger, mye mer enn til vanlig. Det er utrolig gøy, sier Therese Johanessen ved Re-Naa restaurant før hun gir telefonen videre til Torill Renaa.

Re-Naa fikk i dag tildelt en Michelin-stjerne, noe som kun blir gitt til restauranter som juryen mener er svært gode i sin kategori, og vitner om en restaurant og mat med svært god kvalitet og smak.

Lønn for strevet

Da de ansatte fikk vite at de fikk stjernen i dag, stod jubelen i taket. Over telefonen er entusiasmen og gleden fortsatt sterkt tilstedeværende i Torill Renaa's stemme.

– Telefonen har ikke stått stille i dag, det er veldig gøy. Nå har helgene våre blitt booket en måned frem i tid. Jeg kan si at vi har noen ledige bord på tirsdager og onsdager enda, men de fylles opp raskt, sier hun.

Hun og mannen Sven Erik Renaa har jobbet hardt med restauranten, og har endelig fått lønn for strevet.

Fortsetter som vanlig

Hvordan takler dere den økte pågangen?

– Vi må bare takle det, og gjøre som vi alltid gjør. Vi klarer dessverre ikke å besvare alle henvendelsene i dag, men jeg skal sette meg ned og svare på mailer så snart som mulig, sier hun.

Renaa forteller at de håper pågangen vil fortsette en god stund fremover.

– Det er jo lov å håpe? Vi er utrolig stolte, og dette er ikke bare gøy for oss, men for hele regionen.

Det har vel blitt en del gratulasjoner i dag?

– Ja, og det er utrolig mange folk i de andre restaurantene i området som skal få en god klem av meg når jeg stikker innom, sier hun strålende.